Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?  (Posjeta: 51682 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #90 u: Kolovoz 05, 2017, 08:08:40 prijepodne »

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #91 u: Kolovoz 05, 2017, 20:24:09 poslijepodne »
Mr. Robot






Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3008
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #92 u: Kolovoz 06, 2017, 01:50:12 prijepodne »
samo cu rec, pi...  :smfor (9):
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #93 u: Kolovoz 06, 2017, 06:40:19 prijepodne »
Zaronite u SF komediju “Future Man” Setha Rogena

Ne znamo koliko vam je zapelo za oko, ali serija “Future Man” je premijeru svog prvog teasera imala na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu. Nešto više informacija dobili smo u sklopu press ture TCA panela na kojem su sudjelovali tvorac serije Seth Rogen, showrunner Ben Karlin, izvršni producenti Kyle Hunter i Ariel Shafir te naravno glavni glumci Josh Hutcherson, Eliza Coupe i Derek Wilson.
Radnja prati svakidašnjicu jednog domara (Hutcherson), koji je po noći svjetski uspješan gamer. Kada odnese pobjedu u jednoj igri pojavljuju se misteriozni posjetitelji iz budućnosti Tiger (Coupe) i Wolf (Wilson) i objašnjavaju kako je igra bila specijalno dizajnirana kako bi pronašla spasitelja čovječanstva.
Rogen je tijekom panela otkrio da je na seriju utjecao gotovo svaki SF film nastao u zadnjih 35 godina, od Terminatora 2, Povratka u budućnost, Djece čovječanstva, ali i vjerojatno svima poznate serije Quantum Leap.
Navikli smo gledati heroje koji su odabrani i pretočeni u neki specifični svijet, to obično biva da je prijelaz više nego jasan, put s točke A do točke B, kao onih u filmovima “The Matrix” ili “Lord Of The Rings”. U ovom slučaju ‘heroj’ uglavnom ostaje tko jest s početka priče. Definicija heroizma ne počiva na onoj klasičnoj Luke postaje Jedi.
Serija ima kompleksan zaplet, što ju čini vrlo pogodnom za tkz. binganje. Riječ je o žanrovskoj polusatnoj komediji, a komedija je tipčno Rogenovska/Goldbergska. No cilj nije šokirati svakih pet minuta i vrijeđati ljude. Rogen je izjavio da su željeli biti uključivi s materijalom, a ne isključivi.
Future Man na Hulu stiže 14. studenog sa svih 13 epizoda.



http://www.imdb.com/title/tt4975856/

tvprofil

Offline zvole

  • Razina 0
  • Postova: 15
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Hrvatska
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #94 u: Kolovoz 06, 2017, 08:59:18 prijepodne »
Kao veliki fan Star Treka jedva čekam Star Trek Discovery.
http://www.imdb.com/title/tt5171438/

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #95 u: Kolovoz 12, 2017, 17:28:33 poslijepodne »
Prvi pogled na antologijsku SF seriju “Electric Dreams” inspiriranu pričama Philipa K. Dicka

Amazon i Channel 4 su ostvarili suradnju na antologijskoj sf seriji “Electric Dreams“, koja je bazirana na kratkim pričama kultnog žanrovskog autora Philipa K. Dicka. Ukupno nas očekuje deset samostalnih epizoda od kojih će svaka biti smještena u svoj jedinstveni svijet. Iako je riječ o zasebnim pričama svima im je zajedničko to što istražuju važnost i značaj čovječanstva. No to već vjerojatno i znate jer smo o tome pisali još u veljači ove godine. Razlog radi kojeg pišemo ovaj članak jest prvi pogled na seriju, i iako zaista ne možemo dočekati trailer ili čak i teaser, ono čime se za sada moramo zadovoljiti su fotografije i nešto friških informacija.
Seriju Electric Dreams adaptirala je više nego impresivna postava scenarista i redatelja, a niti glumačka ekipa nije ništa manje spektakularna te ju čine Bryan Cranston, Steve Buscemi, Julia Davis, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Benedict Wong, Juno Temple, Janelle Monae, Anna Paquin, Greg Kinnear, Maura Tierney, Terrence Howard, Sidse Babett Knudsen, Holliday Grainger, Jack Reynor i Richard Madden.
Fotografije koje imate prilike pregledati su iz epizode pod naslovom “Impossible Planet“, koju je napisao i režirao David Farr (The Night Manager). Glavni glumci su Jack Reynor i Benedict Wong, koji tumače dvojac razočaranih i ravnodušnih zaposlenike u branši svemirskog turizma. Oni preuzimaju zahtjev starije žene (Geraldine Chaplin) za putovanje do Zemlje, čije je postojanje postalo mit. S obzirom da ženu nije teško zbuniti, i još je k tome vrlo bogata, ne čudi njihovo preuzimanje famoznog zadatka. Kako se putovanje odmotava, otkriva se prevara koja će malo po malo izjedati dvojac i ostaviti ih da se u konačnici nose sa slatko-kiselim iznenađenjem.
Jedino zadnja fotografija nije iz epizode Impossible Planet, nego iz prve epizode “Crazy Diamond“, u kojoj glavne uloge tumače Steve Buscemi (Boardwalk Empire) i Julia Davis (Black Mirror). Buscemi tumači Eda Morrisa, prosječnog čovjeka kojem pristupa prekrasna sintetička žena te mu predlaže ilegalni plan s potencijalom promjene njegovog života. Zaokupljen njezinim šarmom odlučuje joj pomoći, a tada se njegov vlastiti svijet počinje urušavati. Epizodu je režirao Marc Munden (National Treasure), a scenarij potpisuje Tony Grisoni (The Young Pope).
Upoznati smo i s epizodom “The Commuter” nastaloj po Dickovoj istoimenoj priči. Glavnu ulogu tumači Timothy Spall kao Ed Jacobson, skromni zaposlenik željezničke postaje koji postaje vrlo uznemiren spoznajom da putnici svakodnevno idu vlakom u grad koji ne bi trebao postojati. Epizodu režira Tom Harper (War & Peace), dok je scenarij prilagodio Jack Thorne (National Treasure, His Dark Materials).
Jedna od epizoda će biti naslovljena “Real Life” u kojoj će glavne uloge tumačiti Terrence Howard (Iron Man, Empire) i Anna Paquin (X-Men, True Blood). Paquin će glumiti Sarah, policajku koja živi u budućnosti i dijeli istu strast kao i George (Howard), briljantni dizajner igara. Oboje progone nasilne ubojice čiji planovi mogu imati zastrašujuće posljedice. U trci s vremenom dijeleći vezu koju nitko ne vidi otkrit će da ih stvar koja ih spaja može i uništiti. Epizodu će režirati žanrovski veteran Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Star Trek), a scenarij potpisuje Jeffrey Reiner (Friday Night Lights).
Electric Dreams na Channel 4 stiže već u rujnu.



tvprofil

http://www.imdb.com/title/tt5711280/

 

Offline Gollum

  • Razina 0
  • Postova: 3
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Loznica
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #96 u: Kolovoz 12, 2017, 19:26:33 poslijepodne »
Jedva cekam da pocne The Difenders.

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #97 u: Kolovoz 22, 2017, 17:54:40 poslijepodne »
Trailer: Prvi pogled na Netflixovog Punishera

Prateći izlazak novog Marvelovog projekta za Netflix, The Defenders, najavljena je nova serije iz istog svemira za tri mjeseca.

Nakon druge sezone Daredevila, počele su priče o spin-off seriji glavnog negativca prvog dijela sezone – The Punishera. Ranije ove godine, serija je službeno naručena, a prvi teaser je pušten uz premijeru Netflixovih The Defendersa ovog petka..

Glavnu ulogu ima Jon Bernthal koji je serijskog ubojicu Franka Castlea fantastično obradio u prvom dijelu najnovije sezone Daredevila. Spin-off bi trebao pratiti njegov origin story te kako je smrt njegove obitelji utjecala na njegov život i psihu. Ako je suditi prema prethodnim projektima Netflixa i Marvela (s iznimkom Iron Fista) očekuje nas još jedna izuzetno kvalitetna i zanimljiva adaptacija.

Prvu sezonu možemo očekivati ovog studenog kad ce streaming servis izbaciti svih trinaestnaručenih epizoda. Za izvršnog producenta je odabran Steve Lightfoot, poznatog po svom radu na bivšem Fullerovom Hannibalu za NBC.



serijala

http://www.imdb.com/title/tt5675620/

  Berntal je u Derdevilu bio pun pogodak i prijatno iznenađenje. Puniša se izborio za svoju seriju. ;D

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #98 u: Rujan 02, 2017, 13:43:52 poslijepodne »
Kit Harington u BBC-jevoj istorijskoj drami 'Gunpowder'

Iako je Igra prestola ovih dana završila svoju sedmu sezonu, nećemo morati dugo da čekamo da vidimo Kita Haringtona u akciji. BBC One je objavio najavu za Gunpowder, triler iz 17. veka u kojem takođe glume i Liv Tyler, Mark Gatiss, Peter Mullan, Tom Cullen, Edward Holcroft, Shaun Dooley i Robert Emms.

Trodelana istorijska drama pratiće priču o Izdaji prahom, takođe poznata pod imenom Zavera baruta. Ta zavera se dogodila 1605. godine, kada je grupa engleskih katoličkih ekstremista pokušala da ubije tadašnjeg kralja Jamesa I. u napadu na zgradu parlamenta.

Plan je bio da ekslpozivom unište zgradu parlamenta i sve koji su u tom trenu u njoj. Ali, plan je propao kada su vlasti dobile anonimnu dojavu i pronašle Guya Fawkesa (Cullen) kako priprema eksploziv ispod Doma lordova. Iako je Fawkes igrao ključnu ulogu u tome, on ipak nije smislio plan. Za to je bio zaslužan Robert Catesby (Harington), 30-godišnjak koji je bio predani katolik u vreme kada je protestantska Engleska neumoljivo progonila članove Katoličke crkve.

Harington je zapravo direktan potomak Catesbyja, njegovo pravo ime je Christopher Catesby Harington.

Seriju potpisuje Ronan Baennett, a za režiju je zadužen J Blakeson. Za sada još nije poznato kada će se naći na malim ekranima, ali se očekuje ove jeseni.



prolog

http://www.imdb.com/title/tt6128262/

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #99 u: Rujan 03, 2017, 23:04:53 poslijepodne »
Suburra: la serie  (2017)  uskoro



Grad pored obale blizu Rima postaće raj za kockare ali i bojno polje za moćne porodice, mafiju i korumpirane političare. Zasnovano na istoimenom filmu.



prolog

http://www.imdb.com/title/tt7197684/

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #100 u: Rujan 05, 2017, 15:57:42 poslijepodne »
Serija o borbi između bogatih i potlačenih: “Damnation”

USA Networks predstavio je trailer western serije Damnation čiji su izvršni producenti David MacKenzie (režiser za Oscara nominovanog ostvarenja Hell or High Water i kriminalističke drame Starred Up) i James Mangold (Logan, 3:10 to Yuma). Kreator i scenarista serije je Tony Tost (Longmire), a radnja se odvija tokom tridesetih godina prošloga veka. Govori o pohlepi, prevarama i raznim šarlatanima koji varaju jedni druge, a u glavnoj ulozi se pojavljuje Killian Scott (71) kao sveštenik Seth Davenport iz provincije u Iowi. Oficijelni sinopsis serije glasi:

    “Damnation” je epska saga o tajnoj američkoj istoriji iz 30-ih godina čija je radnja skoncentrisana oko mitske borbe i krvavog sukoba između bogatih i potlačenih, Boga i pohlepe, šarlatana i proroka. Prati Setha Davenporta, sveštenika iz provincije u Iowi koji se nada da će pokrenuti pobunu protiv statusa-quo. Usredotočen na svoju misiju, nije svestan da je jedan industrijski tajkun angažovao profesionalnog štrajkbrejkera Creeleya Turnera (Logan Marshall-Green) koji će svim raspoloživim sredstvima pokušati zaustaviti pobunu. Iako se ne poznaju, ova dva čoveka vežu tajne iz krvave prošlosti.



prolog

http://www.imdb.com/title/tt6106704/

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #101 u: Rujan 09, 2017, 16:05:46 poslijepodne »
Tin Star

U zabačenom planinskom gradu punom migrantskih radnika, šef policije postaje žrtva brutalnog nasilja. Posledice tog događaja vode ga na put samouništenja, kuliminirajući pojavom nemilosrdnog alter ega.
Smeštena u idiličnom planinskom gradu koji je zahvatio talas zločina, prepunom migranata koji rade kao radnici obližnjeg naftnog postrojenja, „Metalna zvezda“ pripoveda emotivnu, a povremeno i smešnu priču o Džimu Vortu (Tim Rot), dobronamernom trezvenjaku, porodičnom čoveku i revnosnom šefu policije, čiji spokojni život biva narušen kad novopridošla banda kriminalaca ubije njegovog malog sina u pokušaju da njega liši života. Taj čin – kao i sramota i odgovornost koje Džim oseća zbog svog kukavičluka, jer se sagnuo da izbegne neprijateljski metak, u kombinaciji sa sopstvenim odbijanjem da prihvati prošlost, okidači su njegovog alkoholizma. Džimov alkoholizam preuzima oblik alter ega – Džeka Devlina, koji voli da se opija, šarmantan je, podmukao i brutalno nasilan.



hbo.rs

http://www.imdb.com/title/tt4607112/


Offline NYC

  • Razina 0
  • Postova: 17
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #102 u: Rujan 18, 2017, 21:37:27 poslijepodne »
Mislim da ova serija bar meni po trejleru izgleda dobro a igra i Shemar Moore ( Derek Morgan - Criminal Minds)

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #103 u: Rujan 19, 2017, 17:36:01 poslijepodne »
Jack Ryan (2017– )

Pogledajte prvi teaser trailer za novu Amazon seriju Jack Ryan, prema knjigama Tom Clancy.

Prati analitičara CIA, Jack Ryana, koji je po prvi puta ubačen u opasnu terensku akciju.

Izašao je prvi teaser trailer za novu seriju od Amazone, Jack Ryan. Serija dijeli naslov s knjigom od Tom Clancy, ali nije povezana ni s jednom od njegovih knjiga.

“To je nova, originalna priča, tako da nije adaptacija niti jedne novele,” redatelj i izvršni producent serije Daniel Sackheim, je izjavio. “ali mislim da je inspirirana u istom smjeru kao i filmovi s Harrison Fordom.”

Redatelj je i potvrdio John Krasinskog u ulozi Jack Ryana. Kažu da rade na drugačijoj, originalnoj priči, ali da će biti sličnih karakteristika Fordovim “Patriot Games” i “Clear and Present Danger.”

Prva sezone će imati osam epizoda, a još se ne zna točan datum izlaska. Trenutno na IMDb stoji 2017, ali postoji mogućnost da će biti i početkom 2018 godine.



http://www.imdb.com/title/tt5057054/

Offline eddyd

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 42
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #104 u: Rujan 20, 2017, 10:39:02 prijepodne »
Prvi pogled na antologijsku SF seriju “Electric Dreams” inspiriranu pričama Philipa K. Dicka

Amazon i Channel 4 su ostvarili suradnju na antologijskoj sf seriji “Electric Dreams“, koja je bazirana na kratkim pričama kultnog žanrovskog autora Philipa K. Dicka. Ukupno nas očekuje deset samostalnih epizoda od kojih će svaka biti smještena u svoj jedinstveni svijet. Iako je riječ o zasebnim pričama svima im je zajedničko to što istražuju važnost i značaj čovječanstva. No to već vjerojatno i znate jer smo o tome pisali još u veljači ove godine. Razlog radi kojeg pišemo ovaj članak jest prvi pogled na seriju, i iako zaista ne možemo dočekati trailer ili čak i teaser, ono čime se za sada moramo zadovoljiti su fotografije i nešto friških informacija.
Seriju Electric Dreams adaptirala je više nego impresivna postava scenarista i redatelja, a niti glumačka ekipa nije ništa manje spektakularna te ju čine Bryan Cranston, Steve Buscemi, Julia Davis, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Benedict Wong, Juno Temple, Janelle Monae, Anna Paquin, Greg Kinnear, Maura Tierney, Terrence Howard, Sidse Babett Knudsen, Holliday Grainger, Jack Reynor i Richard Madden.
Fotografije koje imate prilike pregledati su iz epizode pod naslovom “Impossible Planet“, koju je napisao i režirao David Farr (The Night Manager). Glavni glumci su Jack Reynor i Benedict Wong, koji tumače dvojac razočaranih i ravnodušnih zaposlenike u branši svemirskog turizma. Oni preuzimaju zahtjev starije žene (Geraldine Chaplin) za putovanje do Zemlje, čije je postojanje postalo mit. S obzirom da ženu nije teško zbuniti, i još je k tome vrlo bogata, ne čudi njihovo preuzimanje famoznog zadatka. Kako se putovanje odmotava, otkriva se prevara koja će malo po malo izjedati dvojac i ostaviti ih da se u konačnici nose sa slatko-kiselim iznenađenjem.
Jedino zadnja fotografija nije iz epizode Impossible Planet, nego iz prve epizode “Crazy Diamond“, u kojoj glavne uloge tumače Steve Buscemi (Boardwalk Empire) i Julia Davis (Black Mirror). Buscemi tumači Eda Morrisa, prosječnog čovjeka kojem pristupa prekrasna sintetička žena te mu predlaže ilegalni plan s potencijalom promjene njegovog života. Zaokupljen njezinim šarmom odlučuje joj pomoći, a tada se njegov vlastiti svijet počinje urušavati. Epizodu je režirao Marc Munden (National Treasure), a scenarij potpisuje Tony Grisoni (The Young Pope).
Upoznati smo i s epizodom “The Commuter” nastaloj po Dickovoj istoimenoj priči. Glavnu ulogu tumači Timothy Spall kao Ed Jacobson, skromni zaposlenik željezničke postaje koji postaje vrlo uznemiren spoznajom da putnici svakodnevno idu vlakom u grad koji ne bi trebao postojati. Epizodu režira Tom Harper (War & Peace), dok je scenarij prilagodio Jack Thorne (National Treasure, His Dark Materials).
Jedna od epizoda će biti naslovljena “Real Life” u kojoj će glavne uloge tumačiti Terrence Howard (Iron Man, Empire) i Anna Paquin (X-Men, True Blood). Paquin će glumiti Sarah, policajku koja živi u budućnosti i dijeli istu strast kao i George (Howard), briljantni dizajner igara. Oboje progone nasilne ubojice čiji planovi mogu imati zastrašujuće posljedice. U trci s vremenom dijeleći vezu koju nitko ne vidi otkrit će da ih stvar koja ih spaja može i uništiti. Epizodu će režirati žanrovski veteran Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Star Trek), a scenarij potpisuje Jeffrey Reiner (Friday Night Lights).
Electric Dreams na Channel 4 stiže već u rujnu.



tvprofil

http://www.imdb.com/title/tt5711280/

 
Genijalno !!!


Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #105 u: Rujan 20, 2017, 16:35:46 poslijepodne »
Amazonova serija “Lore” bazirana na istoimenom podcastu


Amazon je nedavno predstavio trailer svoje serije Lore koja je bazirana na istoimenom podcastu (digitalna datoteka koja sadrži audio ili audio-video zapis koji se distribuira putem Interneta koristeći RSS tehnologiju) koji u prosjeku ima pet miliona preslušavanja mjesečno. Predstavlja zastrašujuću i uznemirujuću priču koja je bazirana na stvarnim karakterima i istinitim događajima koji su doveli do stvaranja savremenih mitova i legendi.

Serija Lore, u kojoj se u glavnim ulogama pojavljuju Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Kristin Bauer van Straten (True Blood), Adam Goldberg (Fargo), Holland Roden (Teen Wolf), Colm Feore (House of Cards) i Campbell Scott (The Amazing Spider-Man), kombinuje dokumentarne zapise, naraciju, historijske snimke iz medija i prizore iz filmova kako bi oživila zastrašujuće istinite priče. Slavi originalnost horor žanra i istražuje stvarne životne priče koje stoje iza legendarnih horor mitova, vampira, vukova, seansi i zaposjednutih lutaka.

Aaron Mahnke je pokrenuo podcast “Lore” u martu 2015. i ubrzo je naišao na masivan odziv, nakon čega ga je Apple ubrzo uvrstio u svoju “best of” kategoriju za 2015. i 2016. godinu. Prvu knjigu iz Mahnkeovg trodjelnog književnog serijala, koja nosi naziv “The World of Lore”, objavit će 10. oktobra Del Rey Books.

    Lore je jedinstvena crossover serija koja donosi pažljivo istražene istinite životne priče kroz različite medije, kako bi iznenadila, oduševila i uznemirila gledaoce , izjavio je Conrad Riggs iz Amazona.

Serija će sastojati od omiljenih epizoda fanova podcasta, uključujući i priču o dječaku i zaposjednutoj lutki, porodici u čijem domu se krije duh i njemačkom selu sa misterioznim čudovištima.

Za izvršnu produkciju su zaslužni Ben Silverman (The Office), Howard T. Owens (The Biggest Loser), Gale Anne Hurd (The Walking Dead), Brett-Patrick Jenkins (Face Off), Glen Morgan (X-Files), Jon Halperin i Mark Mannucci (A Year in Space), te kompanije Propagate Content i Valhalla Entertainment. Mahnke je izvršni koproducent.

Amazonov Prime Video će svih šest epizoda serije emitovati u petak 13. oktobra.



tv profil

http://www.imdb.com/title/tt6130902/

  Petak pa još trinaesti i noć veštica 30.oktobra. Ne zanima me glupi folklor već silne premijere uoči nići veštica.

  Ovo mi izgleda zanimljivo.

Offline portantin

  • Razina 0
  • Postova: 14
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Rijeka
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #106 u: Rujan 21, 2017, 19:54:51 poslijepodne »
star trek
upravo gledam 6. sezonu The Next Generation (naravno ne prvi put)

Offline mateo87

  • Razina 0
  • Postova: 8
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Hrvatska
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #107 u: Rujan 21, 2017, 22:38:35 poslijepodne »
Prison Break Sequel, cisto jer me zanima kako ce ta trakavica vise zavrsiti... stvarno je krenulo sve nizbrdo od druge sezone...

Offline Bon

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 1120
  • Spol: Muški
  • cinik
  • Lokacija: Srem

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #109 u: Rujan 23, 2017, 19:27:38 poslijepodne »

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #110 u: Listopad 02, 2017, 20:23:49 poslijepodne »
Taylor Kitsch u traileru za seriju “Waco”

Kompanija Paramount Network nedavno je objavila prvi trailer svoje serije Waco u kojoj se u glavnoj ulozi pojavljuje Taylor Kitsch (Battleship, Lone Survivor) kao vođa kulta David Koresh. Radi se o mini-seriji koja će imati šest epizoda, a ostatak glumačke postave čine Michael Shannon, John Leguizamo, Andrea Riseborough, Rory Culkin, Melissa Benoist, Paul Sparks, Shea Whigham, Camryn Manheim i Julia Garner. Režiser i koscenarist serije je John Erick Dowdle, režiser horor/triler misterije Devil i scenarist filmova As Above, So Below i No Escape.

Serija Waco se temelji na kontraverznoj i istinitoj priči o sukobu FBI-a i ATF-a sa religijskom skupinom koju je predvodio David Koresh. Sukob se odvijao tokom 1993. godine u teksaškom gradu Waco, a rezultirao je dugotrajnim vatrenim okršajem sa smrtonosnim ishodom.

Tokom februara 1993. pažnja američke javnosti bila je usmjerena na Mount Carmel centar, religijsku zajednicu u neposrednoj blizini teksaškog grada Waco. ATF (agencija za prevenciju prijestupa koji uključuju ilegalno korištenje, proizvodnju i posjedovanje vatrenog oružja i eksploziva, alkohola i duhanskih proizvoda) krenula je u masovnu raciju nad Koreshom i njegovim sljedbenicima, poznatiim kao Branch Davidians. Pripadnici sekte su sa svog imanja otvorili vatru na ATF, a u početnom okršaju ubijena su četiri agenta ATF-a, šest civila, a desetak osoba je ranjeno. Ovaj okršaj je nakon toga prerastao u najduži oružani sukob u historiji SAD-a i trajao je 51 dan. Završio je tako što je nakon upada FBI-a nastao požar na imanju Mount Carmel centra u kojem je stradalo 76 osoba među kojima su bili muškarci, žene i djeca.

Šta je izazvalo raciju ATF-a i šta se sve dogodilo tokom vatrenog obračuna predstavlja jednu od najvećih enigmi u historiji SAD-a. Cjelokupni događaj nikada nije u potpunosti rasvijetljen, jer postoji više verzija događaja. Serija se temelji na dvije biografije: “A Place Called Waco” koju je napisao David Thibodeau, jedan od članova sekte koji je preživio finalni FBI napad 19. aprila 1993. godine i autobiografiji “Stalling for Time: My Life as an FBI Hostage Negotiator” koju je napisao Gary Noesner, agent i šef specijalne jedinice FBI-a.

O ovom događaju do sada je snimljeno nekoliko filmova, dokumentaraca i serija među kojima ćemo izdvojiti višestruko nagrađivani dokumentarac Waco: The Rules of Engagement iz 1997. koji je bio nominovan za Oscara.

Premijera serije Waco zakazana je za januar 2019. na Paramount TV-u.



tv profil

http://www.imdb.com/title/tt6040674/?ref_=nm_flmg_act_1

  Najbolji glumac iz te ekipe je M.Šenon a ne Kič.

  Dokumentarac je bio dobar i ako serija bude upola tako dobra biću prezadovoljan. Snimili su do sad nekoliko filmova kojim je ovaj događaj bio inspiracija.

Offline jamezdin

  • Razina 0
  • Postova: 5
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Srbija
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #111 u: Listopad 03, 2017, 17:38:27 poslijepodne »
The Blacklist

Offline lukazgb

  • Razina 0
  • Postova: 1
  • Spol: Muški
  • Lokacija: zagreb
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #112 u: Listopad 04, 2017, 22:52:04 poslijepodne »
the brave

Offline Dragan_Gagi

  • Razina 0
  • Postova: 9
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #113 u: Listopad 05, 2017, 12:54:20 poslijepodne »
Seriji gifted jer mislim da ce biti veliki hit trailer me odusevio i jedva cekam da je vidim .

Offline petardam

  • Razina 0
  • Postova: 15
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Slovenija
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #114 u: Listopad 05, 2017, 18:56:20 poslijepodne »

    Najvise se veselim bugarskoj seriji Balkanska mafija Aka Pod prikritie, koju pratim redovno na O2 bivsoj B92. A i veseli me sto su kupili sve sezone.

U svakom slucaju, mislim da je ovo najveci tv podvig u ovoj godini, posto u svetu, kukaju za ovom serijom.


Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #115 u: Listopad 05, 2017, 21:28:13 poslijepodne »
Dark (2017)




Porodična saga sa nadnaravnim preokretom. Radnja serije je smještena u jedan grad u Njemačkoj, gdje nestanak dvoje djece razotkriva odnose između četiri porodice …



http://www.imdb.com/title/tt5753856/

filmonizirani

Offline Dragan_Gagi

  • Razina 0
  • Postova: 9
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #116 u: Listopad 13, 2017, 08:57:35 prijepodne »
Pogledao sam prvu epizodu serije absentia i zaista je serija genijalna.Nasa Stana Katic brljira mislim da ce ova serija obeleziti ovu sezonu jer prica je toliko neobicna napeta.

Offline malkin

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #117 u: Listopad 17, 2017, 20:44:24 poslijepodne »
Godless (2017– )



Godless je televizijska western, drama serija, kreatora Scott Frank i Steven Soderbergh, te dolazi na Netflix, kao i obično, cijela sezona od jednom. Prva sezona će imati šest epizoda i dolazi 22. studenog 2017 godine.

Zvijezde serije “Godless” su Jeff Daniels kao Frank Griffin, kriminalac koji želi osvetu na Roy Goode (Jack O’Connell), prijašnjeg mladog partnera, koji je napustio Griffina. Oboje nailaze na grad, vođen od strane žena, La Belle, New Mexico, gdje Alice Fletcher (Michelle Dockery) daje Roy zaštitu od Griffinovih nadolazećih hordi.

U seriji još glume i Scoot McNairy, Kim Coates, Merritt Wever i Sam Waterston.

Frank je redatelj svih šest epizoda serije sa Soderberghom koji je izvršni producent. Osim što je bio scenarist na “Logan” i “The Wolverine,” Frank je režirao i film iz 2014 “A Walk Among the Tombstones”.

tvprofil



http://www.imdb.com/title/tt5516154/

  Amazonke, kauboji i stari mačak Džef Danijels. ;D

Offline ivan2105

  • Razina 0
  • Postova: 16
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #118 u: Studeni 21, 2017, 19:04:06 poslijepodne »
E pa nastavak Will & Grace me je oduševio! :)
A od novijih The Handmaid's Tale! :O

Offline Gjuro11

  • Razina 0
  • Postova: 18
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Tučepi
Odg: Kojoj se seriji u 2017. najviše veselite?
« Odgovori #119 u: Studeni 26, 2017, 23:10:08 poslijepodne »
Od postojećih najviše se radujem četvrtoj sezoni Peaky Blindersa.