Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Serije / Odg: Koliko/koje serija/e trenutno gledate
« Zadnji post od bebapecic u Danas u 21:52:11 »
Signal
https://www.imdb.com/title/tt5332206/
Ne znam da li je Joxer govorio o ovoj seriji, ali odgledah je i moram da kazem da ima nesto u toj juznokorejskoj kinematografiji koje ti ne da da prestanes da gledas bilo seriju ili film :smfor (6): Krimi prica s elementima fantastike, tema nije nova ali je vesto obradjena,dobar ritam i
Spoiler: prikaži
poznata kritika njihovog pravosudnog sistema i policije
. Preporuka.
2
Skinuo sam i odgledao Concrete Utopia i drago mi je da se ne nalazi na tvojoj listi filmova jer zaista nije odličan film :clapp I bio sam spreman da gledam nešto što nije racionalno, ali ovde je ipak momenat katastrofe jako glup iako je u stvari više priča o ljudima i društvu u kriznoj situaciji, ali već mnogo puta prežvakana.
Memories of a murder(2003) Držao mi je pažnju, režiser dimačno odmotava film iako film nije brzog tempa, za to treba biti majstor.  Ne čudi što je Bong Joon Ho napravio karijeru posle ovoga, talenat! Inače mi je zadnja rečenica kojom se film i završava baš podebljala konačan utisak.
Još sam stigao da pogledam i Hello Ghost(2010) u potrazi za nekom komikom, ali nije me mnogo zabavio. Nastaviću sa povremenim pregledavanjem..


3
Serije / Odg: Wayne
« Zadnji post od Mr.Pexon u Jučer u 19:41:26 »
5 godina nakon vaših komentara, samo da prijavim da tek sada gledam ovu seriju i to zahvaljujući pretrazi na ovom forumu.
Ono što sa ove vremenske distance takođe mogu potvrditi je i da nikada nije snimljen nastavak, a ni ovi mladi glumci nisu još napravili neki proboj (ili ih barem ja nisam gledao).
Serija je zabavna i zanimljiva
4
Filmska preporuka / Odg: Filmovi
« Zadnji post od Mr.Pexon u Ožujak 25, 2024, 10:00:42 prijepodne »
Poor Things (2023)

Nešto kao Frankenštajn u Delikatesnoj Radnji, ali sa pečatom Yorghos Lanthimosa. Ko je gledao Lanthimosove filmove, zna da je provokativan i kontroverzan, ali i maštovit i kreativan. Kynodontas(2009) mi je bio najturobniji, a The Favourite (2018) najgledljiviji.
 Ovaj novi film je vizualno raskošan a i priča ima filozofsku pozadinu i sve je na visokom nivou. Možda nije za gledanje u parovima ili za one koji nisu već stekli neku "kilometražu" sa bizarnijim filmovima.
5
Serije / Odg: Koliko/koje serija/e trenutno gledate
« Zadnji post od Kat u Ožujak 24, 2024, 07:57:05 prijepodne »

Kako su krenuli doguraće i do sedme sezone, pošto je već najavljena peta. ;D Nikad mi se  nije desilo da na sredini svake epizode jedne serije pet minuta zadremam, a to je bio slučaj sa ovom, četvrtom sezonom True D. ;D
Užas od serije, dosadna, bitne elemente koji su mogli da naprave dobar zaplet su samo najavili i ostavili nerazrađene, a onda smorili priču nebitnim stvarima i lošim dijalozima.
6
Serije / Odg: Koliko/koje serija/e trenutno gledate
« Zadnji post od coa u Ožujak 23, 2024, 22:23:43 poslijepodne »
Peta sezona Pravog detektiva mi je odlična. Sviđa i se ova snježna atmosfera, i Jodie foster već dugo nisam gledao u nekoj ulozi.
Preporuka.
dje peta ja''n? a ne jos sedmu nek zviznu da se samozapalimo odje. ono ako obnove misim stvarno... posmrkacu case sa kristala.
7
Filmska preporuka / Odg: Filmovi
« Zadnji post od coa u Ožujak 23, 2024, 21:02:38 poslijepodne »
@alien_romulus
ovo izgleda uzasno. pa neka je trejler.
mozda sam vec i pisao, ako jesam obrisacemo...
deadstream
https://www.imdb.com/title/tt12788488/
stvarno iznenadjenje. glavna karika (skoro pa i jedina) presmjesna. da ne serem po obicaju, ko voli evil dead u malo modernijem okruzenju sigurno se nece razocarat.
sminka je stvarno losa, ali se ne moze zamjerit jebi ga, bas je neka mrcena para bacena na ovo a ispalo je fenomenalno. dako bude part 2. urnebesan je bezebancije.
The Outwaters
https://www.imdb.com/title/tt13259610/
e ovo je vec...  za propustit.  izdrzao sam do kraja nekako, lagano se moze premotat skoro sat vremena, ali jebi ga kasam idiot. jako naporan za gledanje zbog jebenog stila kamere sto su izabrali, dje bukvalno kroz rupu po sredinu ekrana gledas sta se desava. jes majndfak, ali iskusnije oko ako izdrzi izvalice sto je fora, drugaciji svakako, ali opet... naporan katastrofa.
eto tako.
8
Filmska preporuka / Odg: Filmovi
« Zadnji post od SubsMasta u Ožujak 21, 2024, 10:19:33 prijepodne »


Nadam se da će biti dobar, ali sumnjam. Nekako mi se čini da je rađen za ove mlađe generacije.
9
Serije / Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Zadnji post od Mr.Pexon u Ožujak 16, 2024, 09:29:34 prijepodne »
Boy Swallows Universe
https://www.imdb.com/title/tt10399902/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_q_boy%2520swallo

Australijska krimi drama o odrastanju u Brizbejnu 80-ih. Ovo nije svet fotogeničnih plaža i opere Sidneja,Gold Coasta, Australian Opena u Melburnu, niti suva pustinja kontinentalne Australije, Maorsko-belačkih ili farmerskih sukoba. U pitanju je odiseja dva dečaka u surovom okruženju disfunkcionalne porodice iz siromašnog predgrađa. Dečak u glavnoj ulozi je imao ozbiljan zadatak da iznese ulogu, a stariji mu brat u seriji je odlično uradio posao. Što se glumačke podele tiče, mene je oduševio Simon Baker, a prepoznaćete i Bryan Browna. Ko je imao dodira sa Australijskim krimi filmovima, zna da se ne libe nasilja ili teških priča ( na tragu filmova John Hilcoata ili nekih filmova Guy Pearcea). Format epizode od 50ak minuta je taman na gornjoj granici držanja pažnje kada su u pitanju ovakve serije, ima tu i nekih praznina u priči, ali je što bi se reklo "wild ride", ja sam odgledao za sada 5 epizoda od ukupno 7 ( u pitanju je mini serija).
10
Filmska preporuka / Odg: Filmovi
« Zadnji post od coa u Ožujak 15, 2024, 21:59:56 poslijepodne »
pogledao sam ove zadnje V\H\S
nesto retro fora, ok ispalo. jesu sablonski stvarno, ali ima segmenata dje bas razbiju pa se ono sokiras, kako jebote ovo ovako dobro odrade sa 5 eura dok ovi danasnji dje skrcaju para ka u izborne kampanje mogu u prkno da im dunu. jebi ga, svudje moras vezu imat. jedino ovaj vhs viral (on je stariji) je bas za cao/zdrao, ovo ostalo ne razocarava.
Survive the Hollow Shoals
https://www.imdb.com/title/tt8021048/
ovo sam neki dan sa bratanicom gledao, pa sam morao svjetlo palit. nije los. ali brate... takvih idiotizama... pa obamro sam. znaci bas vuce bleir vic inspiraciju, ali sramotno. ali nije kolko je idiotan ovaj idiot iz filma.
striko, ko je vikao ono krzo sumu?
to je vec spojler. gledljiv je, ff naravno  ;D
ovo sam jos pogledao:
The Devil's Well
https://www.imdb.com/title/tt5987042/
klasika, ne bih dalje.
The Last Broadcast
https://www.imdb.com/title/tt0122143/
isto. kao neki tvist, ali blah...
Monolith
https://www.imdb.com/title/tt18298588/
obecavao, zajabevao,
Spoiler: prikaži
annihilation ending
, moze, ima kvaliteta, ali cackanje telefona se podrazumijeva. steta ipak.



 Str: [1] 2 3 ... 10