Prijevodi-Titlovi.org - Forum

TDDCrew Serije => Serije => Autor teme: faks86 - Travanj 08, 2021, 10:47:52 prijepodne

Naslov: The Chi
Autor: faks86 - Travanj 08, 2021, 10:47:52 prijepodne
(https://www.prijevodi-titlovi.org/images/serije/forum/the-chi-eRUh.jpg)

Bitna, pravovremena i osebujna priča o odrastanju mladog crnca u svijetu u kojem odrastanje može biti pitanje života i smrti.
Ova dramska serija donosi kompleksnu priču koncentrirajući se pretežno na komplicirane životne okolnosti protagonista. Naočigled obične egzistencije i jednostavne dnevne rutine, u ovom opakom kvartu, u trenutku mogu zadobiti sudbonosnu promjenu, nakon koje više ništa ne izgleda tako jednostavno i obično. U takvim okolnostima, potreba za iskupljenjem i bliskošću je ono što može biti ključno za povezivanje stanovnika ovog okrutnog kvarta. Upravo na takav način i povezuje Emmeta (Jacob Latimore), Brandona (Jason Mitchell), Ronnieja (Ntare Guma Mbaho Mwine) i Kevina (Alex Hibbert) – protagoniste ove serije. (izvor:tvprofil)

Titlovi (https://www.prijevodi-titlovi.org/serije/prikaz/577/the-chi)

Godina: 2018.
Mreža: Showtime
Žanr: drama
Glumci: Jason Mitchell, Alex Hibbert, Ntare Guma Mbaho Mwine, Jacob Latimore, Yolanda Ross, Tiffany Boone
iMDb (https://www.imdb.com/title/tt6294706/)
TVDb (https://www.thetvdb.com/?tab=series&id=336602)
Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/The_Chi)

Naslov: Odg: The Chi
Autor: cvele5 - Travanj 23, 2021, 07:40:00 prijepodne
Super serija, barem prve dve sezone, nekako neopravdano zapostavljena. Prve dve sezone sam odgledao u jednom dahu, ali onda dolazi treća. Veliko razočarenje. Pošto su nakon druge sezone zbog raznih gluposti otpustili glavne glumce, nastavak radnje je bio prilično mlak i neinventivan. Biće i četvrta sezona, verovatno zadnja i to ću gledati ali samo da bih zaokružio priču. Šteta.