Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Filmovi  (Posjeta: 887066 puta)

0 Članova i 18 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vrabac

  • Razina 0
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Austrija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2070 u: Rujan 03, 2019, 15:49:49 poslijepodne »
Upravo odgledah John Wick 3 Parabellum i moram priznati da mi se svideo. Svi ti dugi dijalozi, drzanje za ruke na svetlu dok je ljubav u vazduhu - kome to treba kada akcija nije stala jos od, pa od prvog dela. Ima neceg u tome kada Neo, ups, hocu reci Dzon Vik, izgovori dve recenice, ispali 382 metka iz pistolja i baci 37 nozeva a ti ne kazes "Ma vaziiiiiii"!

Sve u svemu, prijatnih 2 sata opustanja  :smfor (26):

Spoiler: prikaži
   Ha ha, made you click!


pogledao sam film, licno prva dva dijela su mi bila bolja, a po zavrsetku filma izgleda da ce biti i cetvri dio. sve u svemu borbe predugo traju da malo postaju i naporne. ali opet sve u svemu je za pogledati definitivno.

Offline su57f22

  • Razina 0
  • Postova: 17
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Split
Odg: Filmovi
« Odgovori #2071 u: Rujan 04, 2019, 20:17:08 poslijepodne »
Viju viju fiju briju aha.Koji je to ludi film THE HUMMINGBIRD PROJECT svasta.Od pocetka filma san se pita zašto, ama zašto film ima ovakav naslov kakav je.........eto sta mene zanima. :) ....."šalu na stranu" ,film je jako zanimljiv,sa brutalno dobrom postavom (cim ih se sjetim u filmu zavarin od smija u sebi).Ja osobno kad idem putovat avionom prije penjanja u njega u glavi zamisljam svaku komponentu....da li je sve dobro pricvrceno,hoce li otpast motor,drzi  li sve kako treba,izracuni i proracuni u glavi,a OBOZAVAM avione....PA eto tako je i sa ovim filmom kojemu su tema  OPTICKI KABELI ...mene fasciniraju od malih nogu i njihov princip rada,tako da san gusta ne samo zbog same teme nego i zbog ludog programera Alexandra Skarsgarda,zivcane Salme Hayek i jos najludeg Jesse Eisenberg-a....Vrlo jednostavan,brz,lud,smijesan film bez ikakve prevelike ljepote na kraju :)

Offline filmsman

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 153
  • Spol: Muški
  • Lokacija: World of films
Odg: Filmovi
« Odgovori #2072 u: Rujan 06, 2019, 09:53:41 prijepodne »

  Kat je spomenula remek delo , film Adams aebler Aka Adamova jabucica. Slazem se sa svim  njenim komentarima osim da je crna komedija.Meni je to vrlo ozbiljan film sa klucnom temom. Verovati ili ne verovati. U boga ili nesto drugo...Ovaj film se gleda kao nastavno gradivo na Bogoslovskom fakultetu u Beogradu, gde se posle diskutuje o filmu
 Ovaj film pogledam na svakih par godina, dosada sam ga gledao pet puta i mogao bih jos toliko da mi nikad ne dosadi.

Ocena 11/10

Offline Eadnp

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 594
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2073 u: Rujan 06, 2019, 13:40:27 poslijepodne »
Nitko nije ni rekao da se ne radi o ozbiljnoj temi, bez ozbiljne teme nema ni crnog humora, samo je pitanje kroz koje naočale gledaš, pa je nekome jabuka, a nekome jabučica. Opusti se malo, nemoj sve tako ozbiljno shvaćati.

Offline su57f22

  • Razina 0
  • Postova: 17
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Split
Odg: Filmovi
« Odgovori #2074 u: Rujan 06, 2019, 20:01:35 poslijepodne »
U vidu dosadnog vrućeg popodneva i tipicnog ljetnog dana,sjedeći u sobi i slušajući cvrčke kako u punom pogonu obavljaju svoj posao tj.cvrču,shvativši da su dosadni kao i to popodne odlučia san : plan a)  prvi novi prijevod koji nađen na netu (filmski) da ću taj prijevod i skinuti i da cu taj film pogledati, plana b) uopce nije ni bilo. ANGEL OF MINE...Puno puta viđena tematika o potrazi za izgubljenim voljenim osobama i neutaživom tugom kao posljedica neznanja šta bi se moglo desiti da se sve odvilo drugačije i.t.d..Međutim ovaj film totalno mjenja svoj smjer prema nečemu neočekivanom.Necu više otkrivati.Kad vidim da Noomi Rapace glumi meni je to odma automatski download bez puno razmisljanja.Njen sami ¨aliensko/ neobični¨ izgled lica,možemo reći čudnu geomertriju kostiju lica i one neke  opake prodorne crne oči,a tek meni osobno najseksi ženski hrapavi glas u Hollywoodu uz Scarlett Johansson ne možeš nista drugo napravit nego pogledat taj film :) .Tu se jos pojavljuje Yvonne Strahovski za koju sam do polovice filma mislia da je Naomi Wattas jer žene ama bas isto izgledaju aha nevjerovatno.Drama sa primjesom psiholoskog trilera  porijeklom iz Australije(nece ti australci razocarat) je film vrijedan gledanja.I za ženske tu je Luke Evans tako da...... :)

Offline JoxerTM

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 683
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2075 u: Rujan 07, 2019, 10:53:57 prijepodne »
Tu se jos pojavljuje Yvonne Strahovski za koju sam do polovice filma mislia da je Naomi Wattas jer žene ama bas isto izgledaju
:anger
Ne igra se Mass Effect 2, ne gleda se Handmaid's Tale prva sezona. Ne učinit bar jedno od to dvoje prije nego se umre je svetogrđe. Jer nemoguće je poistovjetiti Strahovski s bilo kim, ona je kraljica!



 :thspaz

Apropo preporuke za Angel of Mine, sviđa mi što je unutra Rapace jer je razvalila PTSP nakon gubitka djeteta u kriminalno podcijenenom Babycallu, a ovdje film izgleda ide u drugom smjeru.
Ali još nea brrip. Dok se ne pojavi, ništa.

Offline filmsman

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 153
  • Spol: Muški
  • Lokacija: World of films
Odg: Filmovi
« Odgovori #2076 u: Rujan 08, 2019, 12:28:50 poslijepodne »

  Joxer TM

  Podpuno se slazem sa tobom u vezinorveskog  filma  iz 2011Monitor Aka baby call da je kriminalno podcenjen. Film je  nerealno ocenjen na Imdb.
 Film je nabijen atmosferom izcekivanja i napetosti uz sjajnu glumu paranoicne Naomi Rapace i Kristofer Jonera. :bear3:

Usput jel mozes  na pm da mi posaljes za 13 Geboden neki link za verziju 1080p. Nigde je nisam nasoa na netu, ja imam bezveze neku hardcoded verziju.

 Sa kojim programom ako nije tajna cropas hardcoded titlove?
 

Offline JoxerTM

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 683
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2077 u: Rujan 08, 2019, 21:31:14 poslijepodne »
Eh? Jel to pitanje meni?
Imaš na privatnom trekeru yggtorrent.ch (registracija je otvorena, ali pazi na ul/dl ratio) verziju 1080p.WEB.x264-CiELOS (traži 13 commandments, ne geboden).
Ili ako koristiš premium na onim posranim klaudima, nađi istu tu verziju na extreme-d0wn.org gdje je kompletna sezona razdvojena u 3 rar fajla.

Što se tiče hardsubova, kakvo kropanje? Nema toga. Kad vidim korsub stuttershit vrag me nosi, a još me više odnese kad čujem da je netko to skidao i gledao (ne i ako je prevodio pa da bude na vrijeme kad za 5-6 dana izađe pošteni rip). Tima koji mi se pohvale da im ne smetaju zalijepljeni titlovi kad krene diskusija o nekom filmu ili seriji samo uzvratim "gledalica kom" i odbijam ikakvu daljnju raspravu.

Pa mislim ako može onaj justiso pisat swesub, a da titlovima nije obrisan dio slike, mogu to isto i ostali. Anegdota? Ako ste tražili prije ožujka ove godine Terrified (Aterrados) 1080p bez zalijepljenih titlova sa izvornim audijem a ne ruskim ili kakvimgod voiceoverom, u tražilicu upišite swesub i justiso. Sve druge verzije su ili katastrofalno loš i premračan dvdrip ili super slika sa ruskim dubom ili hardsubovima. Sramotno.
Tek u ožujku ove godine se pojavio intensov neloš 1080p webrip sa eng. soft subovima.
Uzgred, radi se o jednom od interesantnijih horora koje sam gledao, ideja je da neke stvari možete vidjeti samo ako gledate iz točno određenog kuta. ;)

Naravno nije moguće imat čist rip ako je hdtv neengleske serije ili filma sa recimo bbc-ja, tu su hardsubovi neminovni, ali onda se pričeka drugi rip, s vremenom se pojavi. A ni film niti serija neće uteć nigdje, ne mora se baš taj tren pogledat.

----------------------------------------------------

Nije me bilo par sedmica jer sam bio pod opsadom, sestra i njena obitelj su bili tu podulje vrijeme tako da nit' sam gledao išta pametno, nit' nabijao igre. S jedne strane odmor, s druge pokora! Odoše oni natrag u Švabiju prije nekoliko dana te sam se dopovezao grindanja Ancestors (završio nakon 42 sata kaže ingame statistika), ali i usput pogledao neke filmove. Primjerice...

Nakon sto godina smrđenja na disku konačno je na red došla Vengeance trilogija.

Sympathy for Mr. Vengeance - On je gluhonijem, a sestri otkazali bubrezi i nije kompatibilan da bude donor. Pokušava se snaći preko ilegalne trgovine organima, ali ga zajebu, ostane bez posla i bez para te dođe na ideju da otme dijete te plati novi bubreg sestri novcem od ucjene. Pare će dobit od oca, naravno, ali "karma is a bitch", sve se vraća i sve plaća, nema tu sretnog kraja samo tragedija za tragedijom. Pogledati prije nego umrete!

Oldboy - On je otet i zatočen 15 godina, e da bi ga pustili bez ikakvih objašnjenja. Za to vrijeme žena mu je ubijena i ubojstvo je smješteno njemu (zna jer su mu dali televiziju da gleda), a kćer udomljena ko zna gdje i kome. Nalogodavac koji ga je "uništio", natjera ga da sam istraži i otkrije čemu i zašto sve to. Malo zastario jer godinama već nije bitna seoska radio mileva nego danas fejsbuk uništava živote, no svejedno i ovaj ako ste umrli a niste gledali, sramite se!

Lady Vengeance - Ona je priznala da je otela i ubila dijete, nakon odguljene kazne izlazi iz ćuze s namjerom da postavi stvari na svoje mjesto. Naime ona nije ubojica već je ubojica njoj, otimačici, oteo njeno dijete, ubio ovo koje je ona otela i ucijenio je da prizna ili će i njeno dijete bit ciju-ciju krep. Znači slična premisa ko iz Mr. Vengeance, ali u drugom smjeru. Na žalost, film slijedi stil onog mejnstrim smeća: Donnie Darko, odnosno scenarist ne zna normalno ispričat priču nego nabacuje random scene jednu za drugom ne bi li prekoncentrirao gledatelja do ruba nepodnošljivosti, pa šta poveže, poveže, a šta ne poveže nek se pravi da je gledao nešto jako pametno da ne ispadne glup. Bah. Nije glup gledatelj nego je scenarij jadan. Preskočiti i praviti se da ne postoji.

Offline Bon

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 1115
  • Spol: Muški
  • cinik
  • Lokacija: Srem
Odg: Filmovi
« Odgovori #2078 u: Rujan 08, 2019, 23:36:13 poslijepodne »
Jarmusheva sarkastična inačica zombi filma The Dead Don't Die (2019) pogled na cast https://www.imdb.com/title/tt8695030/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast mnogo odnekle poznatih lica.
Gledljiv je film. Meni se svideo. Ne preterano. Teniskim rečnikom mislim da nije baš pustio ruku. Nije se razmahao. Kao da se plašio da ga ne ispljuju.

Offline dean.winchester

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 591
  • Spol: Muški
  • I don't care much for apologies.
  • Lokacija: Sarajevo
Odg: Filmovi
« Odgovori #2079 u: Rujan 10, 2019, 16:51:58 poslijepodne »
Reality is almost always wrong.

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2080 u: Rujan 14, 2019, 00:12:13 prijepodne »

ja ne znam kako da opisem sta sam pogledao. bas se zajebah sto nijesam procitao knjigu.
cekajte snimak , daleko bilo da je los film, prosto, ovo treba treba gledat sam sa sobom.
3 ure, ma daj...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline Stimpson

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 374
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Valjevo, Srbija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2081 u: Rujan 14, 2019, 10:20:45 prijepodne »

ja ne znam kako da opisem sta sam pogledao. bas se zajebah sto nijesam procitao knjigu.
cekajte snimak , daleko bilo da je los film, prosto, ovo treba treba gledat sam sa sobom.
3 ure, ma daj...
Kod mene stize u bioskop sl.nedelje, ali zaista nisam siguran da li da idem, posto (kada je horor u pitanju) je sala uvek dupke puna, sto nije nikakav problem, vec mob.telefoni koji svaki cas zvone, klinci koji se svaki cas nervozno smeju da bi prikrili strah...Jbt, pretvaram se u mrzovoljnog cicu, ali je to u poslednje vreme stvarno pocelo da mi smeta. Sacekacu neki pristojan snimak, pa odna u kucnoj varijanti... A ti obavezno da se bacis na citanje knjige... videces sta je tu sve dobro izbaceno (ili nije uslo u film), neces pogresiti...

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2082 u: Rujan 14, 2019, 10:45:03 prijepodne »
mi smo juce potrefili 2 djecja rodjendana, moz mislit sta se tu desavalo. evo jedne vrhunske mejd baj sam fani kid:
Spoiler: prikaži
moram u vc, ne mogu cekat da ovo govno vise zavrsi.
-kristina, evo ce luka da pisa idi da mu ga pridrzis.

gomila ljudi je posla skoro uru prije kraja, nepodnosljivo je bilo. dva reda iza mene sam uspio da smirim ali slabo je to efekta imalo.
ne znam.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline Eadnp

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 594
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2083 u: Rujan 19, 2019, 23:18:39 poslijepodne »
Ad astra  https://www.imdb.com/title/tt2935510/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Odličan! Moram priznati pomalo iznenađujuće mračan, po traileru nisam očekivao toliko tematski ozbiljan i opskuran film, više mi je izgledao da cilja na široku publiku, gladnu spec. efekata, s nešto ozbiljnije razrađenim znanstvenim činjenicama, kad ono vrlo ozbiljan i fantastično napravljen film. Baš ugodno izenađenje.
Čak je u većem dijelu uspio izbjeći pseudoznanstvene paradokse koje obično krase svemirske odiseje, u koje se može svrstati, ali je u prvome planu ljudska, egzistencijalna priča.
Sjajni kadrovi svemira, putovanja Sunčevim sustavom, odlična režija, odlični krupni kadrovi facijalnih ekspresija kojima odlično prikazuje prvenstveno emocije Pitta i njegovog psiho-fizičkog stanja. Možda mala kritika na dijelove gdje naratorskim načinom objašnjava svoje (Pitt) poglede na život i transformaciju istih kroz koje prolazi tijekom filma, pri tome ne mislim da su bili nepotrebni, nego jednostavno moglo ih je biti nešto manje i bez toliko filozofiranja. Ne mogu se sjetiti filma gdje je Pitt briljirao kao ovdije, zaista se sve poklopillo i ispalo po mjeri.
Vrijedi pogledati.



Offline zvole

  • Razina 0
  • Postova: 15
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Hrvatska
Odg: Filmovi
« Odgovori #2084 u: Rujan 20, 2019, 15:52:16 poslijepodne »
Pogledao Shaft 2019 i odlićan je muzika vrhunska istina malo su kraj filma napravili previše naivnim ali sve u svemu topla preporuka za razbibrigu.
https://www.imdb.com/title/tt4463894/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Offline vukmar

  • TDDCrew Prevoditelj
  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 115
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd, Srbija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2085 u: Rujan 21, 2019, 00:22:56 prijepodne »
Odgledao novi Jacob's Ladder.. stari je daleko bolji, al' i ovaj mi je ok..
ništa novo, revolucionarno al' ne mora svaki film to biti.. fino, ovo bilo..

Offline Stimpson

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 374
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Valjevo, Srbija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2086 u: Rujan 22, 2019, 08:51:56 prijepodne »
Odgledao novi Jacob's Ladder.. stari je daleko bolji, al' i ovaj mi je ok..
ništa novo, revolucionarno al' ne mora svaki film to biti.. fino, ovo bilo..

Meni je to jedno od najvecih razocaranja u ovoj 2019.godini... Nije ovo ni do kolena originalnom filmu. Da su ga pustili sa nekim drugim naslovom, pa i da prodje, ovako... No to je vec odavno problem Holivuda, koji je bezidejan, te mu je lakse da pravi ocajne rimejk filmove (cast izuzecima) kultnih dela, nego da smisli nesto novo... Suska se da nas uskoro ocekuje i rimejk "The exorcist"-a... E to ce tek da bude travestija!!!

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2087 u: Rujan 22, 2019, 10:41:19 prijepodne »
postoji serija egzorcist, mislim da je otkazana prije dvije-tri godine. ne mogu se sjetit poslije koliko bjese sezona.
sitnih poveznica sa originalom ima, ticu se regan, ali stvarno nijesam siguran sad a mrzi me da guglam. inace, serija ima svoju mitologiju.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline AgentCarter

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 90
  • Spol: Ženski
Odg: Filmovi
« Odgovori #2088 u: Rujan 22, 2019, 11:12:43 prijepodne »
Now and Then (1995)

Ovih dana malo se ponavljalo gradivo. Ah nostalgija.. Frendice odlične, posebno Christina Ricci a ne bih smjela ni soundtrack izostaviti..
Film za bilo koje vrijeme dana bez obzira na raspoloženje. (y)

Offline Stimpson

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 374
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Valjevo, Srbija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2089 u: Rujan 22, 2019, 13:16:47 poslijepodne »
postoji serija egzorcist, mislim da je otkazana prije dvije-tri godine. ne mogu se sjetit poslije koliko bjese sezona.
sitnih poveznica sa originalom ima, ticu se regan, ali stvarno nijesam siguran sad a mrzi me da guglam. inace, serija ima svoju mitologiju.

Ima serija i sasvim je pristojna-1.sezona je recimo kakav-takav nastavak filma iz 1973.godine, dok je druga sezona. prica za sebe! A za rimejk originala se suska uveliko, a posto Holivudu nista nije sveto, ne sumnjam da ce se latiti snimanja...

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2090 u: Rujan 22, 2019, 13:55:22 poslijepodne »
gledao sam, nego se pozaboravljalo... komentarisali smo na temi za serije cini mi se.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline vukmar

  • TDDCrew Prevoditelj
  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 115
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd, Srbija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2091 u: Rujan 22, 2019, 21:19:54 poslijepodne »
xD pa, prave novi Texas Chainsaw Massacre, Saw, itd.. Friday 13th i Elm Street ne prave zbog situacije sa pravima..
Pa što onda da ne prave i novi Exorcist.. Da, serija je bila baš dobra..  (y)
Andersonov Fractured izgleda dobro, imam neke nade zbog njega... ali s druge strane izlazi na Netfliksu.. :(

Offline Stimpson

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 374
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Valjevo, Srbija
Odg: Filmovi
« Odgovori #2092 u: Rujan 23, 2019, 08:23:30 prijepodne »
da oce jos midsomar iskocit pa da pocinem  ;D
JA skinuh malopre Midsommar.2019.HC.HDRip.XviD.AC3-EVO... slika sasvim dobra, ako ti ne smetaju integrisana korejska slova, pa se bacaj na gledanje!

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2093 u: Rujan 23, 2019, 09:05:59 prijepodne »
a zaleceo sam se odma ne boj se. pa kad sam vidjeo ovo HC...
trebao bi ove nedjelje webdl, kad sam mogao do sad cekat, izduracu jos tih par dana.
hvala za info.  :smfor (26):
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline Eadnp

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 594
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2094 u: Rujan 23, 2019, 11:11:22 prijepodne »
Directors cut izlazi 24. 10.

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2095 u: Rujan 23, 2019, 11:56:58 prijepodne »
a video on demand? to dodje poslije kao webdl jel?
pretpostavljam da ide na netfliks, amazon i slicno.
ne razumijem se stvarno.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline Eadnp

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 594
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2096 u: Rujan 23, 2019, 12:13:51 poslijepodne »
U US ide na Apple tv, a u UK izlazi na BR--u.

Offline JoxerTM

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 683
  • Spol: Muški
Odg: Filmovi
« Odgovori #2097 u: Rujan 23, 2019, 15:09:18 poslijepodne »
wbrip je obično lošiji nego web-dl i obično prvo bude webrip pa za nekoliko dana se pojavi web-dl.
HC/HD/FHD rip ne znači automatski da je downloadan s weba, tu bez da skineš i vidiš sam kakav je ne znaš, kojiput budu okej, ali često budu 10 frejmova u sekundi (primjer je Tigers Are Not Afraid, ili ćeš nać sa eng. hardsubovima dobar rip s amazona ili ćeš bez hardubova nekakav štucajući rip ko zna odakle).

Za mene se zna. Ako nije NF/AMZN stream ekskluziva, a ubuduće valjda i Apple/Disney+ ekskluzive... Jedino bbrip dolazi u obzir (osim ako je film koji nikad nije objavljen na blureju, pa recimo Pink Cadillac najbolji je 1080p webrip, a toter mann jedino postoji dvdrip).
Jebga, strpljen, spašen. Nije mi bitno jesam li pogledao film sad ili za koji mjesec. ;)

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3007
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Filmovi
« Odgovori #2098 u: Rujan 23, 2019, 18:23:29 poslijepodne »
Between Two Ferns: The Movie (2019)
https://www.imdb.com/title/tt9398640/?ref_=nm_flmg_act_1
pa koja je budaletina ovaj zak galifff.....is, sve me zaboljelo.
na temelju web serije, gledao sam par epizoda, isto manit, sa potpuno napuseno/idiotskim pitanjima da se mora bekvard radit jer ne vjerujes sta pita ludak.
film u fols doc. formi, dosta selebritija, preludo skroz, ne znam kako drugacije da opisem. pol rad i benedikt vimbldon, ahhahahahaha, qq, izneverovah...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline pedro

  • Razina 0
  • Postova: 8
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Tuarkmenistan
Odg: Filmovi
« Odgovori #2099 u: Rujan 23, 2019, 23:21:19 poslijepodne »
Between Two Ferns: The Movie (2019)
https://www.imdb.com/title/tt9398640/?ref_=nm_flmg_act_1
pa koja je budaletina ovaj zak galifff.....is, sve me zaboljelo.
na temelju web serije, gledao sam par epizoda, isto manit, sa potpuno napuseno/idiotskim pitanjima da se mora bekvard radit jer ne vjerujes sta pita ludak.
film u fols doc. formi, dosta selebritija, preludo skroz, ne znam kako drugacije da opisem. pol rad i benedikt vimbldon, ahhahahahaha, qq, izneverovah...

Najjaci mi je intervju sa Bred Pitom kad se nasmeje i pogodi ga zvakom u facu  ;D I sa Natali Portman je legendaran hahha.