Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: T. (Professor T.)  (Posjeta: 6457 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline faks86

  • ΤDDCrew
  • *****
  • Postova: 4341
  • Spol: Muški
T. (Professor T.)
« u: Listopad 27, 2018, 10:18:22 prijepodne »


Profesor T. Policijski psiholog i univerzitetski profesor Jasper Teerlinck (Koen De Bouw) je arogantan, sklon uvredama, hiperaktivan i pomalo neuravnotežen. On je također i veoma uvažen genijalni kriminolog koji rješava komplicirane slučajeve.
Tijekom godina Jasper Teerlinck, tj. Profesor T, stvorio je poseban način života. Profesionalno je vrlo uspješan: on je brilijantan kriminolog, napisao zapanjujuće radove na tu temu i obožavan je kao predavač i mentor. Na osobnom planu, međutim, stvari ne idu tako dobro. Zbog naprednog oblika fobije od bacila on živi povučeno, što ima za rezultat nedostatak osnovnih društvenih vještina. Činjenica da je njegov otac izvršio samoubojstvo kada je Jasper imao šest godina, kompleksan odnos sa majkom i veoma destruktivna ljubavna veza u njegovim ranim dvadesetim nisu tome doprinijeli. Naprotiv.
Postupno, dok T. počinje raditi s policijom, svi ovi detalji će biti otkriveni. U ranim fazama suradnje sve djeluje obećavajuće. Svaki put T. rješava zločin svojom genijalnom pronicljivošću, poznavanjem znanosti i logičkim vještinama, a ponekad se nekome zamjeri i uvrijedi ljude oko sebe.
Također i drugi likovi u seriji imaju svoje osobne probleme. Glavni inspektor Paul Rabet (Herwig Ilegems), nije sretan zbog činjenice da im u policijskom radu pomaže sveučilišni profesor. S druge strane, policajka Christina Flamant (Tanja Oostvogels) uživa što je professor T. ponovno u njenom životu, iako se veći dio vremena ne podnose. Tu su također i dva pripravnika: inspektori Annelies Donckers (Ella Leyers) i Daan De Winter (Bart Hollanders). (tvprofil)


Godina: 2015.
Mreža: één
Žanr: kriminalistički, drama
Glumci: Koen De Bouw, Ella Leyers, Tanja Oostvogels, Goele Derick, Carry Goossens, Herwig Ilegems, Bart Hollanders, Gene Bervoets...





Offline filmsman

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 153
  • Spol: Muški
  • Lokacija: World of films
Odg: T. (Professor T.)
« Odgovori #1 u: Kolovoz 05, 2019, 11:39:19 prijepodne »

   Na Tv Kanalu Diva je svojevremeno bilo prikazano par epizoda. Koen de Bouw briljira u ulozi opicenog profesora koji pomaze policiji u odkrivanju zlocinaca. Ima dosta elemenata klinicke psihologije, psihoanalize, prilicno inteligentno zamisljeno i realizovano. Ova serija je najpopularnija serija svih vremena u Belgiji... :clapp