Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Tko o čemu, mi o serijama  (Posjeta: 1094863 puta)

0 Članova i 116 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ek

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 40
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Sarajevo
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1500 u: Studeni 18, 2017, 20:48:41 poslijepodne »
Evo prikazana i šesta sezona Longmire. https://en.wikipedia.org/wiki/Longmire_(TV_series)
Mislim da je dosad dva puta otkazivana i ovaj put je najavljeno da je ovo zadnja sezona.
Ne znam da li ovo ovdje iko prati, ali po meni jedna od boljih serija koja se izdvaja po mnogo čemu od trenutno zastupljenjih i mnogo potcjenjena serija.

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1501 u: Studeni 19, 2017, 02:38:34 prijepodne »
Ja odavno merkam taj Hell on Wheels, moraću da ga pogledam u najskorije vreme.
Pogledaj. Serija raste iz sezone u sezonu.


Panišer odgledo prvih pet, odlučno dobar ovaj iz twd-a, al thomas jane mi je bolji za sad..
mada nekako mi više leži serija neko filmovi.. ajme sad blejd da naprave..
S time da je onaj kratki filmić nešto najbolje što imamo o Punisheru. Bernthal je rekao da je za inspiraciju uzeo neke dijelove glume od Thomasa Janea.


Pogledana treća, četvrta i peta  :)

Treća - kako jebeno moćna epizoda. Dosta uznemirujućih trenutaka kao ono ispitivanje i po prvi put Frank mora preći tu granicu. Sjećam se u War Zone
Spoiler: prikaži
gdje je isto ubio tog drota
neki fanovi nisu bili zadovoljni, ali mislim da ta scena leži Punisheru iako takve ne ubija, ali to je bilo prije onoga što će mu se dogoditi. Sjajna i zadnja scena i rage Punishera nešto kao kad Wolverine otiđe u svoje rage  ;D osim toga, Micro i Frank su odličan duo kako u stripovima tako i ovdje. Odlična karakterizacija likova, psihološki problemi za oboje. Odlična epizoda.

Četvrta - nešto manje dobra epizoda, ali i dalje dobra. Sviđa mi se kako se trenutno odnose sa sporednim likovima. Billy, Dinah, Curtis, Micro. No, osim fantastičnog Micra, izdvaja se Lewis. Čini se nepovezan lik, ali zna Frankove prijatelje. Lewis je idealan za ovu seriju ako se želi dodatno istražiti PTSP i to baš rade, i to rade fantastično. Taj glumac glumi dosta slično kao Christopher Walken u Lovcu na Jelene. Totalno su sjebani i čini im se da nemaju izlaza. Popratit će se njegov lik, ali nadam se da će sve biti ok iako zasad ne izgleda tako. Osim toga, highlight epizode je i utrka po gradu, jadna Dinah. Kakav slatkiš.

Peta - odlična epizoda. Rawlins je zanimljiv izbor za negativca sezone pošto u Punisher stripovima ima većih negativaca od njega kao što su Barracuda, Jigsaw, The Jackal, ali Rawlins je ovdje odličan. Izbor glumca je pogođen jer baš ima tu punch facu. Završna scena u šumi izvrsno režirana, osjetio se Rambo ovdje.

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1502 u: Studeni 19, 2017, 05:32:29 prijepodne »
Pogledana šesta i sedma  :)

Šesta - sad sam skužio da svaka parna epizoda (druga, četvrta) ima manjak akcije, više drame dok neparne (prva, treća, šesta) i dalje je tu veći postotak drame nego akcije, ali akcijskih scena ima više nego u parnim epizodama i događaju se neke vrlo bitne scene. Sviđa mi se taj tempo, jako uravnotežen. Dobra epizoda s odličnim preokretom na kraju. Šteta Lewisa, to je to nema izlaza.

Sedma - odlična epizoda sa nekoliko uzbudljivih akcijskih scena i odlična rečenica Franka "Shit's a lot easier when you can kill people."  ;D Micro i kako gleda preko drona Franka podsjetilo me na neke stare igrice poput Comandosa. Billy i Rawlins odlični zajedno. Stvarno me ugodno iznenadila serija. Mislio sam da će biti dobra, ali ne ovako. Scenarij nije tanak kao kod Iron Fista ili Luce Cagea iako je Cage dobra serija, ali baš zbot toga što ovdje nema supermoći, ova serija jako dobro funkcionira u tim srodnim žanrovima kojima se bavi. I opet odličan preokret na kraju. Jebeno, izraz lica od Rawlinsa i onda od Franka.

Sad neku knjigu si pročitat pa nastavljam.

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1503 u: Studeni 19, 2017, 09:08:27 prijepodne »
Pogledana osma i deveta  :)

Osma - taman sam mislio da će biti kao i svaka parna i onda onakav brutalan kraj. Opet prilično realno su napravili tako da žrtava ima na obje strane. Sviđa mi se u sezoni što cijelo vrijeme neki likovi ne znaju cijelu sliku kao žena od Microa i to da on ju cijelo vrijeme promatra ili Dinah i Billy. Billy sve zna, ali ona ne zna. Cijela tematika (špijunaža, gun control, CIA) izvrsno paše uz ton serije.

Deveta - e ovo je bilo malo je reći fantastično! Najbolja epizoda dosad. Lewis je nažalost prešao granicu, ali ne kao Frank već granicu preko te granice. Jedino mi je malo glupo bilo Curtis i to što on nije zvao policiju. Shvaćam za Punishera, ali on je mogao. Odlične psihološke igrice na kraju između Franka i Lewisa. Micro na kraju uspio doći di Dinah i otkriti se, a osim toga Frank se vratio na vijesti. Punisher se i službeno vratio.

Nego, gun control i slično. Dobro je Karen rekla. Masovni ubojice bi uvijek našli načina da nabave oružje. Uvijek. To je dokazano kroz povijest, a kamoli u Americi. Meni je zanimljivo ovo. Reakcije kritike na prvu sezonu je mješana. Uglavnom mixed prema positive. Misle da je dobra, ali praktički svaka kritika se oslanja na taj gun control i kako je serija izašla u krivo vrijeme zato što se prije mjesec dana dogodilo ono u Las Vegasu iako je to bila false flag operacija, ali ok nebitno sad. A i u prilog tome govori činjenica da je Punisher trebao tada izaći pa su premjestili u 11. mjesec. Uglavnom, samo se još jednom pokazuje koliko kritika ustvari ne smije previše hvaliti ovakve serije jer bi se SJW i slične grupe odmah uvrijedili. Sve je danas na finjaka. Vidi se iz recenzija tih kritika da bi željeli reći kako je ovo odlično, ali ne smiju jer rade za velike novine koje drže razno razne grupe. Vrlo škakljivo za njih.

I onda pogledate publiku. Na rottenu audience score ogromno visok, na metacriticu universal alcaim. Publika obožava. Nadam se da će uskoro doći vrijeme kad će se opet moći izraziti mišljenje, a da ti nitko ne skače za vrat javno što si to rekao i kako si se usudio. Čast izuzetcima.

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1504 u: Studeni 19, 2017, 13:37:18 poslijepodne »
Pogledana 10. i 11.  :)

Dvije fantastične epizode.

Deseta - malo Rashomon stila. Samo što Karen ima verziju svoje prave priče dok ovaj drugi misli da je u pravu, a ustvari su ga prevarili. Cijela sezona je puna sadržaja što je čini toliko višedimenzionalnom. Tipa jedan mali detalj mi toliko izmami osmijeh na lice kao kad Frank kaže da je bijela žica bila prava, a Karen to odmah shvati što joj želi poručiti u tom trenutku. Lewis prošao tako kako je. Daniel Webber je ime tom glumcu, vidio sam ga još u 11.22.63 gdje je glumio sličnu ulogu, Lee Harvey Oswald. I tamo je bio odličan, očito je da mu leže takve uloge. Epizoda praktički akcija od početka do kraja, izvrsna zadnja scena u hodniku.

Jedanaesta - e to se čekalo. Masakr kakav smo zaslužili i ono što Punisher jest. Naravno, u stvarnosti je nemoguće da jedan tip pobije 20-ak dobro istreniranih vojnika. I ovdje se točno vidi koliko su nam željeli pokušati prikazati na što realističniji način da je to moguće. Moram još jednom pohvaliti izrazito visoku kvalitetu akcijskih scena, koreografiju borbi i glumu Bernthala. Njegova mimika lica, tikovi koje ima sve je pogođeno. Uvijek je na granici, a kad pređe onda ubija. No, to je bitno da je uvijek na granici i tijetko je kad ispod tog nivoa kao kad se nasmije ili nešto slično.

Kreatori su donijeli i taj humanizam u seriju bez obzira na nasilje i sva ta ubojstva. Micro i njegova obitelj, Frankova prošlost, Karen, svi ti emotivni trenuci ipak daju seriji da ti je stalo do tih likova. Garth Ennis bi bio ponosan.

Vidim da se dvije epizode zovu Home i Memento Mori, baš kao dvije jako poznate i bitne epizode X-Filesa iz četvrte sezone.

Zadnje dvije epizode si ostavljam za navečer.

Offline nenon30

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 79
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Kikinda,Srbija
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1505 u: Studeni 19, 2017, 18:28:42 poslijepodne »
moj predlog za administraciju je da se nameste odvojeno teme za svaku seriju...ovako to sve izgleda malo zbunjeno i konfuzno...

Offline faks86

  • ΤDDCrew
  • *****
  • Postova: 4352
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1506 u: Studeni 19, 2017, 18:32:17 poslijepodne »
Jedino bi se Mulderovi postovi trebali odvojiti, jer su recenzije.
Ovih ostalih nema puno zarad tako nečeg.

Offline hyde_sb

  • TDDC
  • *****
  • Postova: 7224
  • Spol: Ženski
  • Ja sam se dovoljno namorala.
  • Lokacija: SB
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1507 u: Studeni 19, 2017, 19:48:49 poslijepodne »
a ako nemamo titlova za određenu seriju, nema ni teme.

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1508 u: Studeni 20, 2017, 03:44:15 prijepodne »
Pogledane zadnje dvije  :)

Dvanaesta - jedno od boljih mučenja koje sam vidio. Nema tu iglica ili nešto slično već samo udaranje do besvijesti. Opet smo vidjeli kako Frankov mozak funkcionira i koliko mu je psiha jaka iako je slomljen. Frank je u stripovima otporan na telepate što ima logike jer je toliko sjeban u glavi da mu telepati ništa ne mogu. Rawlins je svoju ulogu odradio savršeno. Uglavnom miran, a ponekad over the top i zadnja scena između njih dvoje je predivno brutalna kao da je iščupana direktno iz stripa. Billy naravno, ooo Billy. O njemu u finalnoj epizodi. Osim toga, sviđaju mi se reference na vijetnamski rat pošto je Frank Castle u stripovima viet. veteran. Creedenci su svirali, a CCR su za vrijeme vijetnama bili omiljeni bend svim amerima (Fortuante Son i te spike). Živio vječno John Forgety.

Micro je na kraju od žrtve ispao najveći heroj i srce ove sezone. Vidjet ćemo kako će se uklopiti u drugu sezonu na koji način.

Trinaesta - odmah ću preći na Billija. Billy Russo je u stripovima archenemy Punisheru. On ide pod drugim nazivom, a to je Jigsaw koji je uz Baracudu najveći Punisherov neprijatelj. Sad, ovdje su ga napravili njegovim najboljim prijateljem i mislim da je to sjajno. Mislim da bi Ennis bio ponosan jer sad za drugu sezonu vidimo da imaju snažnu povezanost i povijest među sobom. I puzle se mogu slagati  ;D
Spoiler: prikaži
Frank je izmasakrirao s onim ogledalom i baš kao Jigsaw u stripu, sad će imati ožiljke (crte) po čitavom licu. Oporavit će se on i nekako pobjeći. U stripovima je psihički i fizički dorastao Punisheru i izvrstan je taktičar.
 Mislim da mu ovaj brain damage koji je zadobio - da će mu pomoći da pređe onu granicu boli koju je Fran prešao i zato će biti još teži protivnik nego što je sad bio.


Vrhunski režiran scena u lunaparku, Dinah na kraju ispala nekako najslabiji lik, ali daleko da je loš što samo potvrđuje kako je serija ispunjena s odličnim likovima i svaki od njih (Billy, Micro, Dinah, Rawlins, Sarah i ostatak grupe) je dobio uravnoteženu minutažu. Mislim da je ovo bez pretjerivanja najbolji omjer drame i akcije koji sam vidio unazad 5 godina ako ne i duže. Ritam i ton serije, režija, koreografija akcijskih scena, gluma i to ponajviše Bernthala koji je postao idealan Punisher. Pisao sam o toj njegovoj granici. Nekad su bili na granici sama serija pređe u neke glupe vode prepuna rupa, ali su se odmah u idućoj sceni ispravili i vratili na pravu stazu što opet samo govori koliko su scenaristi pazili na sve te detalje i dali nam jednu od najboljih sezona ove godine.

Što se tiče druge sezone. Nadam se da ćemo dobiti dva story arca nešto kao druga sezona Daredevila (Punisher i Elektra). U ovoj sezoni se čini da imamo dva story arca, ali možda samo u početku jer su se na kraju spojili. Druga sezona bi trebala biti Mother Rusia, a drugi story arc Jigsaw da ne bude kroz čitavu sezonu. Dobro je netko napisao, ova prva sezona se čini kao Rambo: First Blood, a druga sezona neka onda bude Rmabo 2 masakr do samoga kraja.

Punisher je zasad najbolja Netflixova seirje što se tiče Marvela.

Offline nenon30

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 79
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Kikinda,Srbija
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1509 u: Studeni 20, 2017, 16:58:43 poslijepodne »
jel to znači da u ovoj seriji Punisher nema superheroja i ostalog jer ako je tako onda bi mogla i da se pogleda...

Offline dean.winchester

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 591
  • Spol: Muški
  • I don't care much for apologies.
  • Lokacija: Sarajevo
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1510 u: Studeni 20, 2017, 17:38:09 poslijepodne »
Nije superherojska, više je kao krimi drama, napisao ti je Mulder. Ali, Punisher se pojavljuje u drugoj sezoni Daredevila gdje je imao bitnu ulogu, pa ako se odlučiš za Punishera, možda bi trebao pogledati i Daredevila.
Reality is almost always wrong.

Offline nenon30

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 79
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Kikinda,Srbija
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1511 u: Studeni 20, 2017, 21:22:18 poslijepodne »
znam da je napisao Mulder zato i pitam jer nisam baš hteo sve da pročitam da ne pokvarim gledanje...
u svakom slučaju razmotriću i Daredevila...hvala na preporuci...  (y)

Offline Bon

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 1120
  • Spol: Muški
  • cinik
  • Lokacija: Srem
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1512 u: Studeni 21, 2017, 03:01:28 prijepodne »
Ova sezona TWD kao Tarantinovi filmovi. Sve nešto u isto vreme. Nekad kao da idu unazad ono ajde više xD
No dobra epizoda uprkos tome. Održava se napetost na nekom nivou. To naravno traži kvalitetan rasplet kasnije.
Videćemo. Negan mi je već malo trodimenzionalniji. Pre mi je bio više preglumljena morbidna karikatura.
Čini mi se da je J.D.Morgan kazao u Talking dead da je pisao epizodu bravo za njega  :clapp
Zapravo ovo bi bio prigodan smajli za njega hehe  :smfor (10):

Offline groznim84

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 614
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1513 u: Studeni 21, 2017, 17:04:48 poslijepodne »
Zavrsio celu sezonu Punishera, mogu reci odlicno i gledljivo... tacnije sve odgledano u dahu... Posel Narcosa trece zezone ovo je najbolja sezona neke serije koju sam pogledao, u poslednje vreme... A mozda i najboja serija 2017te, videcemo ali stvarno sve po mom ukusu.... :D

Offline hyde_sb

  • TDDC
  • *****
  • Postova: 7224
  • Spol: Ženski
  • Ja sam se dovoljno namorala.
  • Lokacija: SB
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1514 u: Studeni 21, 2017, 17:14:51 poslijepodne »
Zavrsio celu sezonu Punishera, mogu reci odlicno i gledljivo... tacnije sve odgledano u dahu... Posel Narcosa trece zezone ovo je najbolja sezona neke serije koju sam pogledao, u poslednje vreme... A mozda i najboja serija 2017te, videcemo ali stvarno sve po mom ukusu.... :D

a onda će se gledati, kad je ovako opišeš  :smfor (6):

Offline Stimpson

  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 374
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Valjevo, Srbija
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1515 u: Studeni 21, 2017, 17:19:36 poslijepodne »
Zavrsio celu sezonu Punishera, mogu reci odlicno i gledljivo... tacnije sve odgledano u dahu... Posel Narcosa trece zezone ovo je najbolja sezona neke serije koju sam pogledao, u poslednje vreme... A mozda i najboja serija 2017te, videcemo ali stvarno sve po mom ukusu.... :D

a onda će se gledati, kad je ovako opišeš  :smfor (6):
I ja da se pridruzim pohvalama za 1.sezonu "Punisher"-a, uz film iz 2008. godine ("Punisher-war zone") i onu 15-minutnu zezanciju sa Thomas Jane-om, najbolja ekranizacija sjajnog stripa!

Offline groznim84

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 614
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Beograd
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1516 u: Studeni 21, 2017, 18:24:56 poslijepodne »
Zavrsio celu sezonu Punishera, mogu reci odlicno i gledljivo... tacnije sve odgledano u dahu... Posel Narcosa trece zezone ovo je najbolja sezona neke serije koju sam pogledao, u poslednje vreme... A mozda i najboja serija 2017te, videcemo ali stvarno sve po mom ukusu.... :D

a onda će se gledati, kad je ovako opišeš  :smfor (6):
Malo ima vise krvi neko sto smo mozda navikli ali to je prava slika Punisera... Cisto da te neuplasi  ;D

Offline ivan2105

  • Razina 0
  • Postova: 16
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Zagreb
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1517 u: Studeni 21, 2017, 19:23:52 poslijepodne »
Pogledao Prison Break do kraja pa na kraju su ga malo preterali i zbrzali moglo je to na drugi nacin da se zavrsi... ali ok
Mislim da je ovo ipak samo za fanove originalne serije... ostalima bi verovatno ovo bilo nevidjeno glupo.

Slažem se... ali ne bih se žalio da "zbrzaju" još koju sezonu  :D

Offline hyde_sb

  • TDDC
  • *****
  • Postova: 7224
  • Spol: Ženski
  • Ja sam se dovoljno namorala.
  • Lokacija: SB
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1518 u: Studeni 21, 2017, 19:25:46 poslijepodne »
Zavrsio celu sezonu Punishera, mogu reci odlicno i gledljivo... tacnije sve odgledano u dahu... Posel Narcosa trece zezone ovo je najbolja sezona neke serije koju sam pogledao, u poslednje vreme... A mozda i najboja serija 2017te, videcemo ali stvarno sve po mom ukusu.... :D

a onda će se gledati, kad je ovako opišeš  :smfor (6):
Malo ima vise krvi neko sto smo mozda navikli ali to je prava slika Punisera... Cisto da te neuplasi  ;D

nema je sigurno više nego u Spartacus i The Walking Dead pa nemam brige ;D

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3013
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1519 u: Studeni 22, 2017, 12:49:28 poslijepodne »
konacno zavrsih modernu familiju S08. pa sto znam malo bolje nedje od po sezone ali samo iz razloga sto su djeca dobila prilicno smanjenu minutazu i bilo je epizoda dje ih nije bilo uopste. gej kapl je predosadan, konstantno prenemaganje i preglumljavanje, jedino kad se razdvoje pa prikljuce ostatku ekipe, pogotovo mic sa kler, onda i ima nekog smisla, ali ovako... uzas. dosadni prosto. sofija vergara ka i vazda praznik za oci, ali gluma...  :smfor (29): zna da ima fanova pa izbaca sise i non-stop vice, kresti... ne znam. prenaporna do bola. znaju da iskoce dzej, fil i hejli, ali malo je to...
ni 9ta sezona ne blista, ali su kao manje dosadni, mogu oni durat i do 15te sezone ne boj se...

supernatural i dalje jako slab. naravno, din vadi iz govana ka i vazda... kejs of d vik sve gore od goreg...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1520 u: Studeni 22, 2017, 23:57:23 poslijepodne »
Odoh pogledati prve dvije epke Runaways da vidim jel valja.

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3013
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1521 u: Studeni 23, 2017, 08:32:52 prijepodne »
kakva sedma ep egzorcista  :sbowing_100-106
sta se desi sa ovom serijom ahhahahahahah, ne mogu vjerovat  :? ??
john cho briljira, bez obzira sto imaju dobru pricu ove sezone bez njega bi se raspali.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline nenon30

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 79
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Kikinda,Srbija
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1522 u: Studeni 23, 2017, 20:27:48 poslijepodne »
Exorcist zaista i druga sezona jako dobra, zadržali su napetost i dozu straha još uvek...kao što sam rekao za mene su foxove serije zakon...

Offline Mulder

  • TDDCrew User
  • *****
  • Postova: 354
  • Spol: Muški
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1523 u: Studeni 24, 2017, 03:54:33 prijepodne »
Nashville
Pogledana šesta :)

Na trenutak me uvjere da više neće biti predvidljivi, ali ne mogu oni da ne budu. Raynu, Deacona i njihovu kćer moraju potpuno izbaciti jer je sve uvijek isto oko njih. Točno sam znao kakve će Juliete dobiti reakcije na taj preobražaj. Ajd, Luke se vratio on je uvijek bio zanimljiv.

The Walking Dead
Pogledana peta :)

Napokon jedna solidna epizoda, ali je opet toliko neuvjerljivo na trenutke pogotovo sve scene za onim sastankom pa Eugene ne znam zašt ga još uvijek drže. Negan je bio dobar ovu epizodu, čitam da je glumac inzistirao da napišu isključivo za njega epizodu da pokaže malo glume.

Marvel's Runaways
Pogledane prve dvije :)

PLUS
+ coming of age priča što uvijek pali kod mene. Samo je ova zašećerena sa specijalim moćima kod klinaca.
+ Nico, Molly i Old Lace. Nico mi je oduvijek bila omiljeni član Runawaysa. Uvijek traži identitet, ali je klinka sa najčvrščim stavom. Molly je isto zakon. Najbojažljivija i najhrabrija. Nekad se zna preprasti, biti nesigurna u sebe, a nekad hrabro istupiti i sve preuzeti na sebe što je i pokazala u određenim trenucima u ove dvije epizode. Old Lace vam je onaj dinosaurčić i nadam se da će ga priakzati vrlo inteligentnog kao što su ga u stripovima.
+ Pride je dobro prikazan iako nešto promijenjen za razliku od stripova. Značli, oni su grupa villaina iliti ga njihovi roditelji. Ovdje nisu prikazani tako zli iako vjerujte mi jestu itekako zli. Sviđa mi se što je cijela grupa toliko različita. Neki su skroz hladni, neki imaju emocije, neki misle da rade dobro dijelo.
+ međusobni odnosi iako su nepto mnalčice promijenjeni za razliku od stripa, ali odnosi koje imaju čine strip tako dobrim i svježim.
+ Leslie i Frank Dean naravno. S njima ne mogu fulati.

MINUS
+ Chase i Gertrude. Nisu me kupili niti me previše zanimaju. Gert je u stripovima dobra. Psihički povezana sa Old Laceom i u stripovima ima jedan događaj koji je slavan
Spoiler: prikaži
njezina smrt pa me zanima hoće li je ubiti odmah u prvoj sezoni
jer je ovdje jako naporna. Chase s druge strane mi je oduvijek bio jednostavno nezanimljiv.
+ gluma na nekim mjestima i previše minutaže za Alexove roditelje koji stvarno nisu neki glumci.
+ na trenutke prenaivno to naravno u stripovima paše, ali kad se neke stvari prenesu na ekran baš i ne leži.

O Alexu ne znam što da mislim, ali u stripovima je bitan kotačić jer
Spoiler: prikaži
počinje kao heroj, završava kao villain.


Sve u svemu guilty pleasure oznaka, bolje od Inhumans i više opuštenije i zabavnije.

Offline nenon30

  • Razina 2
  • ***
  • Postova: 79
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Kikinda,Srbija
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1524 u: Studeni 24, 2017, 15:30:48 poslijepodne »
iako smatram da su domaće serije velika glupost ipak sam dao šansu ovoj Senke nad Balkanom i svidela mi se...vidi se da je to sve pažljivo odradjeno a ne samo nabacano pa 100 epizoda ničega...sve preporuke...  (y)

Offline bilja

  • TDDC
  • *****
  • Postova: 5059
  • Spol: Ženski
  • cica ubica :)
  • Lokacija: Cicely, Alaska
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1525 u: Studeni 24, 2017, 23:27:52 poslijepodne »
kakva sedma ep egzorcista  :sbowing_100-106
sta se desi sa ovom serijom ahhahahahahah, ne mogu vjerovat  :? ??
john cho briljira, bez obzira sto imaju dobru pricu ove sezone bez njega bi se raspali.
Coa, ja sam danas startovala sa 2. sezonom. Očekivala sam nastavak priče iz prve, pa mi je nekako krenulo konfuzno s ovim novim likovima i onim klincima. Ali drži pažnju za sada. Cho je prijatno iznenađenje, imaš pravo.  :smfor (26):

Offline coa

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 3013
  • Spol: Muški
  • Lokacija: R'lyeh
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1526 u: Studeni 24, 2017, 23:52:31 poslijepodne »
bice iz prve, redovno/dovoljno.
Spoiler: prikaži
u zadnju ep su preskocili, ali ocekivano. ako zajebu taj dio jeba sam im... dizvines...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.

Offline bf1947(1)

  • TDDCrew Prevoditelj
  • Razina 3
  • *****
  • Postova: 988
  • Spol: Muški
  • ובכל זאת זה זז
  • Lokacija: Vanuatu
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1527 u: Studeni 25, 2017, 07:22:37 prijepodne »
iako smatram da su domaće serije velika glupost ipak sam dao šansu ovoj Senke nad Balkanom i svidela mi se...vidi se da je to sve pažljivo odradjeno a ne samo nabacano pa 100 epizoda ničega...sve preporuke...  (y)
Nažalost se moram ne složiti. Probao i naprasno odustao. Za mene nije gledljivo.
If two people always agree, one of them is unnecessary

Offline bilja

  • TDDC
  • *****
  • Postova: 5059
  • Spol: Ženski
  • cica ubica :)
  • Lokacija: Cicely, Alaska
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1528 u: Studeni 25, 2017, 18:17:52 poslijepodne »
Pogledala sam 2. epizodu Egzorciste. Zanimalo me šta je s ocem Bennettom i dobila sam odgovor. Nekako mi je ova sezona krenula mračnije od prve, i zasad sam zadovoljna razvojem.
Večeras gledam treću pred spavanje.  :evil:

Offline dean.winchester

  • TDDCrew VIP
  • *****
  • Postova: 591
  • Spol: Muški
  • I don't care much for apologies.
  • Lokacija: Sarajevo
Odg: Tko o čemu, mi o serijama
« Odgovori #1529 u: Studeni 26, 2017, 01:40:31 prijepodne »
Može li neka preporuka za seriju poput Northern Exposure? Postala mi je jedna od omiljenih, pa bih volio pogledati još neku sličnu njoj, ako postoji. :)
Reality is almost always wrong.