Politika privatnosti

Poslednja izmena: 06.02.2020.
Stranica www.prijevodi-titlovi.org u skladu sa „Općom uredbom o zaštiti podataka“ (EU) br. 2016/679 obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju.

Prikupljanje i korištenje informacija
Stranica www.prijevodi-titlovi.org cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Registracija
Kako bi se koristile usluge na ovoj web stranici, korisnik prethodno mora obaviti registraciju popunjavanjem registracijskog upitnika. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (e-mail adresa). Ova se informacija koristi kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našoj web-stranici te za osiguravanje privatnosti korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.

Log datoteke
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali web stranicu, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Linkovi
Ova web stranica sadrži linkove na druge web stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako stranica www.prijevodi-titlovi.org ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim web stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na web stranici www.prijevodi-titlovi.org.

Newsletter
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, se podrazumevano nalaze na newsletter listi ali isključivo u svrhe obaveštenja koja su ključna za sajt i promene koje se naprave poput izmene politike privatnosti i sl. Na web stranici www.prijevodi-titlovi.org. korisnik ima mogućnost odjaviti se sa te mailing liste slanjem e-maila na administracija@prijevodi-titlovi.org. Odjava je moguća bilo kad i besplatna je.

Sigurnost
Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo administratori stranice. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našoj web stranici možete poslati e-mail na: administracija@prijevodi-titlovi.org.

Ispravci i ažuriranje osobnih podataka
Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti slanjem e-maila na adresu administracija@prijevodi-titlovi.org.

Obavijesti o promjenama
U slučaju da odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti obavijest ćemo objaviti na naslovnici naše web stranice kako bi korisnici uvijek bili upoznati s podacima koje prikupljamo, načina na koji ih koristimo. Ako u bilo kojem trenutku odlučimo iskoristiti osobne podatke na način različit od navedenog u vrijeme kad su isti podaci dobiveni, naše ćemo korisnike obavijestiti putem e-maila. Korisnicima će biti pružena mogućnost da odobre ili odbiju naše korištenje tih podataka na nov način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Voditelj obrade podataka
Stranica www.prijevodi-titlovi.org je voditelj obrade Vaših osobnih podataka.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka. Ova politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

Koje podatke prikupljamo
Osobni podaci: korisničko ime, e-mail adresu.

Svrha prikupljanja podataka
Podrška korisnicima – za odgovore na upite i davanje novosti i ponuda. Stranica www.prijevodi-titlovi.org prikuplja osobne podatke te ih može koristiti kako bi korisnicima pružila podršku, odgovore na upite i prigovore.

Prijenos trećim stranama
Vaši osobni podaci se mogu se prenositi trećim stranama, pod uvjetom da postoji pravna osnova za prijenos. Vaši osobni podaci mogu se prenositi sljedećim subjektima: Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke
Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i stranice www.prijevodi-titlovi.org. U slučaju da nas zatražite brisanje, isti će biti odmah u potpunosti obrisani. Osobni podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.

Gdje se pohranjuju osobni podaci
Podaci se pohranjuju na stranici www.prijevodi-titlovi.org (koja se nalazi na zakupljenom dijelu tvrtke koja pruža prostor na webu).

Pristup i izmjena podataka
Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim podacima putem zahtjeva na email: administracija@prijevodi-titlovi.org gdje može zatražiti revidiranje i izmjenu podataka. Sve izmjene izvršene na web stranici bit će zabilježene s maksimalnim odmakom od 72 sata. Korisnik može u svakom trenutku dobiti informaciju o tome koje podatke stranica www.prijevodi-titlovi.org ima pohranjene slanjem upita na email adresu administracija@prijevodi-titlovi.org. Povratnu informaciju na vaš upit bit ćemo u mogućnosti dati samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softwareu s točnim podacima unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

Pravo na zaborav osobnih podataka korisnika
Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu *** i podaci će biti brisani bez odgode osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava. Povratnu informaciju na vaš upit bit ćemo u mogućnosti dati samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softwareu s točnim podacima unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

Pravo na prigovor
Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, budite slobodni nam se obratiti na email adresu administracija@prijevodi-titlovi.org.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka
Zaštitu podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka, no ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. Stranica www.prijevodi-titlovi.org pohranjuje podatke unutar EU-a. Izjavu o privatnosti, stranica www.prijevodi-titlovi.org može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranici www.prijevodi-titlovi.org. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu na kojoj će biti naznačene nove izmjene ukoliko ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom izjavom o privatnosti upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu www.prijevodi-titlovi.org. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.prijevodi-titlovi.org. Nastavak upotrebe naše web stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

Kontakt e-mail: administracija@prijevodi-titlovi.org

Online korisnici

97 Gostiju, 2 Korisnika
Eadnp, shunja