Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Kako do titla?  (Posjeta: 26210 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online hyde_sb

  • TDDC
  • *****
  • Postova: 5950
  • Spol: Ženski
  • Ne moram ja ništa. Ja sam se dovoljno namorala.
Kako do titla?
« u: Veljača 18, 2017, 15:42:30 poslijepodne »
Poštovani,

sa zadovoljstvom tvrdimo da smo uspjeli zaštititi titlove od krađe i lopatanja. Iako se našla jedna maloumna osoba koja je to uspjela oskvrnuti, stranica nastavlja s radom kao i do sad. Ako ste neki naš titl i našli na nekoj drugoj stranici, našli ste ga jer smo ga mi osobno tamo postavili (ili taj maloumnik). Stoga je administracija odlučila otvoriti malo vrata korisnicima i postaviti konkretne uvjete kako do titla. Na svaku poruku koju ste nam poslali, dobili ste odgovor da je na vama hoćete li steći to pravo: da se predstavite na forumu i komentirate serije koje pratite / preporučujete. Malo smo promijenila pravila, ali princip je ostao isti.

Ukoliko imate 20 (konkretnih*) postova, automatski napredujete u grupu koja ima pravo skinuti 1 titl dnevno (svaka 24 sata). Za 2 titla potrebno je 40 postova, a za 3 titla 100 postova.

20 postova = 1
40 postova = 2
100 postova = 3


* konkretnih = postovi se moraju odnositi na serije / filmove / dokumentarce / prijedloge / pohvale i slično. Postovi koji sadrže emotikone se neće uzimati u obzir, a postovi u kojima žicate titlove se svakako brišu pa se ne broje ni oni.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam javite.

Vaša TDDC administracija