1. Serije
  2. Les Oubliées (Forgotten Girls)

Les Oubliées (Forgotten Girls)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 393

Kad nestane mlada djevojka kapetan Christian Janvier povezuje taj slučaj sa slučajem djevojaka nestalih petnaest godina ranije.
Bile su plave, mlade. U 15 godina, 6 ih je nestalo. Nisu pronađena tijela. Samo odjeća, pažljivo oprana, izglačana i presavijena; odjeća otkrivena na javnim klupama, negdje između Lillea i Boulogne-sur-Mer. Kapetan Janvier, čovjek sa zdravstvenim problemima pamćenja, nema izbora. Mora pronaći ubojicu prije nego što sve utone u zaborav. Autor djela je Hervé Hadmar, pisac odranije poznat po sličnim uradcima.

Godina: 2008.
Mreža: AT-Production,Radio Télévision Belge Francophone (RTBF),Cinétévé, France 3
Žanr: kriminalistički, drama, triler, misterija
Glumci: Jacques Gamblin, Fabien Aïssa Busetta, William Nadylam, Nathalie Besançon, Priscilla Attal-Sfez
[yt_search]https://www.youtube.com/watch?v=wjqHvQyN2hc[/yt_search]

1 0
Evo kreće još jedna francuska iz serije "zaboravljenih serija" koja priča o "zaboravljenim djevojkama". Prva epizoda je spremna i bit će postavljena čim se otvori pristup titlovima. Biljo, čuješ li? :) :smfor (9):
0 0

Ulepšao si mi dan sa ove 2 serije ...i ova mi je na listi ,uz Glacé , "pod obavezno pogledati ",  kao i  Les Témoins za koju sam čula da je fenomenalna (a čiji  je on takođe autor).
1 0
Kat

Ulepšao si mi dan sa ove 2 serije ...i ova mi je na listi ,uz Glacé , "pod obavezno pogledati ",  kao i  Les Témoins za koju sam čula da je fenomenalna (a čiji  je on takođe autor).

Je. Les Temoins spada u sam vrh francuske produkcije .
0 0
bf1947(1)
Evo kreće još jedna francuska iz serije "zaboravljenih serija" koja priča o "zaboravljenim djevojkama". Prva epizoda je spremna i bit će postavljena čim se otvori pristup titlovima. Biljo, čuješ li? :) :smfor (9):
Evo me, Boki. Nisam bila tu, sorry.  ;D
Lijepo sam pratio 5-6 serija a onda Boris pronađe seriju deset godina staru.
Svaka čast Boris, u tvoj izbor ne sumnjam , odmah idem tražiti seriju. :smfor (26):
0 0
Evo prve epizode. Hvala Biljo! :)  :smfor (25): :smfor (25): :smfor (25):
1 0
Nema na čemu, Boki.
I hvala na titlu.  :smfor (25):
godm
Lijepo sam pratio 5-6 serija a onda Boris pronađe seriju deset godina staru.
Svaka čast Boris, u tvoj izbor ne sumnjam , odmah idem tražiti seriju. :smfor (26):

Problem s ovim starijim serijama je u pronalaženju materijala za gledanje  :? ??
A prednost je ta, što vjerojatno sve što nađete odgovara titlovima. :)
0 0

Pogledala sam prve dve epizode i mogu reći da me je serija "uhvatila" . Neobična je.
Način na koji su koristili kameru..ona kao da luta, traži nove uglove kojim  nas intimnije uvlači u radnju koja se odvija u preslatkom primorskom gradu,u priču  koja se razvija  oko  inspektora Janviera i njegove porodice,prikazanu  sa puno detalja....
Za sada obećava..
1 0
Kat

Pogledala sam prve dve epizode i mogu reći da me je serija "uhvatila" . Neobična je.
Način na koji su koristili kameru..ona kao da luta, traži nove uglove kojim  nas intimnije uvlači u radnju koja se odvija u preslatkom primorskom gradu,u priču  koja se razvija  oko  inspektora Janviera i njegove porodice,prikazanu  sa puno detalja....
Za sada obećava..
Ako je već tako, evo ti Kat i treće epizode :) Nisam znao da to netko gleda, pa nisam žurio.
1 0

Hvala na trećoj epizodi tj. titlu za nju.
Meni se serija baš svidela, totalno je drugačija od svega što sam gledala u poslednjih par godina (čak je i muzika neobična).
1 0
I ja cy da gleam.. Upravo skidam seriju.. Hvala na prevody ;D
0 0
Evo i 4.
0 0
Postavljanjem 5. i 6. epizode zgotovljena je i ova serija.  (y) Dobra. Radi se o temi upotrijebljenoj više puta do sada, ali prostora za majstore uvijek ima. Herve Hadmar potpisuje i ovaj scenario a dobra ekipa je to fino provela u djelo. Neobičnost je da u ovoj mini seriji nema vodećeg ženskog lika, kako je to inače uobičajeno. A nema ni crnog šefa policije. Mali ustupak je dan sucima. On je crnac. To sve dakako nije mana, jer se na taj način odmaknulo od američke klasike, jedan muškarac+jedna lijepa žena+jedan crnac i serija je spremna :) I da, za kraj. Kao i inače teško je naći materijal za gledanje što je već klasika kad je u pitanju francuska produkcija. Ono što se za sada može naći nije neka pretjerana kvaliteta ali dade se pogledati. Na TV je bolje nego na kompu, no to već svi znaju.  ;D
2 0
Odgledala..hvala bf1947 na prevodima.
Kao što sam već napisala , serija mi se svidela,drugačija je,deluje  nekako pozitivno, verovatno zbog lika Janviera.
Spoiler
iako se serija bavi rešavanjem zločina, akcenat priče je na njemu (kao ocu,suprugu,sinu..)  i njegovom odnosu prema žrtvama i njhovim porodicama, ...zato mi se naročito dopao sam kraj  serije, lepo je zaokružen njegov lik
1 0
Il pašu titlovi za Les.Oubliées.INTEGRALE.FRENCH.DVDRiP.XViD-PiMS? Jel imao neku tu verziju snimaka?
0 0
Meni se ova serija zaista svidela, jer je na veoma efektan način u samo 6 epizoda dobro postavljena glavna misterija koja je veoma zanimljiva. J.Gamblin (Janvier) dobro glumi i ima dobar vajb kojim teleportuje na okolinu ali i na gledaoca svoju frustriranost i iscrpljenost svojim poslom. Uz njega dobro su odigrali svoje uloge Ducourt i Caroline. Pa uz to još i dobri prevodi, milina jedna  :bear3:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,651
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,842
Član 9,458

Online korisnici (1)

1 član 42 gostiju 93 botova Ukupno: 136

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

238

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više