1. Serije
  2. The Bridge (US)

The Bridge (US)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 296

Nakon što je na mostu koji povezuje El Paso i Juarez pronađeno tijelo sutkinje, Sonya Cross iz policije El Pasa mora surađivati sa svojim meksičkim kolegom, Marcom Ruizom. I dok je Ruiza život naučio da se pravila ponekad moraju prekršiti, Sonya, koja ima Aspergerov sindrom, uvijek se striktno drži pravila i protokola. Vremena je sve manje dok ovaj kontradiktoran duo pokušava uhvatiti serijskog ubojicu koji operira s obje strane granice.

Godina: 2013.
Mreža: FX
Žanr: kriminalistička drama, triler
Glumci: Diane Kruger, @DemianBichir, @AnnabethGish, @EmilyRios, Thomas M. Wright, @MatthewLillard, Ted Levine
Uredio bilja • 09.04.2026. 13:02
0 0
Bridge je baas dobra serija..i prica realnu poricu..odgledala sam je u dahu
0 0
Misliš na ovu američku verziju? Jesi li gledala onu Bron/Broen u švedsko-danskoj koprodukciji? Mnogo je bolja od ove.
ne samo sam ovu gledala..nesto ne mogu da gledam istu pricu .dve verzije..pokusala sam
0 0
Nije ista priča, ona originalna ti je mnogo bolja od ove američke. No, dobro, sve je stvar ukusa ili si prosto navikla da slušaš engleski (i španski) umesto čudnog švedskog i danskog.  ;D
broen nisam gledala..a pocela sam the tunel..mislim da tako bese i odustala posle deset minuta..a ovu cu da potrazim i vidim hoce li mi se dopasti
0 0
Uvek prednost dajem originalu. Ali nije islo, svedski mi toliko para usi. Ajde film jos i nekako izdrzim ali serija...
Moram se potruditi vise jer im je produkcija veoma zanimljiva.
Americku verziju sam odgledao i dopala mi se.
0 0
danas sam odgledala prvu epizodiu svedske verzije..popgledacu i drugu a onda cu da vidim hocu li daje gledati..kad sam pecivo za dorucak..koje je bilo u bridge i tunelu sve me glava zabolela :smfor (24): kad su vec prtepisivali nisu morali i detalj svaki..to me bas nervira
0 0
bron/broen je jedna od najboljih ali i najcrnjih serija sto sam pogledao. ne bih sad piskarao jer cu samo upropastit, ali ova juesej verzija je predosadna i ne bih je preporucio ni bratu od tetke koji mi bas smeta.
eto tako, ne trosite vrijeme na gluposti ka sto ja imam obicaj.
0 0
coa
bron/broen je jedna od najboljih ali i najcrnjih serija sto sam pogledao. ne bih sad piskarao jer cu samo upropastit, ali ova juesej verzija je predosadna i ne bih je preporucio ni bratu od tetke koji mi bas smeta.
eto tako, ne trosite vrijeme na gluposti ka sto ja imam obicaj.
Ni sama ovo ne bih bolje rekla. A osim toga, vetar, švedsko-danska verzija je original, ameri su prepisivali.  :smfor (6):
Ako prekineš, propustićeš jedan od najoriginalnijih i najkompleksnijih ženskih likova u serijama, švedsku detektivku.  ;D
biljo, ti znas da sam ja prepametan. petkom.
0 0
Ja sam mislila da si ti svaki dan prepametan, šta bre petkom?!  ;D
bilja
Ja sam mislila da si ti svaki dan prepametan, šta bre petkom?!  ;D
ahahahahahhahaah, kakav kiks... a krene me tad, sto znam. cak i turim veliko slovo dje treba.
0 0
skinula drugu i trecu epizodu...nocas ako ne bude sna odgledacu  ;D
0 0
The bridge ne moze da pridje Bron/Broen .Ja sam pokusala i ovu Americku verziju da pogledam i samo sam se iznervirala njihovim prepisivanjem tudjih serija.Sagu niko ne moze da izimitira.Jedina Americka prepisivacka serija koja mi se dopala je Killing ,mozda zato sto igraju skoro nepoznati glumci pa su se trudili bas.
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (0)

Nema članova 104 gostiju 123 botova Ukupno: 227

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više