1. Serije
  2. Gone

Gone

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 398

Kit 'Kick' Lanigan je bila žrtva otmice kao dijete. 20 godina kasnije surađuje s FBI timom u rješavanju sličnih slučajeva.

Godina: 2017.
Mreža: VOX
Žanr: kriminalistički, drama
Glumci: Leven Rambin, Chris Noth, Danny Pino, Andy Mientus, Tracie Thoms
Uredio bilja • 04.04.2026. 13:47
2 0
postavljeno prvih 6 titlova.. pripazite na poredak epizoda.. 5. i 6. su zamijenjene i nazivom epizode i emitiranjem.. kad počnete gledati i ako vam se titl ne slaže s epizodom, zamijenite te dvije epizode  :smfor (26):
3 0
Zahvaljujem na prijevodima. :clapp
0 0
kompletirana prva sezona.. nadam se da će biti druge jer je tek sad postala napeta ;D
1 0
hyde_sb
kompletirana prva sezona.. nadam se da će biti druge jer je tek sad postala napeta ;D

Hvala puno Ivana! :clapp :clapp :clapp

A ja ovako star i blesav, pročitao sam naravno tvoju poruku o petoj i šestoj epizodi, ali je se nisam držao. :) Pa je moja žena odustala jer je čak i ona primijetila da se prijevodi i epizode ne slažu  :thspaz :thspaz
0 0
bf1947(1)
A ja ovako star i blesav, pročitao sam naravno tvoju poruku o petoj i šestoj epizodi, ali je se nisam držao. :) Pa je moja žena odustala jer je čak i ona primijetila da se prijevodi i epizode ne slažu  :thspaz :thspaz

ma mogli ste gledati i redom kojim ste skidali, ali ima par detalja zbog kojih vrijedi zamijeniti epizode ;D
0 0
hyde_sb
bf1947(1)

ma mogli ste gledati i redom kojim ste skidali, ali ima par detalja zbog kojih vrijedi zamijeniti epizode ;D

Napravio sam što treba, pa nastavljamo dalje. Hvala!  :smfor (25): :smfor (25): :smfor (25):
1 0
Odgledano. Klasični procedural. Ok gluma. Može se pogledati. Nadam se drugoj sezoni.
Ivana  :smfor (25): za prijevode.
1 0
stipest
Odgledano. Klasični procedural. Ok gluma. Može se pogledati. Nadam se drugoj sezoni.

vidjet ćemo kakve će kritike dobiti kad se prikaže u Americi.. možda i dobije 2. sezonu, čisto zbog pozadinske priče o Bishopovom bratu  :smfor (6):
0 0
Iako serije gdje  svaka epizoda ima drugu priču su malo lošije ali ova serija se pokazala sasvim dobrom i ako bude druge sezone sigurno se gleda.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 22 gostiju 143 botova Ukupno: 166

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više