1. Serije
  2. Prisoners Wives

Prisoners Wives

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 417

Priča se vrti oko šest po svemu različitih žena, koje se bore s istim problemom. Značajni muškarci u njihovim životima, služe zatvorske kazne zbog različitih teških kaznenih djela. Popis glumaca u prilogu je poduži iz prostog razloga: Sve su uloge razrađene i odigrane gotovo do savršenstva. Teško je izdvojiti iz te plejade vrhunskih izvođača nekoga, ali možda je tu fenomenalna Polly Walker ili pak Pippa Haywood, ili Sally Carman ili... Ja bih po svom ukusu ipak odabrao tada mlađahnu, fenomenalnu Emmu Rigby. Imala je jednu od najtežih uloga ali ju je iznijela manirom iskusnog glumačkog lisca. Počnete li ovo gledati, nećete se odvajati do kraja.

Godina: 2012.
Mreža: BBC One
Žanr: Drama
Glumci: Polly Walker, Emma Rigby, Pippa Haywood, Iain Glen, Jonas Armstrong, Phoebe Dynevor, Anne Reid, Andrew Tiernan, Anthony Flanagan, Nicola Walker
Uredio bilja • 07.04.2026. 13:56
1 0
Prevedena je prva epizoda pa čim me "gazde i gazdarice pripuste" :) titlovima, postavit ću je.
0 0
5-10 minuta.  :smfor (26):
1 0
faks86
5-10 minuta.  :smfor (26):

Hmm, ima link ali vodi na Atipical :)
0 0
:smfor (29): Izmenjeno. Kopirao sam ceo kod iz te serije i zaboravio da zamenim.
1 0
Evo i prve epizode. Idemo dalje.  :smfor (19):
1 0
3
0 0
4
0 0
Nekak, negdje, zaboravio sam na ovu seriju i ostala je visiti u zraku. Bolje nikad nego ikad  :smfor (24): pardon, obratno. Fina je to drama, krasna za pogledati u cugu. Eto i zadnje šeste epizode. Ako ste je i vi, a jeste, omašili, eto je pred vama. Zaista vrijedi pogledati ovu dramu vezanu uz kriminalni milje i osobe(žene) s druge strane zatvorskih vrata. Stavite je na raboš, nećete pogriješiti. A ja se bacam na drugu sezonu.  :smfor (29): :smfor (29):
3 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,459

Online korisnici (2)

2 člana 90 gostiju 205 botova Ukupno: 297

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

474

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više