Gđa Wilson je, po vlastitom uvjerenju, sretno udata, majka dva sina i živi mirnim običnim životom. Ali kad 1963. njen muž Alec, bivši špijun i uspješan pisac umire od srčanog udara, na njenim se vratima pojavljuje žena, tvrdeći da je ona legitimna gđa Wilson. Miran život pretvara se u noćnu moru.
Ruth Wilson u ovoj mini seriji, snimljenoj prema istinitom događaju, glumi vlastitu baku Alison, o čijoj životnoj mori je i snimljena ova serija. Napeto od samog početka. Da će stvari i dalje ići kako treba garancija su Iain Glenn, Keeley Hawes, Patrick Kennedy i naravno Ruth Wilson, koja je glumeći u nizu uspješnica (The Affair...) dokazala svoju visoku glumačku klasu.
Godina: 2018.
Mreža: BBC One
Žanr: Drama
Glumci: Ruth Wilson, Iain Glen, Fiona Shaw, Anupam Kher, Otto Farrant, Calam Lynch, Ian McElhinney, Joy Richardson, Keeley Hawes, Elizabeth Rider
Uredio bilja • 06.04.2026.
16:43
If two people always agree, one of them is unnecessary
1
0
Tko to ima namjeru pogledati, slobodno se uputite u avanturu. Iako treba čekati na 2. epizodu nitko neće žaliti čekanja 
Ima tu dosta mjesta za popravke. Recimo sitnica. Bilo bi dobro da se na kraju rečenice, umjesto crtice stavi točka. Al' kad su, k vragu, na tipkovnici tako blizu. Ova napomena je moj prilog i poticaj da se i prevoditeljske teme i dileme češće nađu na meti. Nismo mi, svete krave. Ipak, hvala onima koji su se meni zahvalili.