1. Serije
  2. Trauma (2018)

Trauma (2018)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 431

Nakon potpuno besmislenog zločina petnaestogodišnji Alex Reynolds umire za vrijeme operacije koju vodi iskusni kirurg, dr. Jon Stephens. Alexov otac se ne želi pomiti s činjenicom mda je njegov sin mrtav i postaje opsjednut mišlju da je dr. Stephens kriv za njegovu smrt.

Godina: 2018.
Mreža: ITV1
Žanr: Drama
Glumci: Adrian Lester, John Simm, Lyndsey Marshal, Rowena King, Jade Anouka, Jemima Rooper, India Lewis, Albie Marber, Michael Shaeffer, Raffiella Chapman
Uredio bilja • 14.04.2026. 12:27
2 0
Bravo, Ivane. Ovo deluje kao nešto što ja volim da gledam.  :clapp
Slabo pamtim imena glavnih glumaca :smfor (9):( više obraćam pažnju na radnju serije nego tko glumi ), ali ovu dvojicu sam gledao u više dobrih serija.
0 0
Nije mi se svidila  :smfor (8):
0 0
stipest
Nije mi se svidila  :smfor (8):

shebali su kraj...
0 0
Je i to,ali i cijeli taj koncept kad se nešto desi, netko mora biti kriv. Ne mora. Svaka operacija je rizična i ljudi umiru na banalnim operacijama ,a da nitko nije kriv. To mi je kao ono kad pošalju profesinalne vojnike u rat, poginu i onda traže tko je kriv !!! Još su ubacili i klasnu priču, tako da mi baš nije legla. Jedino pozitivno je što su njih dva odlični glumci.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 884
Poruka 52,592
Serija 684
Filmova 398
Prijevoda 13,809
Član 9,437

Online korisnici (5)

5 članova 36 gostiju 244 botova Ukupno: 285

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

chalx(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

418

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više