1. Serije
  2. 8 Tage (8 Days)

8 Tage (8 Days)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 437

Ostalo je još osam dana. Meteor širine 40 km juri prema Zemlji brzinom od 30.000 kilometara na sat. Očekivana zona udara nalazi se u centru Evrope. Procena broja preživelih: nula. Amerika pokuša da skrene meteor sa putanje nuklearnim oružjem, ali bezuspešno. Cela Evropa je u bekstvu. “Osam dana” je priča o svetu kakav do sad nismo videli. Odjednom, ljudi mogu da prekoračuju brzinu kad god žele, upražnjavaju divlji nezaštićeni seks, probaju sve vrste droge, kupuju bez novca, žive bez rada i vole bez posledica. Ali na kraju, najvažnije pitanje je šta vam je zaista bitno u poslednjim danima i satima.

Godina: 2019.
Mreža: Sky Deutschland
Žanr: drama
Glumci: Christiane Paul, Mark Waschke, Lena Klenke, Luisa-Céline Gaffron, Fabian Hinrichs, Nora von Waldstätten, Devid Striesow, Murathan Muslu, Henry Hübchen, David Schütter, Claude Heinrich, David Bredin, Luc Feit, Ben Hartmann, Thomas Prenn, Sebastian Achilles, Matthias Lier...
Uredio bilja • 01.04.2026. 13:25
0 0
volim ove apokaliptične...  ;D
1 0
Ivan

uvijek si bio vedrijeg duha  ;D
3 0
Skidam, ovo ću sad pustiti.
Ništa zabavnije od apokalipse zavališ se i polako uz klopu  :smfor (24):
0 0
Zanimljiv uvod i obećavajuća radnja. Neki likovi su dobili što su i zaslužili  :smfor (10):
0 0
hyde_sb
Ivan

uvijek si bio vedrijeg duha  ;D

;D
0 0
Kompletirana serija.  :beer2:
Meni se dopala, dosta dobar prikaz.
1 0
Skini titl, kopiraj ceo naziv u ubaci u gugl.

Sent from Tapatalk

0 0
Gledala sam celu sezonu.a uopste mi se nije svidela..sto sam gledala.pojma nemam..rofl...ono malo iz radoznalosti a nisam morala da skidam seriju i prevod,imam za dzabe HBO do 31.10...valjda je to razlog .. ;D
0 0
Odgledala preko vikenda seriju. Sasvim pristojno i zanimljivo, glumci ok. Definitivno bolje nego što ocjene i kritike po netu pokazuju.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (0)

Nema članova 282 gostiju 82 botova Ukupno: 364

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više