1. Serije
  2. Stag

Stag

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 451
"I'm still standing. Yeah, yeah, yeah!"

Grupa antipatičnih prijatelja odluči proslaviti skoru ženidbu jednoga od njih loveći u škotskom gorju. Nakon što ih iznenada napusti vođa putovanja, netko ih krene ubijati jednog po jednog.

Godina: 2016.
Mreža: BBC2
Žanr: crna komedija
Glumci: Jim Howick, Stephen Campbell Moore, Pilou Asbæk, JJ Feild, Rufus Jones, Amit Shah, Reece Shearsmith, Tim Key, Christiaan Van Vuuren, James Cosmo
Uredio bilja • 08.04.2026. 19:02
0 0
prijevod ove serije posvećujem cijenjenom članu jankomiju/HEVC-u... prikladno, pošto su većina likova ove serije kukavice i gadovi, jankomi bi se sjajno uklopio u tu ekipu... kad si govno onda si govno...  :beer2:

(cijenjenom, naravno, ide u navodnike)  ;D

(lijepo sam ti rekao; ne možeš ti toliko pokrasti, koliko mi možemo prevesti  :smfor (21): )
2 0
Ivan
lijepo sam ti rekao; ne možeš ti toliko pokrasti, koliko mi možemo prevesti  :smfor (21):

pokušavali su i hrabriji i pametniji, ali su svejedno podbacili  :smlbrd
0 0
da malo izoftopicarim:
malo me ovo podsjeca na film
The Bachelor Weekend (2013)
https://www.imdb.com/title/tt2573858/
0 0
coa
da malo izoftopicarim:
malo me ovo podsjeca na film
The Bachelor Weekend (2013)
https://www.imdb.com/title/tt2573858/

ima i tu grozomornih ubojstava?  ;D
0 0
poubijali su se od ekstazija ako ti sto znaci...  ;D
1 0
Ivan
prijevod ove serije posvećujem cijenjenom članu jankomiju/HEVC-u... prikladno, pošto su većina likova ove serije kukavice i gadovi, jankomi bi se sjajno uklopio u tu ekipu... kad si govno onda si govno...  :beer2:

(cijenjenom, naravno, ide u navodnike)  ;D

(lijepo sam ti rekao; ne možeš ti toliko pokrasti, koliko mi možemo prevesti  :smfor (21): )
Jos jedna "junacina" u nizu...Jbt,otkud samo izgmižu...

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

1 0
Da li sam dobro razumela- jankomi je postavljao vaše titlove na druge sajtove?

Da da, dobro sam razumela (hvala Milanu na brzom odgovoru :D ) .

Nije me mrzelo da proverim - br. postova  114  ; svakodnevno  se muvao na forumu, pisao,  čitao i replicirao na tuđe..ne znam šta je gore, da je sve to radio smišljeno unapred ili mu je sad skoro dunulo u glavu da izgubi obraz zbog ne znam koliko titlova...strašno.

1 0
Venom
Pa banujte ih po IP-u (doduse malo je teze ako ide preko 3g/4g).

(Sad ce i ovaj post biti obrisan i quote-an :) )
Deli opseg sa Borisom.
0 0
faks86
Venom
Pa banujte ih po IP-u (doduse malo je teze ako ide preko 3g/4g).

(Sad ce i ovaj post biti obrisan i quote-an :) )
Deli opseg sa Borisom.

E onda vam nije lako... Mozda da uvedete registraciju na forum samo uz pomoc pozivnice (nesto kao sto je imao demonoid).

U slucaju prekrsaja banovat oba accounta.
0 0
Imam načine rešiti se štetočina, samo ne bih da nekoga oštetim nepotrebno pa zato. :D
2 0
james
Jos jedna "junacina" u nizu...Jbt,otkud samo izgmižu...

ja mislim da ih ima još, samo čekam da pokažu svoje pravo lice  :smfor (10):
1 0
Stag [(night(s)/day(s)]
Luda crna komedija/horror/triler koja se dešava u škotskoj bespučini. 8 prijatelja(7 muškaraca i "batler" na momačkoj večeri(stag night) idu na lov na jelene(stag). I tu počinje

Hvala Ivanu na doslovnom prijevodu!

Photo
0 0
ovo cu mozda veceras pocet. i ja sam juce bio po sumama, totalno sam van forme.
0 0
Rulic
Stag [(night(s)/day(s)]
Luda crna komedija/horror/triler koja se dešava u škotskoj bespučini. 8 prijatelja(7 muškaraca i "batler" na momačkoj večeri(stag night) idu na lov na jelene(stag). I tu počinje

Photo

Ej da nisi tu sliku stavio ne bih taknuo tu seriju. Ali kad ovo vidim, skidam, definitivno!  :thspaz  (y)
0 0
JoxerTM
Rulic
Stag [(night(s)/day(s)]

Photo

Ej da nisi tu sliku stavio ne bih taknuo tu seriju. Ali kad ovo vidim, skidam, definitivno!  :thspaz  (y)

Fake News!!! (Zagreb se spominje cijele 3 sekunde  ;D)
0 0
prva mi je ok bila.
volim taj njihov rejni kantrisajd ambijent pa jos pab u sred nicega i regular ekipa koja novopridoslice sjece ostrim pogledima i oce da im hebe mater.
nazalost, to mi je i najjaci utisak kroz cijelu seriju. nije losa, gledljiva je, ima dobrih lajnova i pokoja zanimljiva individua, ali to bi bilo nekako to.
Spoiler
uocljiv mislead koncept i po meni aspolutno ne-sokantna zavrsnica sa mlakim raspletom misterije.
inace, Jim Howick je slicnu-luzersku rolu imao u legendarni peep show, a gledali smo ga i u sex education.
ruta gedmintas  ;D u the strain, a juron grejdzoj... da ne otvaramo jos uvjek svjeze rane...
hvala ivane, vazda imao  :smfor (26):
0 0
Milan95
Imam načine rešiti se štetočina, samo ne bih da nekoga oštetim nepotrebno pa zato. :D
tek sad vidim... probaj ovo...
Photo
3 0
Evo stigao odgledati do kraja. Odlična serija za ove vruće dane iz "predivne" i hladne Škotske. Malo su mi likovi previše "hladni" i indiferentni nakon svakog "changeloga". Inače kraj se može lako predvidjeti obzirom na slične projekte.
0 0
Hvala ivane. Pašu i za 720p.hdtv.x264-moritz.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 108 gostiju 134 botova Ukupno: 243

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

338

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više