1. Serije
  2. The Bay

The Bay

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 30 rezultata)
Show 481

DS Lisa Armstrong je policajac za veze s obitelji u policiji Lancashire i majka dvoje djece. Pozvana je na istragu o slučaju dvoje nestale djece. Iako obučena da se ne veže emocionalno uz takve slučajeve, njen seksualni susret u uličici iza puba sa Seanom, očuhom nestale djece, prijeti kompromitacijom istrage. Iako može dokazati da on nije krivac za nestanak briše sve snimke sa sigurnosnih kamera umjesto da prizna susret i Seanu pruži alibi.

Godina: 2019.
Mreža: ITV1
Žanr: Drama, Kriminalistički
Glumci: Morven Christie, Joe Absolom, Marsha Thomason, Chanel Cresswell, James Cosmo, Daniel Ryan, Louis Greatorex, Stephen Tompkinson, Sharon Small, Rina Mahoney
Uredio bilja • 09.04.2026. 12:06
3 0
Krenulo je! Bit će nečeg uskoro. Čini mi se dobrom po 1. i 2. epizodi. Dalje neću gledati, jer mi je puno gledati triput u kratko vrijeme.
2 0
Prve dvije epizode su tu. The Bay je još jedan u nizu miniserijala u proizvodnji britanske produkcije. Independent TV (ITV) već po običaju kaska za BBC. Ponekad se ipak isprsi i izbaci nešto slatko. Iako su stvari već viđene, ispričane su vrlo dobro. Smještene u prekrasni Morecambe Bay, ugodne su oku i lake za gledanje. No ima u seriji i nekih scenskih i dramaturških mjesta neviđenih do sada u serijama takvog tipa. Uglavnom, svidjet će se svima kojima se se dopada Shetland, The Victim, Collateral i sl., dakle onima kojima je vizuelni doživljaj važniji od stručnog pristupa. Dobra priča, ugodna i oku i uhu.
2 0
Turab
bf1947(1)
Prve dvije epizode su tu. The Bay je još jedan u nizu miniserijala u proizvodnji britanske produkcije. Independent TV (ITV) već po običaju kaska za BBC. Ponekad se ipak isprsi i izbaci nešto slatko. Iako su stvari već viđene, ispričane su vrlo dobro. Smještene u prekrasni Morecambe Bay, ugodne su oku i lake za gledanje. No ima u seriji i nekih scenskih i dramaturških mjesta neviđenih do sada u serijama takvog tipa. Uglavnom, svidjet će se svima kojima se se dopada Shetland, The Victim, Collateral i sl., dakle onima kojima je vizuelni doživljaj važniji od stručnog pristupa. Dobra priča, ugodna i oku i uhu.

Ja ne vidim uopšte opciju sa titlovima?
Ima, ali je greškom ispuštena opcija "titlovi"
Idi na serije pa se tamo otvaraju svi titlovi
Spoiler
Odgovara i za verziju  720p HDTV x264 [i c]
0 0
dodan link za titlove.. inače, klikneš gore na Serije & Prevodi pa u tražilici nađeš seriju

Photo
0 0
Evo i treće. Serija se zahuktala. Već smo na polovici
1 0
Turab
Ja sam skinuo verziju 1080P x264 RB58 i za nju vrijede titlovi HDTV.x264-MTB[eztv], dok ostali ne odgovaruju, tako da onaj tko ima istu verziju može znati koji titl da skida.
Djelomice točno. Verzije jednako počinju i prvih desetak minuta je sve u redu. Kasnije više ne. No ovdje je postavljena i prilagođena verzija za RB58, pa nju treba skinuti.
Spoiler
Verzija RB58 je vizuelno najbolja, nakon nje je icecracked (i_c), pa tek onda mtb i ostalo. Na volju vam :)
1 0
Ja sam skinuo WEBRip.x264-ION10 i samo na prvoj epizodi mi odgovara 720p web x264 postavljen titl, eto isto da znate! :bear3:
0 0
Ovo je druga mini serija itv-a koju gledam:Cheat vs The bay i za sada mi je The Bay živopisnija i zanimljivija,a i uverljivija.Gluma prirodnija.Hvala na prevodu za obe :clapp
0 0
Evo i pete epizode. Još jedna i gotovo. Meni se serija dopada. Jedna od najboljih ITV miniserija. Odlična Morven Christie, ali niti drugi puno ne zaostaju Dobra priča. Bit će gušt pogledati je cijelu za one koji takve serije vole.
3 0
Bice i druge sezone procitah ;D.Nov slucaj i nova porodica kojo ce trebati policijska podrska.
2 0
Je, eto, stigao je kraj. Ja sam baš uživao. Nadam se da će još i neki od vas.  :bear3:
1 0
Super serija..upravo skidam drugu epizodu
0 0
bf1947(1)
Je, eto, stigao je kraj. Ja sam baš uživao. Nadam se da će još i neki od vas.  :bear3:

Da, baš dobra serija. S mjerom i emocijom, fino urađena i vođena, drži pažnju. Hvala na prevodima
0 0

Sve što sam do sada pogledala od ITV-a ili što je prvobitno išlo kod njih, mi je bilo odlično (ako se ne varam - Marcella, Vera, Midsomer Murders,Unforgotten, Bancroft ,The Loch, DCI Banks, Poirot.... ) pa tako i ova serija.

Fino uravnotežena priča, svaka epizoda sa dobrom dinamikom, Morven Christie potpuno u ulozi ..jednostavno serija koja baš prija.
Spoiler
jedino  sam se stalno pitala,a i strepela " da li će se otkriti avanturica"  ;D

Bebo, baš si me odradovala sa najavom druge sezone.  ;D

Borise, hvala na odličnim titlovima.
2 0
I ja bih se složio s tvojim mišljenjem oko serija koje je izbacio ITV, a pored tih koje spominješ, meni su se dopale i sledeće: Broadchurch, Endeavour, Mr. Selfridge, Liar, Inspector Morse, Manhunt ... kod ove serije The Bay, meni nisu likovi bili dopadljivi preterano ali su dovoljno dobro odigrali svoje uloge i po meni 1. sezona je samim tim i dobila najavu svog nastavka  (y)
0 0
Negde sam na pola i nadam se da cu veceras zavrsiti,serija je odlicna.Jeste teska prica ali se lakse gleda od ovih krvavih mafijaskih.Kao sto Boris rece,ugodna oku,nije mi bas svugde vazno da bude odradjeno po svim protokolima.Glavna glumica je odlicna i ostali su dobro odradili,ali ona mi je bas super.Sve preporuke za seriju.PS.Jos nisam provalila ubicu.
1 0
Dobar dan dragi ljudi! Evo stigla nam je i druga sezona te jako dobre serije s Morwen Christie u naslovnoj ulozi. Korona je to zavukla na kraj godine no konačno je tu. Objavljene su 1. i 2. epizoda, pa tko ima vremena može početi gledati. Sezone su povezane likovima, ima i nešto novih, ali priča je posve nova. I koliko se meni čini, jednako dobra kao i ona prva. Naravno, za ljubitelje. Bit će relativno brzo tu svih 6 epizoda, samo malo strpljenja. Imam još i nekih starih dugova, koje moram privesti kraju. Bit će! Pozdrav svima!
8 0

Dobro nam došao nazad Borise  :smfor (25):  :bear3:
4 0
Evo i 3. nastavka 2. sezone. Za ljubitelje, odlična serija, odlična priča. Možda i bolja od prve. Barem za sada.
4 0
Ova druga sezona i jeste,mislim bolja od prve.a obe su primer britanske krimi drame:odmerena i uverljva gluma svih u jakoj prici.Odlicno izgradjen glavni lik 
Spoiler
a kakva je to gluma evo u ovoj trecoj epizodi u kojoj osetis bol zbog smrti kolege,odglumljen  zivotno,bez patetike
.Preporuka za one koji vole žanr i hvala za prevod. :clapp
2 0
4.
1 0
5,6 gotovo. Eto je kompletna i 2. sezona, za mene dugo očekivane fine serije. Naravno, sa stanovišta onih kojima se takve serije sviđaju. Ipak, iako je to kriminalistička drama, ima u njoj dosta posebnosti. U igri nisu obični policajci već FLO (Family Liaison Officers), a to su oni koji su časnici za vezu s obiteljima u kriznim životnim situacijama. U toj grupi, ili podgrupi, ovo je nešto najbolje što sam dosad vidio. Iako moram priznati, konkurencija nije velika, jer nema puno serija s takvom tematikom. Pa tko voli nek izvoli.  :lol2:
5 0
Pogledao prvu sezonu, nije loša serija,al nije baš moj cup of tea. Ne kažem da me ne drži uz ekran,al fali nešto američansko u njoj :D sad se bacam na drugu sezonu
2 0
eanalytic
Pogledao prvu sezonu, nije loša serija,al nije baš moj cup of tea. Ne kažem da me ne drži uz ekran,al fali nešto američansko u njoj :D sad se bacam na drugu sezonu

Hvala Bogu da fali , ne bi bilo dobro da ima ;D
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 30 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,461

Online korisnici (0)

Nema članova 191 gostiju 44 botova Ukupno: 235

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više