1. Serije
  2. Party Down

Party Down

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo
"What are you gonna think when you walk into a Soup R' Crackers and you see me
shaking hands with Arnold Schwarzenegger! -The fuck am doing in a Soup R' Crackers?"

Ugostiteljski tim Party Down se sastoji od šest ljudi koji se nadaju velikoj prilici u Hollywoodu.

Godina: 2009.
Mreža: Starz
Žanr: komedija
Glumci: Adam Scott, Ken Marino, Ryan Hansen, Martin Starr, Lizzy Caplan, Jane Lynch
0 0
postavljeno prvih 6 prijevoda  :beer2:
4 0
:clapp
0 0
e svaka ti cas' za ovo. ljetos sam je 3ci put pogledao. prejebena serija, uzivao sam svake sekunde.
ken marino, rajan hansen, martin star pa mozda i uloge zivota, izuzeo bih zadnjeg jer je ipak presabio i silikon valej.
naravno, i ostatak ekipe sjajan, plus gomila gostujucih uloga, veronika mars mini reunion-a (rob tomas kreator), tesko je izdvojit bilo koju epizodu, ali dvije sa kevinom hartom ( :? ??) i stivom gutenbergom medju najboljima. da ne zaboravim
Spoiler
martinov scenario za saj faj film na rolnu toalet papira dok je tripovao na pecurke.
zavidim ljudim koji tek krecu u ovo.
napisite ponesto ko bude gledao.
3 0
Jedna od najboljih komedija koju sam gledala.Pre svega odlican scenario,pa gluma.Uspeli su da u svakoj epizodi imamo sve:od smeha(burlesknog),satire,do tuznih zivotnih prica i neostvarenih snova.I malo ljubavi.Hvala na izboru serije i prevodu.
3 0
skot i kaplanoviceva su tu da odrze kakvu takvu ravnotezu, jedini su normalni medju svim tim manijacima koji nikakvog dodira sa realnoscu nemaju.
Photo
2 0
Gledam 7 ep. i stvarno komedija absurda ;D
Spoiler
timska vezba onih koji u potpno nezainteresovani individualci,ono šunjanje po hodniku hotela na zaprepascenje sobarice,pa Romanova ljubomora na kosarkasa koji je "zgrnuo lovu na abnormalnost hipofize" :lol2: i
0 0
kompletirana 1. sezona, prelazimo na 2.  :beer2:
5 0
Serija je odlicna:duhovita(sa puno crnog humora),dobro odglumljena,likovi bas originalni.Hvala puno na prevodu. :clapp
1 0
serija je kompletirana.. šteta što se nije nastavila, pravi biser od serije.. hvala svima koji su je preporučili  :beer2:
3 0
svaka cas'  :smfor (26):
1 0
e da je ovakvih serija vise ... dobro izabana ekipa, bez ikakvih pretenzija i ovih dana izuzetno pogodna za gledanje, dovoljna doza humora u kratkom vremenu i svakom bi je preporucio ... nisam daleko odmakao u epizodama prve sezone, ali spremanje poklona za Guvernera je  :thcheerleader3
0 0
Photo
2 0
znaci moram opet.
zafaljujem, ljubim ramena.
2 0
coa
znaci moram opet.
zafaljujem, ljubim ramena.
Evo i ja cu,coa.Prosto mi fale takve pitke,a vredne komedije.Ne romanticne komedije niti kakvo mesanje zanrova nego ovakve s malo crnog humora :smfor (26): ;D
2 0
ja sam vec drugu sezonu poceo. kolko se ismijah juce samo nek na zdravlje izadje, jebeno remek-djelo.
ali kad se ona nesrecnica nagruva pecuraka pa napravi svastiku od kolaca na tanjir... i roman - hard saj faj... hahahahahaha!
pa kakva serija, nemoguce... uh.
1 0
1 0
coa
24.2.2023 god,a  nadam se da mi nece pokvariti uspomenu na jednu od najdrazih komedija. :unsure
1 0
:mood_excited :mood_excited :mood_excited :mood_excited :mood_excited

ja se baš radujem  ;D
1 0
hansen se zajebavao neku epizodu oko ributa u rhscot, bio je i marino maniti.
ma i nek sjebu ovo nikakva steta, vazda cemo imat prve dvije s. koje se mogu gledat kad oces.
no mi je fora kako su ovo sakrili ka jj abrams 10 cloverfield lane.
1 0
prevedena je i 3. sezona, a izgleda da će biti i 4.  :smfor (27): :smfor (27):
3 0
Nikako ne mogu da budem objektivna kad je ova serija u pitanju ;D. Jedva sam cekala da vidim omiljene likove, dobre komicare, sa duhovitim scenarijom. Jeste da je proslo 12 god, oni nisu odmakli dalje u zivotu,tu su nove nevolje koje resavaju na svoj stari nacin. Novi likovi su osvezenje.  Hvala puno na prevodu  :smfor (25):
2 0
hyde_sb
prevedena je i 3. sezona, a izgleda da će biti i 4.  :smfor (27): :smfor (27):
tenk ju darling!
2 0
cista desetka, ne mogu vjerovat da im je ovo uspjelo. dodatak ekpi isto sjajan.
ali...
KEN FAKIN MARINO!
:sbowing_100-106 :sbowing_100-106 :sbowing_100-106 :sbowing_100-106
pa ne mozo ono, ne moze...
HAIL TO 2 KING!
Photo
2 0
ovo je serija zbog koje sam se prvenstveno učlanio na forum :)
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 883
Poruka 52,533
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,789
Član 9,411

Online korisnici (2)

2 člana 25 gostiju 114 botova Ukupno: 141

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

185

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više