1. Serije
  2. La Faille (The Wall)

La Faille (The Wall)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 535

U zimskom, ledenom dekoru krajnjeg sjevera Quebeca otkriveno je tijelo žene u ventilacijskim kanalima "Zida". Nemoguće je identificirati tijelo koje je tamo pronađeno, jer žena nosi kinesku masku. Tek će tijekom obdukcije biti otkriven njezin identitet.
Detektiv narednica Céline Trudeau upućena je na scenu kako bi istražila ovu sumornu dramu. Pomaže joj jedan od lokalnih policajaca, Alex Théberge. U Fermontu , Céline neočekivano susreće vlastitu kćer Sophie, s kojom nakon sukoba nije imala kontakt. Sophie je pobjegla iz grada kako bi se maknula od majke i ostavila prošlost iza sebe stvarajući novi život u ovom udaljenom selu. Vrhunac se ostvaruje u vezi snažne intimne krivnje likova majke i kćeri, s vrlo neočekivanim krajem.

Godina: 2019.
Mreža: Pixcom, Canada
Žanr:  drama, kriminalistički
Glumci: Alexa-Jeanne Dubé, Éveline Gélinas, Patrick Hivon, Alexandre Landry, Isabel Richer
Uredio bilja • 05.04.2026. 14:46
2 0
Evo titlova od 1 do 6 i 8. Da ne bi tko mislio kako nešto izmišljam, radi se naprosto o tome da za sada još nema transkripta za 7. epizodu. Bit će, valjda. Tražili smo, nekolicina nas, ali nitko za sad ne reagira. Pa čekamo.
1 0
margaritaina
Serija je odlicna

Ako si je cijelu odgledala, molim te reci mi gdje se može naći engleski transkript za 7. epizodu. Ta nedostaje, a ja francuski natucam tek toliko da ne budem gladan. Pomozi dakle, osim ako si je gledala bez titlova, jer si poznavatelj francuskog.
0 0
Prema opisu serija obećava.
Hteo bih da pogledam seriju a vidim i da ima prevoda za nju (osim 7. epizode).
Da li prevodi pašu za neki kvalitetniji rip tipa 2160, 1080?
0 0
Turab
Ne znam jesam li sanjao, ali čini mi se da sam već napisao da sam odustao od gledanja ove serije nakon pola sata. Ako mi je poruka obrisana, u čemu je problem?

Nekom doduše treba malo više da nešto skonta...

znači, odustao si od gledanja nakon pola sata? super.
1 0
hyde_sb
Turab
Ne znam jesam li sanjao, ali čini mi se da sam već napisao da sam odustao od gledanja ove serije nakon pola sata. Ako mi je poruka obrisana, u čemu je problem?

Nekom doduše treba malo više da nešto skonta...

znači, odustao si od gledanja nakon pola sata? super.
Pa dobro, izdržao je skoro cijelu 1. epizodu (42'). Inače La Faille je klasičan krimić s puno leda i snijega, svakako vrijedna gledanja, čak i uz "mukotrpni" trud da se 7. epizoda odgleda bez prijevoda, dakle s malo neobičnim francuskim jezikom iz Quebeca. Hoće li biti negdje te 7. ne znam, bude li stići će. Općenito se može reći da serija nije remek-djelo, ali je u poplavi sličnih bolja od mnogih drugih. Naročito susjednih! ;) . Glavna glumica i dobra i simpatična i ojađena No, već smo rekli, ukusi su različiti, treba ih iznositi kako bi se ljudi znali orjentirati. Ali baš zbog te orjentacije, ne bi trebalo dati nikakav komentar za nešto odgledano u cca 30 minuta.
1 0
bf1947(1)
Pa dobro, izdržao je skoro cijelu 1. epizodu (42'). Inače La Faille je klasičan krimić s puno leda i snijega, svakako vrijedna gledanja, čak i uz "mukotrpni" trud da se 7. epizoda odgleda bez prijevoda, dakle s malo neobičnim francuskim jezikom iz Quebeca. Hoće li biti negdje te 7. ne znam, bude li stići će. Općenito se može reći da serija nije remek-djelo, ali je u poplavi sličnih bolja od mnogih drugih. Naročito susjednih! ;) . Glavna glumica i dobra i simpatična i ojađena No, već smo rekli, ukusi su različiti, treba ih iznositi kako bi se ljudi znali orjentirati. Ali baš zbog te orjentacije, ne bi trebalo dati nikakav komentar za nešto odgledano u cca 30 minuta.

nije problem što je komentirao nakon odgledanih pola sata prve epizode već što je taj komentar glasio ovako: Počeo gledati i ugasio nakon pola sata ili manje.

ni zašto ni zbog čega / koga.. možda mu je zasmetalo nešto što nekome drugome ne bi, ali valjda je problem napisati dvije-tri suvisle rečenice i objasniti.
3 0
Turab
Smislene rećenice pišem sa smislenim ljudima - taman posla da se bavim tričarijama  ;D
ako si time htio reći da nismo tvoja klika..putuj, crta, štrafta...
4 0
Odlična serija za ove paklene dane !Šteta ali moraću odgladati 7.epizodu bez prevoda ko će dočekati.
Inače u poplavi dosadni zapadnih serija na istu temu ovu toplo preporučujem.
2 0
evo i zadnje koja je nedostajala, tj. 7 epizode, ali je prevođena s francuskog, pa je trajalo. Nisam neki pravi s francuskim, tek toliko da ne ostanem gladan, žedan gol i bos. ;) Pa oprostite ako naiđete na nebuloze... :smfor (9): :smfor (9):
Nažalost engleski transkript je google proizvod, pa bi to bila još veća muka prevoditi
5 0
Serija je za mene vrlo dobra ali ne i odlična iz jednog razloga što sam odmah skužio tko je ubojica, pa mi je nekako bila "predvidljiva".
Ono kao da pogledaš zadnju epizodu pa kreneš ispočetka. Valjda je sav čar u tome kad do kraja ne znaš ubojicu.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 273 gostiju 93 botova Ukupno: 367

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

549

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više