1. Serije
  2. Secrets and Lies (US)

Secrets and Lies (US)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 539

Kad Ben Kroford tokom jutarnjeg trčanja nađe telo komšijinog sina, veoma brzo od dobrog Samarićana postaje osumnjičeni za ubistvo. Njegov slučaj pripadne detektivki Kornel, temeljnoj detektivki koja sve vreme nalazi rupe u njegovoj priči i zahteva DNK uzorak. Mediji počnu da ga proganjaju, novinari mu opsedaju kuću, što samo dodatno narušava njegov ionako već nestabilan brak. Komšije počnu da ga gledaju kao ubicu, a njegovu ćerku tinejdžerku počnu da gnjave preko društvenih mreža. Benov život se odjednom okrenuo naglavačke i što se on više bori da dokaže nevinost, to se više svi pitaju – da li je mogao to da uradi?

Godina: 2015.
Mreža: ABC
Žanr: Drama, Kriminalistički
Glumci: Michael Ealy, Ryan Phillippe, Juliette Lewis, Jordana Brewster, KaDee Strickland, Natalie Martinez, Mekia Cox, Dan Fogler, Charlie Barnett, Kenny Johnson
Uredio bilja • 08.04.2026. 13:28
Bravo Biljo,
odgledao sam pre mesec dana i meni je super. Do samog kraja se ne zna ko je ubica, a u međuvremenu se otkrivaju razne tajne.
Gl.glumac je Ryan Phillipe i ima još jednu dobru seriju Shooter(2016).
0 0
Vaši postovi su me naterali na ovo, inače sam i zaboravila da sam htela da gledam seriju.  ;D
I nemojte ništa da mi otkrivate, tek sam na trećoj epizodi!  :smfor (10):
Ček pa zar nismo već pisali o ovoj? Ajd nema veze...

Prva sezona je rimejk australske, ali ne čini se da su išta zasrali jer nevjerojatno dobra. Napeta ko puška, do kraja će te vuć za nos.  ;D
Druga sezona je skroz drugi slučaj i ima drugačiji format, ipak je detektivka nešto naučila is slučaja u prvoj sezoni, ali meni se i to svejedno sviđa. Šteta što su je otkazali.

Sve u svemu, mastwočuša.
1 0
JoxerTM
Ček pa zar nismo već pisali o ovoj? Ajd nema veze...

Prva sezona je rimejk australske, ali ne čini se da su išta zasrali jer nevjerojatno dobra. Napeta ko puška, do kraja će te vuć za nos.  ;D
Druga sezona je skroz drugi slučaj i ima drugačiji format, ipak je detektivka nešto naučila is slučaja u prvoj sezoni, ali meni se i to svejedno sviđa. Šteta što su je otkazali.

Sve u svemu, mastwočuša.
Pisali ste u temi "Ko o čemi mi o serijama" i namamili me da gledam. Stvarno je ludo napeta, ali nemojte mi otkrivati ništa.  ;D
Hahaha, dobra si, evo samo mala pomoć. Ako si i pomislila na nekog da je mogući ubica, možda baš i nije,a možda i jeste :-).Ja sam imao više kandidata npr.
0 0
Upravo sam završila 1. sezonu. Bili ste u pravu, serija je stvarno dobra i uzbudljiva, neizvesna do samog kraja, koji me je inače baš dobro potresao.
Nisam ni naslutila ko je zapravo ubica, a onda kad se otkrilo, sve je došlo na svoje i bilo mnogo jasnije, ali zadnji kadar me je ipak dotukao.  :smfor (9):
Hvala na preporuci, momci.  :smfor (26): :beer2:
Hehe, nema na čemu, drago mi je da ti se dopala. Javi ako budeš gledala drugu sezonu, čini mi se da je neko rekao da je drugačiji fazon, a i sve novi glumci, osim detektivke.
0 0
Kompletirana je i druga sezona!  :smfor (6):
Mogu da potvrdim da je druga jednako uzbudljiva i neizvesna kao i prva, ni na trenutak nije dosadna, pa ako neko poželi da gleda uzbudljiv krimić, titlovi su tu.
Hvala za info Biljo, pogledaću drugu sezonu čim završim sa skandinavcima ( a to će malo da potraje, hehe :-)), a hvala i za titlove
1 0
Gledao. Simpatična serija, može se pogledati bez da posle sam sebi sve po spisku...
Prva sezona mnogo bolja od druge. Rasplet druge sezone je u stilu - ništa bolje niste mogli da smislite?
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,462

Online korisnici (3)

3 člana 248 gostiju 57 botova Ukupno: 308

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više