1. Serije
  2. Zoey's Extraordinary Playlist

Zoey's Extraordinary Playlist

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 550
"Songs are just expressions of our deepest wants and desires."

Zoey otkrije da može čuti tuđe najdublje misli u obliku pjesama i glazbenih numera.

Godina: 2020.
Mreža: NBC
Žanr: komedija, drama, muzički
Glumci: Jane Levy, Skylar Astin, John Clarence Stewart, Alex Newell, Lauren Graham, Mary Steenburgen, Peter Gallagher
0 0
ljubitelji serije Glee konačno došli na svoje ;D postavljeno prvih 5 prijevoda  :beer2:
1 0
Tek sam na pocetku serije ali evo: ovo je ono u cemu su Amerikanci najbolji. Malo drame,malo komedije,puno dobre muzike i fantasticnog modernog plesa.Lako,opustajuce, ali ne i bez duse.Hvala na izboru i prevodu serije koja dobro dodje u "ovakvim" vremenima. :smfor (25):
Posle skoro odgledane:serija je za one koji vole mjuzikl i imaju zrnce romantike :smfor (6): i postaje sve bolja kako odmiče.Poznati pop,rok,dzez hitovi
Spoiler
a bolje igraju nego sto i pevaju
.
0 0
kompletirana 1. sezona, serija je obnovljena za 2.  :smfor (27): :smfor (27):

EDIT: 8. epizoda ubjedljivo najbolja, vrištala sam od smijeha  ;D
1 0
hyde_sb
kompletirana 1. sezona, serija je obnovljena za 2.  :smfor (27): :smfor (27):

EDIT: 8. epizoda ubjedljivo najbolja, vrištala sam od smijeha  ;D
Zasluzeno :smfor (26):
0 0
druga sezona počinje 5.1.  :EmoticonClapping2
1 0
postavljen titl za 1. epizodu 2. sezone  :beer2:
1 0
Evo nam Zoe(kako je brzo prosla godina  :smfor (9):) i ponovo dobre zabave:malo ljubavi,puno dobre muzike i odlicne igre.I jednog obicnog zivota devojke sa "super mocima".Topla prica.I za sve one koji vole ovakve kombinacije zanrova (licno:ovde mi je mjuzikl  :smfor (26):), preporuka. Zahvaljujem na odlicnom prevodu

0 0
bebapecic
Evo nam Zoe(kako je brzo prosla godina  :smfor (9):) i ponovo dobre zabave:malo ljubavi,puno dobre muzike i odlicne igre.I jednog obicnog zivota devojke sa "super mocima".Topla prica.I za sve one koji vole ovakve kombinacije zanrova (licno:ovde mi je mjuzikl  :smfor (26):), preporuka. Zahvaljujem na odlicnom prevodu

kakva godina? 1. sezona je završila u 10. mjesecu ;D
1 0
Ala mi se "izmešalo" vreme  :smfor (9): :smfor (26):
Mozda mi se ucinilo dugo  cekanje na nesto sto relaksira kao ova serija. ;D
0 0
bebapecic
Ala mi se "izmešalo" vreme  :smfor (9): :smfor (26):
Mozda mi se ucinilo dugo  cekanje na nesto sto relaksira kao ova serija. ;D

ma treba to sve pratiti, dobro smo iole normalni ;D
1 0
pauza do 28.3.  :smfor (9):
1 0
Glee sam obožavao (iako sam često bio predmet sprdnje u društvu zbog toga), mislim da ga je baš @hyde_sb preveo davno. Glee mi je otkrio mnoge vrhunske pjesme iz 80-tih i 90-tih. A i prve 3 sezone su bile odlične, šteta što se poslije radnja razvodnila kada se Ryan Murphy više posvetio AHS-u.

Ova serija miriše na Glee no tek moram vidjeti oće li mi sjesti.
0 0
Meni je ova serija veoma draga.Prava muzicka komedi drama, americka(i to u pozitivnom smislu:njihovi mjuzikli su najbolji).Ima tu i tuznih delova ali ne opterecuju.Izbor muzike odlican,a kao sto sam pisala ples mi je favorit.Preporuka za odmor od krimi serija i bas odgovara za ovaj period kad treba sacuvati mir i dusu.Puno hvala,jos jednom za prevode  :smfor (25): :smfor (25):
2 0
kompletirana i 2. sezona, konačno.. serija je obnovljena za 3. sezonu, ali na drugom kanalu nakon što je otkazana.. hvala fakse za pomoć sa zadnjom epizodom  :smfor (25):
2 0
Drago mi je da ce se serija nastaviti jer mi je dve sezone pricinjavala veliko zadovoljstvo.Serija o ljubavi,usponima i padovima u zivotu,o  uticaju gubitaka voljenih na vazne odluke-sve to u formi mjuzikla,jako zahtevnog zanra.Odlicni glumci,rezija,kostimografija.Preporuka za one romanticne, a i one koji nisu ;D
I evo,opet hvala na izboru i prevodu serije. :smfor (25):
2 0
Božićni film izlazi 1.12, a kažu da postoji mogućnost i za nove epizode, držimo fige
1 0
preveden i film  :beer2:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 83 gostiju 87 botova Ukupno: 170

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više