1. Serije
  2. Når støvet har lagt sig (When the Dust Settles)

Når støvet har lagt sig (When the Dust Settles)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 582

Devet dana pre tragičnog napada u Kopenhagenu osmoro ljudi živi svoj život ne znajući šta ih čeka. Morten i Kamila slave godišnjicu braka, ali prekida ih poziv iz bolnice. Kuvar Nikolaj sprema se da promeni posao, a Džamal pokušava da dobije vozačku dozvolu. Devojčica Mari nalazi torbu uz opasne posledice za ministarku pravosuđa Elizabet i njezinu suprugu Stinu. (izvor:EON)

Godina: 2020.
Mreža: DR1
Žanr: drama
Glumci: Henning Jensen, Malin Crépin, Jacob Ulrik Lohmann, Peter Christoffersen, Viola Martinsen, Arian Kashef
2 0
Na pocetku seriije sam a vidim da ima prepoznatljiv danski pecat:koncizna radnja,odlican ritam,glumci isto,likovi se razvijaju.Preporuka.Hvala puno na prevodu.
Poostoje  i druge serije sa slicnom temom(americke) a ova je odlicna(skandinavski duh).Vrlo interesantan potez da se glavni dogadjaj stavi u sredinu seriije,pa pratimo razvoj likova pre i posle. :smfor (26):
2 0
Veoma mi se dopala ova serija. Moram priznati da sam inače i ljubitelj skandinavski serija, posebno danskih. I meni je naročito leglo što je centralni događaj pozicioniran u sredini serijala tako da pratimo sudbine i rzvoj glavnih likova serije i pre i posle  tog događaja. Naravno, kao i u svakoj danskoj seriji, glumački ansambl je izuzetan. Topla preporuka!!
1 0
odgledala sam serijui bas mi se svidela.Osim glavne teme ima  i puno licnih prica svih ucesnika sto je posebno intersantno,a inace jos od Sage su mi Danci zanimljivi.Hvala na prevodu i izboru serije sve preporuke za gledanje.
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 90 gostiju 108 botova Ukupno: 199

Član

Kat

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više