1. Serije
  2. Unorthodox

Unorthodox

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 587

Priča o životu mlade djevojke, koja nakon vjenčanja, bježi iz svijeta koji je drži okovanom, a u koji se nikako ne može uklopiti. Esther(Esty) je pripadnica hasidske ultraortodoksne židovske zajednice, koja odlučuje pobjeći iz ugovorenog braka i ortodoksne zajednice koja je guši. Odlučuje se na bijeg u Berlin gdje joj živa majka, u nadu za boljim životom.

Godina: 2020.
Mreža: Netflix
Žanr: drama
Glumci: Shira Haas, Aziz Dyab, Langston Uibel, Safinaz Sattar, Felix Mayr, Tamar Amit-Joseph
1 0
Tu su sve 4. epizode, pa tko je za malo hasidske ili ultra-ortodoksne židovske obiteljske drame, može krenuti. Meni je bila više nego dobra.
1 0
bf1947(1)
Tu su sve 4. epizode, pa tko je za malo hasidske ili ultra-ortodoksne židovske obiteljske drame, može krenuti. Meni je bila više nego dobra.

pričala mi kolegica s posla da se baš oduševila serijom.. hvala, Borise, gledat će se  :smfor (6):
2 0
Dirljiva i duboko emotivna priča o ženi koja ne može da se prilagodi strogim dogmama religijkse zajednice kojoj pripada. Reč je o hasidizmu - ultraortodoksnom jevrejskom religijskom pokretu sa mističnom ideologijom. Univerzalna priča koja se može vezati uz svaku postojeću ortodoksnu religiju ili društvenu zajednicu. Odlična produkcija i izvanredna gluma Shir Haas.
1 0
Serija po mom ukusu,nisam ocekivao nista a dobio sam sve sto mi treba od jedne serije, zanimljiv scenario,tema uticaj religija na odnos medu ljudima, veoma dobra gluma i naravno fino kompletirana.
Preporuka za sve koji zele da prosire svoje vidike i nauce nesto novo.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 334 gostiju 62 botova Ukupno: 396

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više