1. Serije
  2. Virgin River

Virgin River

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 594

"Virgin River" romantična je serija bazirana na istoimenim novelama spisateljice Robyn Carr. Priča prati Melindu Monroe, koja stiže u mali američki gradić Virgin River u nadi za novim početkom. Radi kao babica i medicinska sestra, no uskoro otkriva da život u malom gradiću nije tako jednostavan i bezbrižan kao što se nadala. Na kraju krajeva, mora naučiti kako sama zacijeliti svoje rane da bi mogla pronaći sreću u tom gradiću. Naravno, tu je i ljubavna priča kakvoj se Melinda nije nadala.

Godina: 2019.
Mreža: Netflix
Žanr: drama
Glumci: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Jenny Cooper, Lauren Hammersley, Tim Matheson
Kompletirana. Laganini ljetna serija.
Usput, s ovim sam prešao 1000 titlova postavljenih na stranici. Možda je stvarno vrime za penziju (i po godinama, a ne samo po titlovima  ;D).
5 0
Hvala, Stipe, za sve titlove, za trud i veliki doprinos našem sajtu. Svaka čast!  :smfor (25):
Predlozi za penziju se obradjuju samo u okruglim godinama. Sledece je 2030. ;D

Svaka cast na trudu.

Sent from Tapatalk

2 0
Odgledala sam prvu sezonu i mozda je nekom dosadna al meni je bas kao sto kaze Stipest laganini letnja serija.Pa moram se malo odmoriti od ovih mracnih Danskih i njima slicnih serija.Ko zeli odmor neka navali,lepa priroda,simpaticni glumci,lagane zivotne price,meni super.
3 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,462

Online korisnici (3)

3 člana 242 gostiju 73 botova Ukupno: 318

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više