1. Serije
  2. Acceptable Risk

Acceptable Risk

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 633

Sjajno napravljena inteligentna triler misterija govori o biznismenu koji je pronađen mrtav. Ko ga je ubio i zašto?
Suprug Sare Maning iz Dablina je ubijen na poslovnom putu u Montrealu. Sara polako shvata kako zapravo ne zna ništa o njegovoj prošlosti pa počinje da preispituje ko je on zaista bio i šta je tačno radio za moćnu globalnu organizaciju.

Godina: 2017.
Mreža: RTÉ One
Žanr: drama
Glumci: Rory Nolan, Lisa Dwyer Hogg, Morten Suurballe, Kate Moran, Elaine Cassidy, Paul Popowich
Jest da meni pet godina puno znači, pa se možda i varam, ali mi se čini da sam seriju gledao, tamo nekad.  :lol2: No to i nije problem, jer u današnjoj poplavi šunda, nije zgorega pogledati dobru seriju. A iskustvo nam govori das tih "malih" područja (Ireland, Wales, Scotland) uglavnom dolaze biseri. Stoga je neće biti problem gledati je. Hvala Biljo što si je našla, a vjerojatno ćeš posao  i dovršiti.  :bear3:
1 0
Sve zasluge preuzima Stipe, ja sam samo otvorila temu, Boki.  :smfor (6):

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 883
Poruka 52,534
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,789
Član 9,413

Online korisnici (3)

3 člana 19 gostiju 68 botova Ukupno: 90

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

201

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više