1. Serije
  2. Entrapped

Entrapped

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo

U ovom nastavku „Zarobljenih” Andri i Hinrika istražuju ubojstvo člana kulta povezanog sa sporom oko zemljišta bande bajkera i s nestankom žene 2013. godine.

Godina: 2022.
Mreža: Netflix
Žanr: drama, misterija, kriminalistički
Glumci: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Björn Hlynur Haraldsson, Thomas Bo Larsen, Egill Ólafsson, Margrét Vilhjálmsdóttir
Uredio bilja • 03.04.2026. 17:35
Napomena: Ovo je jedina verzija koju sam našao za skinuti. U njoj je po defaultu audio talijanski. U mkvmerge možete izabrati još engleski ili islandski. Ja sam stavio islandski. Ako treba pomoć, kako, tu sam. Uživajte.
4 0
Ja sam našao normalnu verziju, ako se tako može reći, čim si ti postavio prijevode. Tnx za to.

Mislio sam skinuti islandsku verziju, koja ima 8 epizoda ( navodno ova verzija ima oko 1, 5 sat skraćene radnje ), ali sam se predomislio, jer imaju zalijepljene GT engleske prijevode.
0 0
Ovo nije Trapped S03 koja ima 8 epizoda. Ovo je nova serija Entrapped S01 koja ima 6 epizoda. Glavni likovi (policajka i dektetiv) u obje serije su isti.
1 0
dalmatino
Ja sam našao normalnu verziju, ako se tako može reći, čim si ti postavio prijevode. Tnx za to.

Mislio sam skinuti islandsku verziju, koja ima 8 epizoda ( navodno ova verzija ima oko 1, 5 sat skraćene radnje ), ali sam se predomislio, jer imaju zalijepljene GT engleske prijevode.
Ja imam tu islandsku verziju u 8. epizoda i nekakve titlove (isl. eng.) za prvih 7. epizoda. No, problematična je sam 8. koja jedina ima i hardcoded titlove i nigdje nema titla za 8. epizodu. Kako Stipe kaže to su različito pripremljene serije s istim likovima, ali i u dobroj mjeri s istim sadržajem. Ne znam razloge, ali na Islandu se normalno gledala ona 8. djelna serija, a ova preko Netflixa je verzija za ostatak svijeta. :smfor (9):
Tako mi kaže unuka, koja živi u Irskoj a ima prijateljicu na Islandu. Ja sam malo zbunjen ali ću se "odzbuniti" i pogledati ovu Stipinu.  :beer2:
3 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 882
Poruka 52,538
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,790
Član 9,417

Online korisnici (1)

1 član 47 gostiju 71 botova Ukupno: 119

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

166

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više