1. Serije
  2. Reboot

Reboot

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 667

Kada Hulu ponovno odluči snimati humorističnu seriju iz 2000-ih, originalna postava glumaca je primorana ponovno surađivati i rješavati i međusobne razmirice i nesuglasice sa scenaristima.

Godina: 2022.
Mreža: Hulu
Žanr: dramedija
Glumci: Johnny Knoxville, Judy Greer, Calum Worthy, Rachel Bloom, Paul Reiser, Krista Marie Yu
Uredio bilja • 07.04.2026. 17:25
0 0
odlična dramedija, baš mi je sjela.. prevedene su prve dvije epizode, bit će uskoro i ostatak sezone.. zasad ima samo ova sezona, ali serija traži neku drugu TV kuću koja će joj pružiti novu šansu  :EmoticonPrayer2
4 0
Bas bi bila steta da se prekine serija: tek su poceli likovi da se razvijaju. Vrlo dobri glumci i vise prica koje bi mogle da se ispricaju.Serija je i podsecanje da su nekad klasicni sitkomi( sa dirigovanim smehom publike) bili dominatni žanr tv komedije. Hvala na prevodu
1 0
moze, tenk ju!
1 0
lajt verzija serije episodes sa metom leblankom. prva odlicna poslije malo slabije ali overol dobra nema sto.
ima zanimljivih likova, onaj otac od hane mozda i najbolji mada se iz ep u ep nekako previse prilagodjavao publici, pa odjednom ispade pc poslije svih zajebancija na pocetku.
fali ostrine odje ali zadovoljan sam, nije dosadna trena.
1 0
serija je kompletirana.. nažalost, druge sezone nema ni u tragovima, to bi bilo sve od njih  :smfor (2):
3 0
mozda spremaju spin of fakbadi mauntin  ;D
1 0
Isplati li se gledati samo ovu sezonu?
0 0
danas cu ove dvije zadnje pogledat nadam se, ali ovih prvih 6 svakako preporuka.
1 0
Bas brutalno prekinuta. Kao nekava (negativna) reklama:
Spoiler
u seriji se serija nastavlja a rl se otkazuje.
I nje im neki bas slavan potez . :smfor (8):
2 0
steta zbog propustene sanse sa kosarkom, ali nema svako majkla skota u prvu petorku.
2 0
faks86
Isplati li se gledati samo ovu sezonu?

ma isplati.. ima kakav takav kraj, nije neki cliffhanger
0 0
Baš mi leglo i ovo malo, šteta što je otkazana. Deluje da je greška što pilot najslabija epizoda pa masa odustaje.

Hvala, Ivana.  :smfor (25):
1 0
faks86
Baš mi leglo i ovo malo, šteta što je otkazana. Deluje da je greška što pilot najslabija epizoda pa masa odustaje.

Hvala, Ivana.  :smfor (25):

drago mi je da ti se svidjela.. sad prijeđi na The Afterparty, ni ona te neće razočarati ;D
0 0
Kasno, ali imaću u vidu.  ;D
Počeo sam juče Only Murders in the Building i prilično mi se dopala,
ima mi taj neki šmek filmova iz 90-ih.
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (2)

2 člana 108 gostiju 293 botova Ukupno: 403

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

453

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više