1. Serije
  2. High Maintenance (2016)

High Maintenance (2016)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 58 rezultata)
Show 269

Život u svakom velikom gradu zna biti stresan, a najbolji lijek za to medicinsko stanje često zna biti onaj koji je spremljen u male plastične vrećice, odmah spreman za upotrebu. “Tip” je bezimeni dostavljač tog zelenog zadovoljstva ekscentričnim stanovnicima grada koji nikad ne spava, a oni, poput grada u kojem žive, u vječnoj su potrazi za onim neuhvatljivim...

Godina: 2016.
Mreža: HBO
Žanr: komedija
Glumci: Ben Sinclair, Chris Roberti, Max Jenkins, Hélene Yorke, Greta Lee, Yael Stone, Dan Stevens, Michael Cyril Creighton, Hannibal Buress, Bridget Moloney

Uredio bilja • 04.04.2026. 14:15
0 0
ovo će se mom Danči svidjet  :weed: :hslocked:
0 0
hyde_sb

jedna scena možda i ne toliko, ali neka se iznenadi...  :smfor (19):
0 0
Ivan
hyde_sb

jedna scena možda i ne toliko, ali neka se iznenadi...  :smfor (19):

već si preveo? ti si moj idol  :sbowing_100-106
0 0
vot!? ja ne znam za ovo!? pa jos hbo? auuuu, kakav kiks...
0 0
coa
vot!? ja ne znam za ovo!? pa jos hbo? auuuu, kakav kiks...
Pa moraš više da se družiš s nama, svašta ćeš ovde da saznaš.  :smfor (6):
ah, samo vremena, samo vremena...
0 0
pilotorah... vise sam ocekivao. prva polovina dobra sa onim manijacima u stan, mada sam znao da ce onaj kreten da mu odugovlaci za pare. druga polovina veliki pad.
0 0
ta scena u stanu je odlično odglumljena - vin diesel tip će svakako proći na audiciji :D
0 0
neugodnjak scena, steta sto komplet ep nije bila takva...
0 0
podjoh na imdb da vidim nazive epizoda. izmedju ostalog, vidim da pise da je prva ep. izasla 2012, da se zove stevie, i da opis radnje nema veze sa pilotom koji sam odgledao. na hbo sam ufatio najavu novih serija i bila je i ova.
evo koga zanima:
http://www.imdb.com/title/tt2514438/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
o cemu se radi odje,  :? ??
jedino sto mi pada nam je da je ovo nekad bila short web serija, pa je hbo otkupio prava.
0 0
ma da, prvo je bila web serija, ali izgleda da na imdb-u još nisu ubacili temu za novu seriju pa je zato nisam ni ubacio u opis... inače, druga je ok, ne mogu vjerovati kako se mala sredi kada makne hidžab ;D
0 0
0 0
:smfor (26): idem ubaciti odmah ;)
0 0
Ivan
ma da, prvo je bila web serija, ali izgleda da na imdb-u još nisu ubacili temu za novu seriju pa je zato nisam ni ubacio u opis... inače, druga je ok, ne mogu vjerovati kako se mala sredi kada makne hidžab ;D
aaaaa, vidje li ono? hahahahahaha!
0 0
konacno kompletirah sezonu, bio sam na ivici da batalim. ipak, zadnje dvije dobre, predzadnja sjajna. u zadnju vrhunski momenat dje sam se odma pronasao, a vjerujem da se i vama desavalo da posaljete sms nekom ko nije trebalo da ga procita  :hslocked: ahhahaahhahaahha! zadnji put sam bukvalno skocio na coeka da mu otmem telefon i obrisem poruku, inace... ne smijem ni pomislit sta bi bilo da je procitao, uh...
0 0
nidje druge ep. valjda je trebala u subotu da bude on d lajn.
0 0
pocnes
Photo
zavrsis
Photo
kul sezona so far.
0 0
mnogo bolja druga sezona. bas zanimljiva serija. desavaju se epizode da se zaspe, ali srecom malo ih je.
malo bih izhejtovao sto se bas trude da budu razliciti sa svim tim ekscentricnim likovima i nekim bizarnim situacijama, ali ipak ne smeta toliko.
moram izdvojit epizodu
Spoiler
sa likom za kog se na kraju ispostavi da je doktor a uvece igra po kavezima u nocne klubove.
hah, to je ep. sa prve slike iznad.
cak su se prilicno posvetili i glavnom liku. djeluje cudno, ali zbog dinamike njegovog posla i fokusa na sporedne likove nije se bas imalo vremena da i on dobije vecu minutazu.
nego je samo raznosio postu.
odlicno se uklopio i vozac ubera/pothed/lerdi  ;D steta sto je bio samo dvije ep.
hvala na titlovima dobri ljudi scetiri ruke.
2 0
Obnovljeno za četvrtu sezonu.  :thcheerleader3
2 0
je li cemu ova sezona?
0 0
Pa ova serija je dosta specificna, fakticki je svaka epizoda za sebe plus malo prati zivot the guya. Uopste mi ne gubi kvalitet, mislim da mi spada medju omiljene.

Sent from Tapatalk

0 0
e super onda, prethodna sezona mi je legla samo tako.
0 0
Pa čudan koncept, priče nevezanih likova koji su nekako povezani sa the Guyem.
Mislim da je ovako nešto užasno teško napisati i mora da se bazira na stvarnim likovima.
0 0
Kompletirana sezona.  :beer2:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 58 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,461

Online korisnici (1)

1 član 176 gostiju 34 botova Ukupno: 211

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više