1. Serije
  2. BrainDead

BrainDead

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 33 rezultata)
Show 70
"I hate politics. I hate D.C. -That's why you'll be so great at it."

Vladina službenica otkrije da su tenzije između dvije političke stranke nastale zbog vrste vanzemaljskih insekata koji se hrane mozgovima političara. Zanimljiva nova serija od tvoraca serije The Good Wife, Michelle i Roberta Kinga.

Godina: 2016.
Mreža: CBS
Žanr: komedija, drama, znanstvena fantastika
Glumci: Mary Elizabeth Winstead, Danny Pino, Aaron Tveit, Tony Shalhoub, Zach Grenier
Uredio bilja • 01.04.2026. 16:23
0 0
kakvi su utisci?
0 0
coa
kakvi su utisci?

toliko dobri da sam počela prevoditi  :hslocked: vidim da titlova nema, osim za prve tri, ali svakako sam krenula od prve epizode, nek imamo onda sve  :smfor (26):
0 0
citam da ce vjerovatno bit otkazana... gledanost slaba...
0 0
coa
citam da ce vjerovatno bit otkazana... gledanost slaba...

hoće to tako kad je u pitanju nešto što ja uzmem prevoditi.. već su mi dvije serije otkazali, namjerno ;D
0 0
pa i inace se otkazuje sve sto valja. sad iz glave da pomenem the brink. koji je inace bio obnovljen za drugu sezonu.
0 0
coa
pa i inace se otkazuje sve sto valja.

ajde makar mi nisu ukinuli Vice Principals i One Mississipi, pa imam šta prevoditi.. inače bih počela slati mailove tim glupim direktorima kojekakvih kuća koji otkazuju sve što valja  :smfor (10):
0 0
VP su valjda odma obnovljeni za S2 mada ja ne znam cim bi se mogli bavit u istoj, nijesam sve odgledao stvarno, jos 3-4 ep su mi ostale. al se stvarno nadam da nece ufatit jos jedan krug sa istom radnjom, nego OT, nemoj gledat ako nijesi sve pogledala, masu je spojlera:
https://www.youtube.com/watch?v=snr_CTQuKbQ
0 0
coa
VP su valjda odma obnovljeni za S2 mada ja ne znam cim bi se mogli bavit u istoj, nijesam sve odgledao stvarno, jos 3-4 ep su mi ostale. al se stvarno nadam da nece ufatit jos jedan krug sa istom radnjom

pogledaj do kraja, zadnja epizoda će ti najaviti drugu sezonu.. bit će  :Emoticon-jawdrop
0 0
ocu nadam se ovija dana, no sam opet upao u previse gledanja, a smanjio sam masu. ova, VP, atlanta, krenuo i high maintenance, pa the strain koji pratim redovno, a krece i jesenja sema... ko ce povatat sve to...
e daaaa, i moja omiljena brooklyn 99, njih obozavam.
0 0
naravno, otkazana...  :smfor (29):
0 0
coa

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :smfor (4): :smfor (4): :smfor (4): :smfor (4): serija je odlična, taman sam se navukla  :thspaz
0 0
postavljena 5.

serija je toliko napeta da jedva čekam da prevedem jednu da mogu nastaviti gledati  :thspaz
0 0
hyde_sb
coa

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :smfor (4): :smfor (4): :smfor (4): :smfor (4): serija je odlična, taman sam se navukla  :thspaz
nije spojler ali dobro:
Spoiler
procitah po forumima da je zaokruzena i prica i likovi, pa da i nije strasno sto nije obnovljena, ali opet...
0 0
coa
nije spojler ali dobro:
Spoiler
procitah po forumima da je zaokruzena i prica i likovi, pa da i nije strasno sto nije obnovljena, ali opet...

ajde makar nekakva utjeha  :EmoticonClapping2
0 0
od tih nepravedno otkazanih ne znam jesi li gledala:
the brink
http://www.imdb.com/title/tt3216586/?ref_=nv_sr_1
nju odmah obnovise i samo je otkazase nedje pred kraj prve sezone.
0 0
coa
od tih nepravedno otkazanih ne znam jesi li gledala:
the brink
http://www.imdb.com/title/tt3216586/?ref_=nv_sr_1
nju odmah obnovise i samo je otkazase nedje pred kraj prve sezone.

nisam, ali mislim da ni neću jer mi je dosta više da se zaljubim u seriju i onda je otkažu  :smfor (4):
0 0
postavljen titl za 10.

toplo preporučujem seriju svima.. odlična politička satira sa sjajnim, razrađenim likovima, vrhunskim dijalogom i neobičnom, a opet logičnom pričom.. i još ima samo jedna sezona pa je to čas posla za pogledati  :happy2:
0 0
Ide na watch listu.  :clapp
Hvala na titlovima.  :smfor (25):
bilja

čekaj, ostale su mi još tri za prevest! ;D
0 0
hyde_sb
bilja

čekaj, ostale su mi još tri za prevest! ;D
Onda ću sačekati pa pravim maraton.  :smfor (27):
postavljen i zadnji, 13. titl

genijalna!!!!! sažetka, britka, stalno se nešto događa, ne razvlače radnju.. 11. epizodu sam oplakala od smijeha, Tony Shalhoub (Monk) je rasturio.. moram naglasiti i da su me one uvodne previously pjesme oduševile, po cijeli dan pjevušim melodiju  :hslocked:

preporuka svima, nećete požaliti.. Coa, hvala za preporuku meni  :smfor (25):
1 0
vazda hyde :) tebi hvala sto si ovako ekspresno pospremila komplet sezonu, znam da nije bilo lako, svaka cast!
0 0
konacno pogledah zadnje 3. definitivno zbrzan kraj ali mi utisak nije pokvaren, veliko i prijatno iznenadjenje ova serija. meri, ako me citas, najljepsa si na svijet i ako ikad budes slobodna javi mi se obavezno.
0 0
coa
konacno pogledah zadnje 3. definitivno zbrzan kraj ali mi utisak nije pokvaren, veliko i prijatno iznenadjenje ova serija. meri, ako me citas, najljepsa si na svijet i ako ikad budes slobodna javi mi se obavezno.

11. epizoda je definitivno najjača
Spoiler
kad ozlijede kraljicu pa je Red sav smušen i plače

smijala sam se kao luda, stomak me bolio  :smfor (24):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 33 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 315 gostiju 52 botova Ukupno: 367

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više