1. Serije
  2. Paranoid

Paranoid

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 77

Usred bijela dana, pred dvadesetak svjedoka, na dječem igralištu ubijena je mlada majka i liječnica, Angela Benton. Iako na početku sve izgleda kao sporadični čin nasilja, slučaj svakim danom postaje sve mračniji i uvlači detektive u igru mačke i miša na koju nisu u potpunosti pripremljeni.

Godina: 2016.
Mreža: ITV
Žanr: kriminalistička drama, triler
Glumci: Indira Varma, Robert Glenister, Neil Stuke, Lesley Sharp, Kevin Doyle, Dino Fetscher

Uredio bilja • 07.04.2026. 13:06
0 0
  Pronašao sam forum tražeći prevod za seriju.

Zahvaljujem se na izboru i prevodu, prva epizoda je odlična.

0 0
zaboravih da sam to uopće prevodio, morat ću nabacit maraton da odradim to do kraja  ;D
0 0
0 0
Pogledao sam bas sad za vikend celu sezonu i preporuka
0 0
Bez prevoda si gledao? O čemu se radi u seriji?
bilja
Bez prevoda si gledao? O čemu se radi u seriji?
  :? ?? Stvarno mi ne trerbaju prevodi osim za madzarske serije  :smfor (25):
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=akbflkF_1zY
vasabi
Pogledao sam bas sad za vikend celu sezonu i preporuka

Dobro za tebe, meni mogu da podmetnu šta žele ;D
0 0
Eto od 2-7. Ivan više nije stizao, a ja sam lijepo pitao, mogu li? Prikraćeni ste za njegove prijevode, ali imate bar nešto. :)

I malo zbilje! Zaintrigirala me ta prva epizoda, bila mi je, onako, dobra. Ono što ja volim kod serija je kad raste kako se povećava brojka koja označava epizodu. A to se događa ovdje. Što dalje to bolje. I nije veliko iznenađenje, ako znamo da su vodeće uloge dobili Robert
Glenister, Lesley Sharp, Indira Varma, Neil Stuke i ostali. Pa tko još nije gledao s engleskim prijevodima, probajte. Nećete požaliti.

Želim dobru zabavu svima koji krenu :)

P.S. 8. epizoda je pri kraju i na putu!!
2 0
Ja opet ne mogu raspakirat tvoje titlove  :? ??. Ni sa winrarom, ni sa 7zipom, ni na win 7, ni sa win 10. Stvarno mi nije jasno zašto samo sa tvojim titlovima odavde???
0 0
Stipe, ja sam sad probala sa winrarom i može bez problema.
Ne znam. Meni prolaze svi samo ne Borisovi. I ovdje Ivanova prva epizoda bez problema. I tvoji, faksovi i Ivanini isto. Još luđe je da kad ih Boris postavi na drugi site i skinem ih od tamo, onda je sve ok !!!
0 0
Hajd mi samo reci tačno koji prevod preuzimaš, da ti pošaljem direktan fajl sa servera da probaš to otvoriti. Može? ;D
0 0
Preuzeo sam sve od ove serije. Prva ep. je od Ivana i to sam bez problema otvorio. Ostale od Borisa ne ide.
0 0
stipest
Preuzeo sam sve od ove serije. Prva ep. je od Ivana i to sam bez problema otvorio. Ostale od Borisa ne ide.
Ne znam što reći. Nisi prvi s tim problemom, baš kad su u pitanju serije koje sam ja postavio?. Osobno nemam takav problem, skinem bilo što i sve radi???  :? ?? Ove moje su obične .rar datoteke, ali bi ih, po dobrim iskustvima, trebao otvoriti bilo koji arhiver
0 0
Poslaću ti u poruci sada jedan fajl njegovog prevoda direktno sa servera pa da kažeš da l' možeš otvoriti. Msm znam šta je i znam gde se stvara problem ali rešenje ne mogu pronaći. Neka kompresija fajla se desi i ne vuče original već kompresovani. Međutim winrar redovno otvara sve to. Ostali programi kažu da je oštećeno, a na serveru su datoteke u redu. ;D
0 0
Eto i zadnje epizode. Dobra, zabavna serija. Kratka, pa se da pogledati bez većih problema. Ne znam hoće li biti nastavaka, osobno ne bih imao ništa protiv
0 0

Zahvaljujući ovom našem forumu sam naletela na nju.
Iako je krimi/triler, serija je baš pozitivna, lako se gleda,a tema koju obrađuje je odlična.
Lik Nine ( koju glumi Indira Varma) ...kao da gledam sebe i još 99% žena koje znam  ;D .

Hvala na odličnim titlovima - Ivanu na prevodu prve epizode, a Borisu na 7/8 :) .
3 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,461

Online korisnici (1)

1 član 172 gostiju 34 botova Ukupno: 207

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više