1. Serije
  2. Westworld

Westworld

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 9 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 214 rezultata)
Show 78

Serija je bazirana na istoimenom filmu iz 1973., a radnja se vrti oko futurističkog Old West tematskog parka kojeg nastanjuju virtualna bića.

Godina: 2016.
Mreža: HBO
Žanr: Naučna fantastika i fantazija, Vestern
Glumci: Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Aaron Paul, James Marsden, Angela Sarafyan, Anthony Hopkins, Vincent Cassel, Ingrid Bolsø Berdal
Uredio bilja • 15.04.2026. 15:18
0 0
totalno sam zaboravio da ovo nocas krece. nedje??? sam procitao recenziju za prve 4ep-hbo demand vjerovatno, i lik koji ju je pisao je odusevljen. mislim da ovo tesko moze fejlovat.
0 0
coa
totalno sam zaboravio da ovo nocas krece. nedje??? sam procitao recenziju za prve 4ep-hbo demand vjerovatno, i lik koji ju je pisao je odusevljen. mislim da ovo tesko moze fejlovat.

i ja puno očekujem od nje  :EmoticonPrayer2
0 0
I ja imam velika ocekivanja od ove serije .
0 0
na par foruma sto pratim samo vrhunske kritike. nijesam na strane zavirivao. mislio sam da sacekam vikend ali cu ipak sad. javljam utiske.
0 0
coa
na par foruma sto pratim samo vrhunske kritike. nijesam na strane zavirivao. mislio sam da sacekam vikend ali cu ipak sad. javljam utiske.

obavezno javi, baš me zanima kakva je  :mood_excited
0 0
vizualno očaravajuće, glumački vrhunsko, Evan-Rachel-Woodovski prekrasno; vjerujem da je priča bila originalna za originalni film, danas možda malo potrošena (meni malo vuče na AI), ali možda je Hollywood završio s recikliranjem zombija i sad se baca na robote... nakon odgledane prve bilo mi je žao što to nije Netflix ili Amazon da mogu pogledati sve odjednom, ali nakon GOT-a, sad opet imam razloga veseliti se ponedjeljcima... ;D
0 0
Ivan
vizualno očaravajuće, glumački vrhunsko, Evan-Rachel-Woodovski prekrasno; vjerujem da je priča bila originalna za originalni film, danas možda malo potrošena (meni malo vuče na AI), ali možda je Hollywood završio s recikliranjem zombija i sad se baca na robote... nakon odgledane prve bilo mi je žao što to nije Netflix ili Amazon da mogu pogledati sve od jednom, ali nakon GOT-a, sad opet imam razloga veseliti se ponedjeljcima... ;D

nema toliko dobrog razloga da se veselim ponedjeljcima  :smfor (21):;D
0 0
hyde_sb
coa

obavezno javi, baš me zanima kakva je  :mood_excited
fenomenalno, bez greske, plus perverzija od soundtracka. miks dosta zanrova, gluma, naravno vrhunska. dosta pitanja otvoreno, bice da se grizu nokti od epizode do epizode.
0 0
coa
fenomenalno, bez greske, plus perverzija od soundtracka. miks dosta zanrova, gluma, naravno vrhunska. dosta pitanja otvoreno, bice da se grizu nokti od epizode do epizode.

e onda ću vala pričekati čitavu sezonu  :EmoticonClapping2
0 0
Mene je prva epizoda oduvala u pravom smislu te reci . Odusevljen sam . Kako neko rece ko ce docekati sad drugu epizodu
0 0
hyde_sb
coa

e onda ću vala pričekati čitavu sezonu  :EmoticonClapping2

Me too
0 0
svaka vam cast ako cete komplet cekat da iskoci. navuceni ste na netflix izgleda :) ahahahahahha!
0 0
coa
svaka vam cast ako cete komplet cekat da iskoci. navuceni ste na netflix izgleda :) ahahahahahha!

ja uvijek čekam i The Walking Dead, ali uspijem pričekati samo pola sezone.. ovu ću izdržati cijelu, jer se nisam još navukla kao na TWD  :hslocked:
0 0
Strašan pilot. Nisam gledao film, ali mi deluje kao da nas čeka neka
Spoiler
pobuna robota
  :thcheerleader3
0 0
faks86
Strašan pilot. Nisam gledao film, ali mi deluje kao da nas čeka neka
Spoiler
pobuna robota
  :thcheerleader3
to to, sve vodi ka tome... i ako dobro shvatih starom/hopkinsu se hebe za takav scenario...
0 0
Nisam siguran da je za spojler al' neka ide.
Spoiler
U kom dobu se odvija i kako svet trenutno izgleda? To nisu pokazali ako se ne varam.
0 0
nijesu pominjali.
0 0
Jel gledao neko tko (kao ja) smatra da je film iz 70tih remekdjelo koje nije trebalo rimejk?
Ako je... Ima li smisla mrčit se s ovom overhajpanom serijom? Jednostavno mi se ne da gubit vrijeme na već viđeno ili lošije. Nemam ga. Vremena.
0 0
JoxerTM
Jel gledao neko tko (kao ja) smatra da je film iz 70tih remekdjelo koje nije trebalo rimejk?
Ako je... Ima li smisla mrčit se s ovom overhajpanom serijom? Jednostavno mi se ne da gubit vrijeme na već viđeno ili lošije. Nemam ga. Vremena.

I to nedavno, da utvrdim gradivo.
0 0
procurela druga ep, imate je po torentima...
0 0
već pogledano... ;) ne znam, totalno sam zbunjen - s jedne strane mi je logično da je to stvarno fizički tematski park u koji ljudi ulaze, a i ovi domaćini su ranjeni i popravljaju ih pa moraju biti fizički tamo, ali s druge strane ih drže u nekakvim prostorijama, malo gole, malo obučene pa bi to bila onda nekakva virtualna stvarnost gdje ih projiciraju u park... jedino ako ih izvlače iz parka za vrijeme noći, dok ostali spavaju da ih poprave i slično... a opet, ako ih stalno ranjavaju i ubijaju i moraju im popravljati tijela, nije li to malo preskupo? ne znam, jako čudno...
0 0
jesi gledao drugu? ja nijesam jos. i mene to zbunjuje, ulaz/izlaz tamo.
0 0
pogledao drugu, mislim da grade priču, ništa se posebno nije dogodilo, samo što roboti postaju sve svjesniji i/ili počinju se "sjećati" prošlih života...
0 0
coa
ulaz/izlaz
'nutra/van? Ništa čudno, HBO serija.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 9 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 214 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 487 gostiju 99 botova Ukupno: 587

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

642

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više