1. Serije
  2. Breaking Bad

Breaking Bad

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 102 rezultata)
Show 132

Volter Vajt, prekvalifikovani profesor hemije u srednjoj školi u Albukerkiju, radi više poslova da bi prehranio porodicu - trudnu suprugu Skajler i sina Voltera mlađeg, koji ima cerebralnu paralizu. Kada na honorarnom poslu, kao perač automobila, jednog dana iskašlje krv, biva odvezen u bolnicu, gde mu dijagnostifikuju rak pluća u 3. stadijumu. Kada ga jednog dana ženin rođak povede da gleda akciju hapšenja dilera meta, on iz kola prepozna svog bivšeg učenika Džesija Pinkmena koji je pobegao policiji. Volter ga pronalazi i ucenjuje da zajedno prave i prodaju met i avantura počinje.
Breaking Bad ima nešto što druge serije nemaju, a to je neprekidna gradacija radnje koja je prisutna od samog početka, a uz to i ljude iz komšiluka. Prekvalifikovani profesor, džanki koji je išao s nama u srednju, prljavi advokat, sitni kriminalci i veliki humanitarci... Na početku serije svi su oni postavljeni na šahovsku tablu u pozicijama na koje do tada nisu bili navikli, ali su polja u međuvremenu prestala da budu crna i bela, već nekako šućmurasta, da bi nam sada ostalo samo da čekamo da se ta šahovska tabla konačno raspukne pred našim očima.
I to sve u nadi da će džanki na kraju preživeti. Prosto zato što je simpatičan i zato što ga izjeda sopstvena savest.

Godina: 2008.
Mreža: AMC
Žanr: drama, kriminalistički
Glumci: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Betsy Brandt, RJ Mitte, Dean Norris, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito
Uredio bilja • 31.03.2026. 18:22
Vrh vrhova.
Mada mislim i da onaj tip ljudi koji ne voli ovakve serije. Ovu seriju ce voleti. :D
0 0
groznim84
Vrh vrhova.
Mada mislim i da onaj tip ljudi koji ne voli ovakve serije. Ovu seriju ce voleti. :D

ja nisam bila nešto preoduševljena.. nije bila loša i držala je pažnju, ali sve mi je to djelovalo malo too much.. s druge strane, ja volim Community i Gilmore Girls pa me ni ne shvaćajte kao nekog mjerodavnog ;D
0 0
Mene pored same price koja mi je bila skroz zanimljiva... Posebno zanimljivo bilo jos sto su obracali paznju na detalje pa skoro celu seriju... Sto nije slucaj sa drugim serijama obicno dobro krenu i posle nista...
0 0
Jedva, ali jedva sam preživio 30 minuta pilot epizode. Zadnjih 10 minuta me kupilo.
Cilu seriju odgledao u dahu, ali fast forward kad je Skyler bila u kadru. Nije mi legla, pod nikako.
Omiljeni trenutak. Gus kad izlazi iz sobe, namješta kravatu. I to je to.
0 0
I mene je Skajler opako nervirala.  :O:-)
bilja
I mene je Skajler opako nervirala.  :O:-)

+1 Mada je to dokaz kvaliteta glume, kao Džofri iz GoT-a.
0 0
Kod scena s njim sam već ozbiljno dolazila u iskušenje da razbijem TV... Skajler mi je još bila slatka kakav je ovaj.  :EmoticonPrayer2
Ali da, odličan je glumac. 
Vidim da se pojavio Breaking.Bad.The.Movie.2017 mada ne vidim nikakve informacije na imdb
friško :)
edit.. a to je neka glupost ništa xD
0 0
Bon
Vidim da se pojavio Breaking.Bad.The.Movie.2017 mada ne vidim nikakve informacije na imdb
friško :)
edit.. a to je neka glupost ništa xD

navlakuša  :hslocked:
0 0
Ma neki kao fan film. Zapravo lik je sažeo seriju na film. Premontirao.
A odgledao sam BB mada ne do samog kraja ali pohvatao sam događaje.
I taj kraj je ono malo nešto bzvz. Jer eto kao zločin se ipak ne isplati. Makar na filmu xD
Photo
0 0
Bas sam relativno skoro odgledao celu seriju po 3 put , po meni jedna od TOP 3 serija do sad snimljenih
0 0
Samo ću reći ,meni the best off serija koja te  kroz detalje i emociju uvlači polako u samu srž
0 0
uh ne mogu.
ai ne bi trebalo.
0 0
Po meni najbolja serija unazad 10 godina. Likovi, radnja, ma jednostavno vrh!! Obožavam!!
0 0
U pocetku nije bila bas nesto a posle je krenulo ludilo.Osnovna stvar je da je u startu bio napisan scenario za komplet seriju nista nije dopisivano usput,mozda su je malo razvukli na kraju verovatno zbog love.
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=qgWHsit77E4

Beše to ovo ?

Dobra setija koja je dobro okončala. Ne onako glupo kao Dekster čiji je kraj sve upropastio.
0 0
Najbolja je epizoda sa muvom  ;D
0 0
Vrlo dobra serija.film nije baš nešto.
0 0
iorli28
FILM???
0 0
groznim84
iorli28
FILM???

aha.. 6 sezona izrezanih scena u dva sata.
0 0
ok to, ali daleko je od filma
ja se zabrinuo da nije mislio na ovo
http://www.imdb.com/title/tt4669580/?ref_=nv_sr_3
:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
groznim84
ok to, ali daleko je od filma
ja se zabrinuo da nije mislio na ovo
http://www.imdb.com/title/tt4669580/?ref_=nv_sr_3

ma misli on mal' ne rekoh šta.. bitno je natući 20 postova, makar i na glupostima  :smfor (9):
0 0
:smfor (10): :smfor (10): :smfor (10):
0 0
groznim84
:smfor (10): :smfor (10): :smfor (10):

metla je spremna..
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 102 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 25 gostiju 109 botova Ukupno: 135

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više