Evo i zadnje 8. epizode i Rebecka Martinsson je otplesala svoje. Na Stipino pitanje, malo podulji odgovor. -Bila mi je to jedna od serija najtežih za prevođenje. Čovjek koji radi hardcoded verzije, naprasno je prekinuo s tim poslom nakon 4. epizode s isprikama kako sve eventualne greške idu na njegovu dušu.

Valjda se i on dosta mučio. Kako bilo, ako grešaka i u ovim titlovima bude (a hoće) idu na moju dušu. Serija, po meni, spada u red solidnih ostvarenja. Nije dakle ispod razine koju od Šveđana očekujemo. Ali ne spada u sam vrh. Možda bi utisak bio bolji, da Ida Engwold (Rebecka Martinsson), nije glumila kao da se dosađuje. Ostalo je bilo sasvim solidno za ovakav tip serije. Izgleda, na kraju, kao da su ostavili prostora za novu sezonu, ali se iskreno nadam da to toga neće doći. Ne zbog priče.
Åsa (Osa) Larsson piše dobre priče, ali je sve teže, gotovo nemoguće, doći do pristojnih transkripata. Ovaj put mi je za epizode 5-8, pomogao DailyMotion, no niti ono što je tamo nalijepljeno, nije "bilobogznašto". No, da će se se gledatelji pristojno zabaviti, hoće!