1. Serije
  2. Rebecka Martinsson

Rebecka Martinsson

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 36 rezultata)
Show 163

Kada prijatelj iz detinjstva iznenada umre, Rebecka Martinsson se vrati u rodni grad, ali nije sve onako kako se čini.

Godina: 2017.
Mreža: TV4
Žanr: Kriminalistički, Drama
Glumci: Ida Engvoll, Sascha Zacharias, Eva Melander, Jakob Öhrman, Ardalan Esmaili, Thomas Oredsson, Gunilla Röör, Ville Virtanen, Lars Lind, Samuel Fröler
Uredio bilja • 07.04.2026. 17:22
Turab
I ova mi se čini dobra serija - čestitke na izboru
Dobra je. Evo prve epizode, čisto za probu.

o.p. tražite li titl za ovu seriju naći ćete ga (za sada), samo ovdje :) :)
0 0
bf1947(1)
Dobra je. Evo prve epizode, čisto za probu.

o.p. tražite li titl za ovu seriju naći ćete ga (za sada), samo ovdje :) :)

:smfor (27): :smfor (27): :smfor (25):
0 0
Biti će, ali ovo što imam je na reviziji u Švedskoj. Nema engleskih titlova, već samo švedskih i španjolskih, pa se treba malo strpiti. Google to ne prevede kako treba, a ja znam švedski toliko da ne ostanem gladan. Uglavnom, bit će. Samo malo strpljenja.
0 0
bf1947(1)
Biti će, ali ovo što imam je na reviziji u Švedskoj. Nema engleskih titlova, već samo švedskih i španjolskih, pa se treba malo strpiti. Google to ne prevede kako treba, a ja znam švedski toliko da ne ostanem gladan. Uglavnom, bit će. Samo malo strpljenja.

Uredno ti izlaze s engleskim, znaš već gdje  :smfor (19):
0 0
nisam se još navikao. idem odmah tražiti, da ne gnjavim Asu bespotrebno. Hvala
0 0
2.
0 0
3.
0 0
4.
0 0
Postavljena 5. epizoda. Kako se ova serija sastoji iz dvije priče, ovo je početak druge. Prva priča, okončana je 4. epizodom :)
0 0
Hvala  :clapp :clapp :clapp!!!
0 0
Bas sam danas saznao za ovu seriju gledace se obavezno.Hvala na prevodima  :smfor (25):
0 0
Već si jednom pitao, u istoj ovoj temi, nemoj baš da ti prelazi u naviku.
0 0
Bit će
0 0
Nije problem u načinu pitanja nego u samom pitanju.
Član si drugih foruma i to pitanje nigde nije dozvoljeno, pa ni ovde.
Oladi i nemoj da se nastavljaš. Boris će prevesti kad uhvati vremena.
0 0
Evo za one koji to gledaju, ili će možda gledati i 7. pretposljednja epizoda. Do sutra navečer bit će i zadnja. I kako je ono rekao faks(da parafraziram). Različiti su razlozi zašto nečeg nema. Kud bi prevoditelji stigli, kad bi vječito objašnjavali razloge (tehničke i ine), za čekanje na epizodu . Da i ne spominjem činjenicu, kako se nešto može više i ne sviđati, pa prevoditelj jednostavno odustane. A na to ima pravo.  :bear3:
0 0
bf1947(1)
Evo za one koji to gledaju, ili će možda gledati i 7. pretposljednja epizoda. Do sutra navečer bit će i zadnja. I kako je ono rekao faks(da parafraziram). Različiti su razlozi zašto nečeg nema. Kud bi prevoditelji stigli, kad bi vječito objašnjavali razloge (tehničke i ine), za čekanje na epizodu . Da i ne spominjem činjenicu, kako se nešto može više i ne sviđati, pa prevoditelj jednostavno odustane. A na to ima pravo.  :bear3:

Cekalo se k'o "ozeblo sunce"-hvala za prevod!!! :beer2:
0 0
bf1947(1)
Različiti su razlozi zašto nečeg nema. Kud bi prevoditelji stigli, kad bi vječito objašnjavali razloge (tehničke i ine), za čekanje na epizodu . Da i ne spominjem činjenicu, kako se nešto može više i ne sviđati, pa prevoditelj jednostavno odustane. A na to ima pravo.  :bear3:

točno Borise, iako se nemaš kome što pravdati.. svaki prevoditelj ima svoj tempo i svoje razloge, a nijedan korisnik nema pravo stvarati pritisak.. samo polako i hvala ti za sve  :smfor (25):
0 0
bf1947(1)
Evo za one koji to gledaju, ili će možda gledati i 7. pretposljednja epizoda. Do sutra navečer bit će i zadnja. I kako je ono rekao faks(da parafraziram). Različiti su razlozi zašto nečeg nema. Kud bi prevoditelji stigli, kad bi vječito objašnjavali razloge (tehničke i ine), za čekanje na epizodu . Da i ne spominjem činjenicu, kako se nešto može više i ne sviđati, pa prevoditelj jednostavno odustane. A na to ima pravo:bear3:

Imaš ti pravo što god hočeš i kad god hočeš  :smfor (26):.
Hvala za ovo i sve drugo.
Što ti se čini od same serije?
0 0
Evo i zadnje 8. epizode i Rebecka Martinsson je otplesala svoje. Na Stipino pitanje, malo podulji odgovor. -Bila mi je to jedna od serija najtežih za prevođenje. Čovjek koji radi hardcoded verzije, naprasno je prekinuo s tim poslom nakon 4. epizode s isprikama kako sve eventualne greške idu na njegovu dušu. :) Valjda se i on dosta mučio. Kako bilo, ako grešaka i u ovim titlovima bude (a hoće) idu na moju dušu. Serija, po meni, spada u red solidnih ostvarenja. Nije dakle ispod razine koju od Šveđana očekujemo. Ali ne spada u sam vrh. Možda bi utisak bio bolji, da Ida Engwold (Rebecka Martinsson), nije glumila kao da se dosađuje. Ostalo je bilo sasvim solidno za ovakav tip serije. Izgleda, na kraju, kao da su ostavili prostora za novu sezonu, ali se iskreno nadam da to toga neće doći. Ne zbog priče.  Åsa (Osa) Larsson piše dobre priče, ali je sve teže, gotovo nemoguće, doći do pristojnih transkripata. Ovaj put mi je za epizode 5-8, pomogao DailyMotion, no niti ono što je tamo nalijepljeno, nije "bilobogznašto". No, da će se se gledatelji pristojno zabaviti, hoće!
0 0
Hvala za sve  :clapp :clapp :clapp !!!
Mislio sam večeras početi, ali niste je baš nahvalili.
0 0
Čudna serija u svakom slučaju. Sama priča i nije toliko loša, možda su čudne okolnosti i mesta u kojima taj narod živi i mentalitet na koji mi nismo navikli. Uglavnom sam zadovoljan iako se možda i nije završila kako sam očekivao.
0 0
Ovo nisam gledala..skidam prvu ;D
0 0
Ovde se prevod prekida na polovini prve epizode..to samo kod mene ili...?
0 0
Izgleda samo kod tebe? Ali, poslat ću ti ja na PM .rar datoteku, možda je kod tebe problem sa .zip datotekama.

Pozdrav Boris
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 36 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,461

Online korisnici (0)

Nema članova 188 gostiju 42 botova Ukupno: 230

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više