1. Serije
  2. Les Revenants (The Returned)

Les Revenants (The Returned)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 32 rezultata)
Show 111

Malo planinsko mjesto u francuskim Alpama pogodila je tragedija kada  je u jednom srašnom događaju grad izgubio svoje najmlađe i najranjivije. Ali, neki od njih, kao i drugi davno preminuli, počinju se vraćati, poptuno isti i nesvjesni onoga što im se dogodilo. Radi li se o blagoslovu ili prokletstvu? Hoće li mala zajednica preživjeti njihov povratak?

Godina: 2012.
Mreža: Canal+
Žanr: drama, horor
Glumci: Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme, Céline Sallette, Jérôme Kircher
Značajnije nagrade: najbolja drama (Globe de Cristal, International Emmy Awards)
Uredio bilja • 05.04.2026. 15:26
2 0
u sljedećih par dana bit će postavljeni remasterirani titlovi za prvu sezonu pa tko nije još pogledao, a voli malo suspensa u životu, svaka preporuka... ;)
0 0
Prva sezona je bila odlična, druga već slabija...
bilja

a treće neće ni biti :D
0 0
bilja
Slažem se. Negde su izgubili nit.
0 0
Nije sa engleskog govornog područija a radi se o mrtvima - KREĆEMO SA GLEDANJEM !

Hvala !
0 0
bilja

I to dosta slabija, da ne kažem baš loša, ali skoro.
0 0

Ali je expresno odrađena i započeta druga.

Hvala još jednom !
0 0
Ali je expresno odrađena i započeta druga.

Izvunjavam se gotove obe sezone,sada još da ih odgledamo.
0 0
Gledao sam prošle godine iz cuga.
Super mi je priča, naročito jer nije Made in USA, a još sto su Ameri uzimali istu za neke njihove pokušaje....

Prica je odlična, gluma je ok, mozda bi se sa više novca mogli napraviti bolji efekti itd, ali sve u svemu je dobra serija.
0 0
i meni se dopala serija i vidim da postoji takođe američka verzija - ameri od mnogih evropskih serija prave svoje verzije. The Killings možda  najuspješniji pokušaj
0 0
Dopala mi se serija i drugu sezonu gledam za par dana,
0 0
Neko reče da je glupa američka verzija tako da neću da kvarim ukupan utisak iza gledanja.
Dobra je serija ko nije trebao bi pogledati.
0 0
Bon
Neko reče da je glupa američka verzija tako da neću da kvarim ukupan utisak iza gledanja.
Dobra je serija ko nije trebao bi pogledati.

U odnosu na francuski original, dva koraka nazad, no kako amerikanci umeju da upropaste rimejkovanjem originalne serije, i nije bas sasvim katastrofa! Iskreno, sem "The killing", nesto se i ne secam dobre americke rimejk serije!
0 0
The Killing je čak i bolja američka verzija, ali ni ja ne znam više nijednu koja je rame uz rame s evropskim originalom. Francuska Les Revenants je imala sjajnu prvu sezonu, dok sam drugu prekinula posle pete epizode i definitivno odustala. Pogubili su se totalno.
Prva sezona je da se naježiš, a druga božemeprosti.

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Prva sezona je da se naježiš, a druga božemeprosti.

Sent from Tapatalk

Upravo tako-prva sezona sjajna, dok sam poslednje 3 epizode 2.sezone na preskok gledao, a to, mislim da mi se nijednom nije desilo!
0 0
  Serija je nastala posle istoimenog filma Les revenants (2004) koji mi je kasnije, tek posle serije postao jasniji. Odgledao sam obe sezone i zadovoljan sam onim što sam video. Američku verziju sam počeo i odustao jer to za mene nije to. Zato sam odgledao australijsku seriju  Glitch (2015– ) koja je prošla ispod radara. Razlikuje se od francuske i uopšte nije loša.
0 0
malkin
  Serija je nastala posle istoimenog filma Les revenants (2004) koji mi je kasnije, tek posle serije postao jasniji. Odgledao sam obe sezone i zadovoljan sam onim što sam video. Američku verziju sam počeo i odustao jer to za mene nije to. Zato sam odgledao australijsku seriju  Glitch (2015– ) koja je prošla ispod radara. Razlikuje se od francuske i uopšte nije loša.

Sad moram i Glitch stavit na popis za gledanje  :smfor (24):

Sreća počinju školski praznici. 
0 0
Spektakularna prva sezona a druga dosta lošija (gotovo iznuđena)
0 0
sjajna serija, iako je ocigledno da je neki problem nastao u nastavku snimanja. Ali i pored toga, odlicna mi je atmosfera u seriji. Mogao bi se i film snimiti na slicnu temu.
0 0
romanija
sjajna serija, iako je ocigledno da je neki problem nastao u nastavku snimanja. Ali i pored toga, odlicna mi je atmosfera u seriji. Mogao bi se i film snimiti na slicnu temu.
Film je snimljen pre serije, koja je i nastala po istoimenom filmu. http://www.imdb.com/title/tt0378661/?ref_=fn_al_tt_2
1 0
ahaa, e pa nisam znao, pogledaću. Inače Revenants je jedan od rijetkih filmova/serija na tu temu koja ne uključuje zombije koji su se vratili kako bi jeli ljudsko meso i izazvali apokalipsu. Uvijek mi je bilo nejasno zašto ljudi bježe od poluraspalih mrtvaka koji se jedva vuku  :? ?? ;D
0 0
Bez obzira sto su se pogubili u drugoj sezoni, meni je ipak serija bolja od filma.
A sto se tice slicne teme, imam za tebe isto dobru australijsku seriju "Glitch" http://www.imdb.com/title/tt4192782/ i za razliku od "Les Revenants", australijanci se nisu pogubili u drugoj sezoni. Sve je lepo objasnjeno i zaokruzeno.
0 0
Pogledacu. Jel zavrsena ili ce biti vise od 2 sezone?
Znam ovog glavnog glumca, dobar je bio u The Little Death.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 32 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 241 gostiju 75 botova Ukupno: 317

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više