1. Serije
  2. Continuum

Continuum

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 174

Godina je 2077. Sve se bazira na tehnologiji, ali to bi se uskoro moglo promijeniti.
Grupa fanatičnih terorista, poznatih kao Liber8, neposredno pred pogubljenjem, pobjegne u 2012. godinu i sa sobom povuče agenticu Kieru Cameron. Kiera je odsječena od svojih kolega, sina i muža u budućnosti. Kako bi osujetila njihove planove, Kiera se udružuje s tehnološkim genijalcem Alecom Sadlerom i detektivom Carlosom Fonnegrom.

Godina: 2012.
Mreža: Showcase
Žanr: akcija, znanstvena fantastika, triler
Glumci: Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Tony Amendola, Lexa Doig, Jennifer Spence...
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:09
0 0
Pogledao, meni je bila vrlo dobra, u pojedinim trenucima konfuzna, ali sve u svemu vrijedi pogledati.  :smfor (26):
0 0
Gledao, a (kao i mnoge nažalost) nikad završio. I meni je malo konfuzna bila.
0 0
Gledao jesam ne znam dokle.
Sasvim pristojna serija. Ova mis podseća na Jody Foster iz mlađih dana.
Photo
0 0
Slažem se s ocjenama. Gledljivo, ali su se scenaristi malo pogubili u jednom trenutku :smfor (24):.
0 0
Pogledao do kraja, meni je ok bila.
0 0
preiknuo posle pola serijala...od odlicnog pocetka pa...da ne kazem
0 0
Continuum mi je bila interesantna kombinacija naučne fantastike i trilera. Prati policajku iz budućnosti koja se nađe zarobljena u sadašnjosti dok pokušava da zaustavi kriminalce iz budućnosti. Sviđa mi se kako serija istražuje teme putovanja kroz vreme i posledica naših odluka, ali i napeta akcija i misterije koje se postepeno otkrivaju.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 104 gostiju 74 botova Ukupno: 178

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više