1. Serije
  2. Criminal Minds Beyond Border

Criminal Minds Beyond Border

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 189

Spinoff serije Criminal Minds.
Serija se bavi nestalim državljanima SAD, koji su nestali ili nastradali izvan granica svoje zemlje. Tim, koji čine analitičar, bivši vojni heroj, patolog i multi jezički antropolog, bavi se profilisanjem ubica/otimičara. Svaki zločin je priča za sebe koji ovaj tim rešava.

Godina: 2016.
Mreža: CBS
Žanr: drama, kriminalistički
Glumci: Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney, Tyler James Williams, Annie Funke
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:19
Gledam trenutno originalni Criminal Minds i veoma sam zadovoljan ( sad sam negdje na polovici šeste sezone) pa ću pogledati i ovaj spin. Serija je otkazana poslije druge sezone.
0 0
Nisu ni približni prvoj i orginalnoj Criminal minds ali nije baš ni toliko loša serija.
0 0
Hvala za titlove, antenym.  :smfor (25):
Otkazano je ovo...
0 0
Zasluzeno otkazano....
0 0
Serija je spinoff serije Criminal Minds, nije losa, moze se pogledati. Svaka epizoda je prica za sebe i nadam se da ce prevesti i drugu sezonu. Inace, serija je otkazana, mada i 100x bolje serije od ove su otkazane, tako da i nije bas neka steta.
0 0
Jedino dobro u seriji je to što u svakoj epizodi idu u drugi kraj svijeta pa se mogu vidjeti lijepi krajolici i običaji koje nikad nećemo posjetiti.
0 0
Criminal Minds: Beyond Borders mi je bio zanimljiv dodatak glavnoj seriji. Prati tim FBI agenata koji rešavaju zločine u inostranstvu, kada su američki građani ugroženi van zemlje. Sviđa mi se što svaka epizoda donosi novu lokaciju i drugačiju kulturu, i kako tim mora da se prilagodi lokalnim pravilima i običajima. Ima akcije, ali i emocionalnih momenata.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 882
Poruka 52,563
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,790
Član 9,423

Online korisnici (3)

3 člana 35 gostiju 95 botova Ukupno: 133

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

213

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više