1. Serije
  2. The Man in the High Castle

The Man in the High Castle

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 44 rezultata)
Show 23
"There’s things worth more than your life."

Što bi bilo kad bi bilo? Prošlo je 14 godina od završetka Drugog svjetskog rata, ali u ovoj alternativnoj povijesti nije sve išlo po planu. Sile Osovine su pobijedile i Sjeverna Amerika je podijeljena na tri dijela, Američke Pacifičke Države kojima vlada Japan, istočni dio kojeg drži Treći Reich i tampon zonu između dva saveznika, koji su danas to samo na papiru. Ali to im je najmanji problem jer pokret otpora nikada nije daleko, a tajanstveni čovjek u Visokom Dvorcu neuhvatljiva je enigma.
Serija je ekranizacija je istoimenog romana Philipa K. Dicka.

Godina: 2015.
Mreža: Amazon
Žanr: drama, distopija, triler
Glumci: Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel de la Fuente, Cary-Hiroyuki Tagawa, Rufus Sewell
Uredio bilja • 11.04.2026. 16:42
1 0
Prvo bih hteo da pozdravim ekipu ovde i da pozelim dug rad sajta i sto vise novih i normalnih clanova foruma.  :smfor (26):
Nazalost morao sam da napustim neke druge sajtove i foume zbog neizdrzljivosti koja je tamo zavladala.

A sad sto se tice serije odlicna prva sezona, jako zanimljiva prica i preporuka svima stvarno nece zazaliti.
Druga sezona krece  16.12.2016
0 0
Pozdrav i tebi, groznim, i dobro nam došao, :)
Uživaj na našem forumu.  ;)
bilja
Hvala i bolje vas naso. :)
0 0
groznim84
bilja
Hvala i bolje vas naso. :)

+1  :beer2:
0 0
Odgledao sam, kroz maglu se sećam da sam možda i pročitao.
Dobra je serija. Možda je režija mogla biti malo bolja, imam utisak da je radio neko ko nije baš fan SF.
Čekam s2 :-)
0 0
U petak izlaze svih 10ep nove sezone.
Jedva cekam.  :EmoticonClapping2
0 0
Pojavile se samo prve 2ep a trebalo je svih 10ep...  :? ??
0 0
Konacno izasle sve ep... Danas zavrsavam neku staru seriju... Pa sutra se bacam na ovo :D
0 0
groznim84
Konacno izasle sve ep... Danas zavrsavam neku staru seriju... Pa sutra se bacam na ovo :D
Tebi ne trebaju titlovi, a? :)
bilja
groznim84
Tebi ne trebaju titlovi, a? :)
kad se sve uzme 13 godina sam zivo u US i isao tamo u skolu jedno vreme, tako da sto se mene tice ne mora... ali zbog zene cu morati da skidam...  :smfor (24):
0 0
1x8 i 1x9 su izgleda isti titl valjda epizoda 1x8 :)
skidam sad s2 lagano
0 0
Pogledana druga sezona. Mislio sam da cu da je sabijem kao prvu za dva do tri dana... ali evo tek je sinoc zavrsi. Kvalitet price je opao za jedno 75% u odnosu na prvu sezonu, kad pogledate jednu ep nema te zelju da gledate drugu, tek zadnje dve ep da kazemo da su bile malo uzbudljive. Cela sezona nema pricu glavnu a ni sporednu cak ni ep nisu svaka za sebe nego eto nesto se kao desava ali nista narocito. Bas sam razocaran ocekivao sam vise. Vidim da je serija obnovljena za trecu sezonu, mislim ako ovako nastave lose...
Jedina prica koje je bila zanimljiva jeste ona koja se desava Japanskom ministru Tagomi-u i ta prica odlicno zatvara prvu sezou i nastavlja se u drugoj ali niko ne objasnjava zasto kako i tako dalje... Jako cudno sve...
0 0
groznim84
Pogledana druga sezona. Mislio sam da cu da je sabijem kao prvu za dva do tri dana... ali evo tek je sinoc zavrsi. Kvalitet price je opao za jedno 75% u odnosu na prvu sezonu, kad pogledate jednu ep nema te zelju da gledate drugu, tek zadnje dve ep da kazemo da su bile malo uzbudljive. Cela sezona nema pricu glavnu a ni sporednu cak ni ep nisu svaka za sebe nego eto nesto se kao desava ali nista narocito. Bas sam razocaran ocekivao sam vise. Vidim da je serija obnovljena za trecu sezonu, mislim ako ovako nastave lose...
Jedina prica koje je bila zanimljiva jeste ona koja se desava Japanskom ministru Tagomi-u i ta prica odlicno zatvara prvu sezou i nastavlja se u drugoj ali niko ne objasnjava zasto kako i tako dalje... Jako cudno sve...

Po tvom misljenju vrijedi li sada poceti gledati?Opis serije mi govori da je nesto predobro ali evo nakon ovog tvog komentara nisam bas siguran. :? ?? :? ?? :? ??
0 0
Tema je odlicna kao i prva sezona... A o drugoj sam sve vec napisao. Trebalo je da se zavrsi posle prve sezone bilo bi mnogo bolje.
0 0
prva sezona super, drugu još moram pogledati. ima problem kao puno zapadnjačkih serija koje se bavi nacistima jer ih se previše demonizira.
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=VP9wkTEgORI

Dobro me ovo podseti da odgledam drugu sezonu. Prva je bila odlična, drugu sam skinuo i zaboravio.
0 0
prva sezona dosta dobra a drugu su toliko zakomplikovali da sam odustao, toliko je postalo glupo da je to strašno...šteta jer je serija imala veliki potencijal...
0 0
Odgledala dvije sezone sa nestrpljenjem čekam treću.Nešto neobično volim ovakve teme serija.
0 0
Prva sezona me odusevila,tema vrh ali su me prve dvije epizode 2.sezone toliko smorile da sam odustao ,toliko su zakomplikovali da nisam uopste mogao da skontam tok radnje.Steta :? ??
0 0
Mene je serija pozitivno iznenadila. Gluma i scenario su odlični.
Posebno bih istakao da najveći kvalitet serije proističe iz razloga što Japanci i Nemci nisu prikazani jednodimenzionalno kao oličenje čistog zla.
Jedan poseban dragulj serije je i glavna glumica Alexa Davalos.
0 0
kako misliš nisu prikazani kao oličenje zla??? pa zar normalni ljudi ubijaju decu???
0 0
Mislim da je naglasak u njegovoj izjavi bio da nisu prikazani jednodimenzionalno već da njihova ponašanja NJIMA imaju smisla...
0 0
nenon30
kako misliš nisu prikazani kao oličenje zla??? pa zar normalni ljudi ubijaju decu???

Mislio sam na to da i japanski ministar Nobusuke Tagomi i nemac Džon Smit imaju i svoje ljudske strane a ne samo surovost.
0 0
znam prijatelju šta si mislio ali po meni je to još gore jer prikazani su sa ljudskim stranama a ubijaju nevine...onaj ima bolesnog sina a u stanju je da drugima uradi svašta...
ma ne mogu da podnesem te švabe nikako...makar ih pokazivali ne znam kako,za mene su svi nacisti bili isti...
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 44 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 126 gostiju 82 botova Ukupno: 209

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više