1. Serije
  2. Better Call Saul

Better Call Saul

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 120 rezultata)
Show 193

Bolje pozovite Sola je smeštena šest godina pre nego što je Sol Gudman (Bob Odenkirk) postao advokat Voltera Vajta. U momentu kada se upoznajemo sa njim, radi kao advokat po imenu Džimi Makgil i bavi se sitnim prevarama kako bi preživeo. Kako radnja serije odmiče, videćemo kako Džimi poslaje Sol Gudman, advokat kriminalaca.

Godina: 2015.
Mreža: AMC
Žanr: kriminalistički, drama
Glumci: Patrick Fabian, Michael McKean, Rhea Seehorn, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael Mando, Brandon K. Hampton, Giancarlo Esposito, Kerry Condon, Vincent Fuentes...
Uredio bilja • 31.03.2026. 17:46
0 0
Odlicna serijica bio mi je odlican lik u BB i super je sto je dobio svoju seriju. :D
1 0
A ovaj tjedan smo baš vidjeli otkuda ime Saul Goodman.
Sada preostaje vidjeti zašto je za stalno postao Saul...
0 0
Mislim da je to trebalo staviti u spoiler za one koji nisu gledali zadnju epizodu
0 0
UploaderBD
Mislim da je to trebalo staviti u spoiler za one koji nisu gledali zadnju epizodu

ja sam već pročitala u opisu serije da se prije zvao drugačije pa me ovo i nije nešto iznenadilo ;D
0 0
Ja nisam počeo treću, ali to i nije spojler. Očekivao sam u drugoj da će postati Sol.  :smfor (19):
0 0
Asselta
Ova serija je svakom epizodom sve bolja, u odnosu na prvu sezonu mi je top.  (y)
hm...
sta je top?
cuem da se i kod nas u belgiju to pominje, ali djao popio ja nista. cutim. vidim pricaju. cutim. staeto?
dje je belgija?
0 0
Poceo trecu sezonu sinoc, prva ep stvarno odlicna Majk i dalje dominira...
0 0
Treca sezona i jeste za mrvicu bolja od druge, tako da mi je sada drago sto nisam odustao na samom pocetku!
0 0
Zasto je bitno koja je sezona bolja od koje? To je sve jedna prica.
0 0
shone bate, sjekiracije bez... to su samo pokretne slike, krecu se, boli ih... jesi gledao zadnju ep tvin piksova? eee, ono jeee...
0 0
Zavrsio sezonu, odlicna bas gledljiva, ja volim ovaj tip serija nema ih puno. finale tj 10ep je mozda i najslabija ali lepa najava za 4 sezonu...
0 0
coa
shone bate, sjekiracije bez... to su samo pokretne slike, krecu se, boli ih... jesi gledao zadnju ep tvin piksova? eee, ono jeee...

Ma kakva crna sekiracija... samo sam bio u prolazu pa komentarisem. ;)
0 0
AMC obnovio Better Call Saul za četvrtu sezonu

Spin-off Breaking Bada profilirao se u sjajnog nasljednika jednom od AMC-jevih najvećih hitova.

Nimalo iznenađujuće, ali ipak im je trebalo duže od očekivanog – AMC je obnovio svoj Breaking Bad spin-off za četvrtu sezonu. Better Call Saul se kroz tri sezone profilirao kao samostojeća nasljednica jednog od najvećih AMC-jevih hitova ikad i zato se sad malo loše osjećam zbog prethodne rečenice. Da, Better Call Saul mnogo toga duguje Breaking Badu, ali njegova kvaliteta stoji rame uz rame starijem bratu.

AMC navodi kako je Saul treća najgledanija kabelska serija ove godine u jednoj od važnijih demografija gledatelja, odraslima između 25 i 54 godina života. Treću sezonu prosječno je pratilo preko 3.5 milijuna gledatelja, a Charlie Collier, predsjednik mreže, sretan je Saulovim rezultatima do te mjere da je u priopćenju za medije napisao “Truly, ‘S’all good, man.” Nećemo mu to uzeti za zlo.

Četvrta sezona serije imat će deset epizoda, a njezina premijera očekuje se u proljetnom dijelu sljedeće godine. Hrvatski gledatelji Better Call Saul mogu pratiti na Netflixu.

https://www.youtube.com/watch?v=HN4oydykJFc

Nisam stigao da završim poslednju sezonu pa ne mogu da dam konačnu ocenu. Ispraviću to što pre.

Meni je ovo bolje od serije Breaking Bad koja je lansirala grupu odličnih glumaca koje sad eksploatišu.
0 0
  Završio sam sezonu i zadovoljan sam viđenim.

Poslednja epizoda nije bila ništa drugo nego jedno veliko spremanje. Džimi, koji je Del Boj među advokatima, pokazao je kakve sve ima kvalitete a videlo se i ko je "zaslužan" zašto je baš takav. Još uvek sew ne zna ko je Don Hektoru obezbedio kolica jer njegov sukob sa konkurencijom ulazi u novu fazu. Ono što mi se ne sviđa je nedovoljna minutaža za starog Majka koji se nije ni pojavio u finalnoj epizodi. On je poput starog psa koji zna dosta trikova koje povremeno demonstrira. Valjda će u sledećoj sezoni dobiti više prostora da se razmaše.
0 0
malkin
Ono što mi se ne sviđa je nedovoljna minutaža za starog Majka koji se nije ni pojavio u finalnoj epizodi. On je poput starog psa koji zna dosta trikova koje povremeno demonstrira. Valjda će u sledećoj sezoni dobiti više prostora da se razmaše.

Da, slazem se sa tobom u potpunosti. Njegova pojava je uvek prijatna. :)
0 0
  Podseća me na starog bulterijera koji kad dr prihvati nečeg hvata i ne pušta.
0 0
malkin
...
  Meni je ovo bolje od serije Breaking Bad koja je lansirala grupu odličnih glumaca koje sad eksploatišu.

Pa o ovom bi se dalo raspravljati. ;)

P.S. ali o guštima se ne može raspravljati
0 0

E ovo je prava aksioma...
Bravo  :clapp

izvinjavam se sto citat nisam dobro uredio
1 0
veljkov

E ovo je prava aksioma...
Bravo  :clapp

izvinjavam se sto citat nisam dobro uredio
Oprošteno ti je, priznao si da si pio rakiju danas.  ;)
Au sta uradih ...

0 0
Sve 5 brate, nego čuoh da je neka rakija u điru pa ako ti trba pomoć...  :bear3:
0 0
dome-nasty
Sve 5 brate, nego čuoh da je neka rakija u điru pa ako ti trba pomoć...  :bear3:
Pomoc je uvek dobro dosla  ;D
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=NB2rkI79b8A

Nrmojte tako, idite u biblioteke ;D
dome-nasty
malkin
...

Pa o ovom bi se dalo raspravljati. ;)

U pravu si.
0 0
petar666
Pozdrav!

Zanim me za ovu seriju isplati li ju se gledati? Saul mi je bio odličan lik u B. Bad, e sad baš cijela serija o njemu - ne znam, zato i pitam.

Hvala!
Meni je serija odlicna, nema veze sa BB u smislu price... Mada se pojavljuje dosta likova iz BB... Ali je odlicna serija.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 120 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (0)

Nema članova 757 gostiju 140 botova Ukupno: 897

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

897

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više