1. Serije
  2. Hotel Beau Séjour

Hotel Beau Séjour

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 199

Devojka se budi u hotelskoj sobi i u kadi nađe sopstveno telo. Pokušaće da reši sopstveno ubistvo, ali pošto samo pet ljudi sme da je vidi, pitanje je da li će uspeti u svojoj nameri.

Godina: 2017.
Mreža: één
Žanr: kriminalistički, misterija, drama
Glumci: Lynn Van Royen, Inge Paulussen, Jan Hammenecker, Kris Cuppens, Katrin Lohmann, Joren Seldeslachts
Uredio bilja • 04.04.2026. 14:29
Deluje zanimljivo Photo
0 0
Još jedna priča ispod maslina, pardon, ispod radara?  Rade to Belgijci dobro, iako im Francuzi svesrdno pomažu. Nakon flamanskog "Ennemi Public", evo i valonskog "Hotel Beau Séjour". Kad se malo prokopa ispod radara otkriju se puno bolje stvari nego iznad njega. :) Šalu na stranu, dobro je. Evo postavljenih i prvih epizoda.
0 0
3. i 4.
0 0
5
6
7 :) Uskoro će kraj.
0 0
Gledaćemo, Boki!  :smfor (25):
Hvala  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
8, 9, 10. Nema više. Gotovo!
0 0
bf1947(1)
Gotova još jedna madžarska, a?  :clapp :clapp :clapp
Hvala! Ima li šanse za nastavak Rebecka Martinsson?
0 0
Rebecka Martinsson. Čeka se engleski transkript koji dolazi (vrlo sporo) iz Švedske. Inače je prva na redu
0 0
Hvala. Izvini na pitanju, ali serija mi baš izgleda interesantno.
0 0
bilja
bf1947(1)
Gotova još jedna madžarska, a?  :clapp :clapp :clapp
Je :)
0 0
izuzetna serija, za preporuku, jako zanimljiva ideja kako "ispričati" triler ...
(mada su mogli da skrate na manji broj epizoda)
1 0

Odlicna belgijska serija. Vrlo neobicno pplasirana ideja,da duh ubijene devojke svo vreme vodi istragu u vezi svog ubistva.

Pri tome, nju mogu da vide i cuje samo pet osoba, koje su na neki misteriozan nacin povezane sa njom. Upecatljiva gluma ubijene devojke,  serifa, epizodista takodje.

Mastovit i inventivan scenario, odlicna skripta. Pravo osvezenje.Neka moja ocena bi bila oko 8 na skali do 10.
1 0
gledala sam prve dve epizode..kanije cu da nastavim..serija onako,za sad..
0 0
Sad sam je skinuo i pogledao na prečac prvu epizodu. Čini mi se da nije loša. Čitam komentare i mislim da ću da je ogledam.
0 0
Mungos
Sad sam je skinuo i pogledao na prečac prvu epizodu. Čini mi se da nije loša. Čitam komentare i mislim da ću da je ogledam.
Ako ti na precac prva nije bila losa, na kraju ce ti biti odlicna.
Ja ne volim kada par epizoda pred kraj izvalim kako ce se zavrsiti, ko je krivac i td. ali i mimo toga, serija je zaista dobra.
0 0
Odlična je. Način na koji je ispričana cela priča.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,651
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,842
Član 9,458

Online korisnici (1)

1 član 93 gostiju 170 botova Ukupno: 264

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

295

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više