1. Serije
  2. Dark Angel

Dark Angel

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 232

Drama iz dva dela o viktorijanskoj serijskoj ubici Mari An Koton, koja je počinila veliki broj zločina trovanjem, ne ostavljajući tragove na svojim žrtvama.

Godina: 2016.
Mreža: ITV1
Žanr: drama, kriminalistički
Glumci: Joanne Froggatt, Alun Armstrong, Isla McMonigle, Laura Morgan, George Kent, Jonas Armstrong, Emma Fielding
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:34
  Nisam ovo ni primetio. Skidam prevode i stavljam na listu. Jes da sam zatrpan, nek ide život.
0 0
  Prvo da sw zahvalim na prevodima.

Odgledao sam dseriju u jednom dahu što nije bilo naročito teško. Ima samo dve epizode i zanimljivu i dobro realizovanu priču. A ona je više nego jeziva jer je u centru pažnje žena koja je bila prvi serijski ubica u Engleskoj. Mislim da je krivac bio njen prvi muž koji je osigurao svoj život u njenu korist. On je bio okidač za sve njene zločine.

Mislim da nisam potrošio deo nedelnjnog popodneva gledajući ovu mini seriju.
0 0

Uz ono što je rečeno u prethodnom postu," da se gleda u jednom dahu, da ima zanimljivu i dobro realizovanu priču" , dodala bih  da mi je bilo zanimljivo gledati Joanne Froggatt u ulozi koja je potpuno suprotna od one iz Downton Abbey; zaista se  lepo i uspešno transformisala iz slatkice u tešku negativku. ;D
Spoiler
ne znam šta reći za deo kad je otrovala decu ... znači i tada, pre 150 godina, su ljudi bili na sve spremni samo da bi dobili pare od osiguranja

Ovo je  sedma po redu od ukupno osam drama ITV-a  o  ozloglašenim britanskim ubicama iz prethodna dva veka.

Hvala na prevodima.
1 0
tijanas75
Ovo nisam uopste primetila da ima. Cini mi se da je dobra. Moze li neko malo detaljniji opis da napise

https://bs.wikipedia.org/wiki/An%C4%91eo_tame_(serija)#Pri%C4%8Da
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 314 gostiju 83 botova Ukupno: 398

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

420

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više