1. Serije
  2. The Loch

The Loch

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 249

U zajednici koja njeguje i podržava mitove, okruženoj neukrotivom prirodom, traganje za serijskim ubojicom postaje pitanje života i smrti za detektiva Annie Redford, koja se pokušava nositi s prvim slučajem ubojstva u karijeri. Kada se tijelo domaćeg čovjeka Nialla Swifta pronađe u podnožju planine Carn Mohr a odbačeno ljudsko srce na obali jezera, gradska mirnoća je razbijena i počinje noćna mora. Hladan, prekrasan krajolik, valovito gorje i ogromna rastegnuta jezera postaju likovi sami po sebi, donoseći opasne razdore u cijelu zajednicu.

Godina: 2017.
Mreža: ITV1
Žanr: Kriminalistički, Drama
Glumci: Laura Fraser, Siobhan Finneran, Don Gilet, John Sessions, Alastair Mackenzie, Oliver Greenall, Shona McHugh, Jim McMeekin, Murray Fraser, Jack Bannon
Uredio bilja • 11.04.2026. 16:33
dobar opis serije  :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Pa kad nisam gledala, a Boki mi nije dao smernice.  ;)
bilja
Pa kad nisam gledala, a Boki mi nije dao smernice.  ;)
E ovo nije za 5 nego za 10. :)
0 0
Popraviću opis kad budem pogledala seriju.  ;D
postavljene sve epizode.
0 0
:clapp :clapp :clapp
0 0
Boris the Man  :clapp
0 0
I ja da se pridruzim zahvalnosti za prevode!!!
0 0
Zahvaljujem se za prevod. Koje ne mogu da skinem :smfor (2):
Potrudicu se da ono sto budem pisao ne sluzi samo da nakupim 20 postova
0 0
Svidja mi se serija..odgledala sve epizode ..nadam se da ce biti jos koja sezona..Inace volim ovaj zanr..nekako se bas udubim te pomalo i ja budem detektiv... ;Di glumci su dobri,uloge nekako spontano iznesu..ne znam bas da opisem..bmlg sta htedoh da kazem..u svakom slucaju serije koje imaju neku draz.,, ;D
0 0
vetar
Svidja mi se serija..odgledala sve epizode ..nadam se da ce biti jos koja sezona..Inace volim ovaj zanr..nekako se bas udubim te pomalo i ja budem detektiv... ;Di glumci su dobri,uloge nekako spontano iznesu..ne znam bas da opisem..bmlg sta htedoh da kazem..u svakom slucaju serije koje imaju neku draz.,, ;D
Mislim da smo se razumeli.  ;D
Odlična serija, Mislio sam da je neka boza i priča o čudovištu iz Loh Nesa ali kad sam pogledao prvu epizodu odgledao sam ostatak odmah. Volim ovakve serije.
0 0

Serija je lagana za gledanje,pitka,fina priča sa odličnom  završnicom koja ostavlja prostor za drugu sezonu.
Priroda...odmor za dušu i oči  ;D  (kapiram zašto je Nesi odabrala baš to jezero za mesto prebivališta  ;D )
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 32 gostiju 289 botova Ukupno: 322

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

361

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više