1. Serije
  2. The Hour (2011)

The Hour (2011)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 279

The Hour (Sat) je nova TV emisija vijesti koja se upravo priprema kao do tada neviđen projekt. Godina je 1956. hladnoratovsko doba u Engleskoj, a u centru BBC-a je priča o ljubavnom trokutu, zavisti, mržnji i smrti. Nepredvidiva i zagonetna Bel, producent emisije Sat, predmet je rivalstva dvojice novinara - suradnika, Freddyja i Hectora. To je priča o dekadi punoj okrutne seksualne politike, skrivene iza pristojne društvene fasade, koja je redefinirala svijet i pripremila ga za dolazak novih generacija.

Godina: 2011.
Mreža: BBC Two, BBC America
Žanr: Drama, Rat i politika, Kriminalistički
Glumci: Ben Whishaw, Romola Garai, Dominic West, Anna Chancellor, Tim Pigott-Smith, John Bowe, Anton Lesser, Juliet Stevenson, Julian Rhind-Tutt, Burn Gorman
Uredio bilja • 10.04.2026. 16:23
0 0
Postavljene su sve epizode 1. sezone. Prijevodi su rađeni davno, pa je, po meni, bilo nužno izvršiti nešto tehničkih prilagodbi i popravaka. Iz poštovanja prema radu, nisam dirao tekstove. Pogledao sam cijelu seriju i vrlo sam zadovoljan. Nije za one kojima smeta polagani ritam. Ili možda je, :) ako se pomire s činjenicom da se radi o 1956. godini, kad nije bilo danas dostupnih tehničkih pomagala  :? ??
Uglavnom, oni koji se odluče na gledanje, neće pogriješiti.
U međuvremenu, radim prilagodbe druge sezone, tamo je puno više posla (ostavljene su i neprevedene rečenice), ali bit će. Samo strpljivo.
0 0
Postavljeni su i prijevodi za 2. sezonu ove zanimljive serije. Osim prilagodbe za navedenu verziju (seriju nisam drugdje mogao pronaći), ispravljene su i rečenice koje su iz nekog razloga ostale neprevedene. Ne bih kalkulirao kako i zašto se to dogodilo, ali eto, ispravljeno je.
Kao osobno iskustvo, mogu samo dodati, da je teže ispravljati nego prevoditi od početka. Da nije tako, već bih popravljao i neke svoje "ranije radove" :) na koje nisam baš ponosan! :smfor (10):
O seriji samo još toliko da su Romola Garai, Ben Whishaw i Dominic West dobro posložili i odigrali svoje role. Vrijedna je gledanja.
0 0
Ja sam voleo ovu seriju. Serija je u britanskom maniru, u pitanju je istraživačko TV novinarstvo posle drugog svetskog rata. Bila je zanimljiva, iako ništa spektakularno, ali ozbiljno odrađena.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 103 gostiju 175 botova Ukupno: 279

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

324

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više