1. Serije
  2. Secret Smile

Secret Smile

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 289

Šarmantni manijak, dvije sestre, ljubav, i kreće niz čudnih, gotovo nestvarnih događaja. To je siže ove dvodjelne, trosatne drame. Garancija za dobru zabavu su odlična Claire Goose, izvrsni David Tennant i naravno visoko i često nagrađivana Kate Ashfield.. Priča se bazira na istoimenoj noveli Nicci French. Poznata je i pod imenom "Der Feind in meinem Haus" ili "Neprijatelj u mojoj kući".

Godina: 2005
Zemlja: Kanada/UK
Mreža: ITV
Žanr: Drama, misterija, mini serija
Uloge: Kate Ashfield, Claire Goose, David Tennant
Uredio bilja • 31.03.2026. 19:44
0 0
Postavljena 1. epizoda
0 0
Odlicna prica.negativac je dobar glumac i volim da ga gledam
0 0
Evo i druge(zadnje) epizode ove odlične serije. Britanci (uključujući i Wales) znaju kako se važne stvari kažu u dva nastavka. Naravno da se neće svima dopasti, ali ako poželiš lika sačekati iza ugla s baseball palicom, onda je valjda sve jasno. Treba gledati.
0 0
  Prvo da se zahvalim na izboru i na prevodu serije.

Zaista znaju šta rade. Da sam znao da je ovako dobra ostavio bih je za nedeljno popodne u krugu porodice. Ovako me iscimaše dvokratno ;D

Psiho u seriji je kao vampir, prvo traži dozvolu da uđe u stan žrtve a onda počinje energetski vampirizam. Serija traje kao prosečan film i to joj nije jedina prednost. Scenario je dobar a izbor glumaca još bolji. Tenant sa svojim iskolačenim očima malo preglumljuje ali zato je tu ženski deo ekipe koji popravlja i pegla ono što on zabrlja.

Prava serija za gledanje u krugu porodice.

0 0
David Tenant iz mlađih dana.. Već tada je privukao pozornost na sebe.
Uglavnom, serija i nije baš s vrha britanske produkcije, ali i kao
takva je bolja od nekih razvikanijih (čitaj: američkih)..
Samo dva dijela, sasvim dovoljno da se kaže što se mislilo reći,
prikaže što se mislilo prikazati... Preporuka, naravno.
0 0
Secret Smile mi je bila napeta i uznemirujuća psihološka drama. Prati mladu ženu koja se nađe na meti opsesivnog i manipulativnog muškarca nakon što ga ostavi. Serija me držala u neizvesnosti do kraja, a najviše mi se svidelo kako prikazuje koliko jedan toksičan odnos može da uđe pod kožu i razori živote.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 885
Poruka 52,603
Serija 685
Filmova 398
Prijevoda 13,816
Član 9,443

Online korisnici (2)

2 člana 28 gostiju 257 botova Ukupno: 287

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Ivan(45)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

913

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više