1. Serije
  2. Flaked

Flaked

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 38 rezultata)
Show 374
"I came to Venice by accident. No, let me rephrase that.
I came to Venice because of an accident. Ten years ago, I killed a man."

Serija se vrti oko Chipa (Will Arnett), poznatog dugogodišnjeg stanovnika gradske četvrti Venice u Los Angelesu. Kada se zaljubi u simpatiju svog najboljeg prijatelja, njegova isprepletena mreža polu-istina se počne odmotavati.

Godina: 2016.
Mreža: Netflix
Žanr: komedija, drama
Glumci: Will Arnett, David Sullivan, Ruth Kearney, George Basil, Lina Esco, Heather Graham, Kirstie Alley
Uredio bilja • 03.04.2026. 19:29
0 0
postavljene prve četiri 1. sezone.. tko je gledao Loudermilk, svidjet će mu se  :smfor (6):
1 0
Može, može. U deficitu sam sa ovakvim serijama.  ;D
1 0
hyde_sb
tko je gledao Loudermilk, svidjet će mu se  :smfor (6):
A onaj tko nije gledao (npr. ja)? Njima će se gaditi?  :smfor (27):
0 0
hyde_sb
postavljene prve četiri 1. sezone.. tko je gledao Loudermilk, svidjet će mu se  :smfor (6):
osjetih se prozvanim  ;D
1 0
JoxerTM
hyde_sb
tko je gledao Loudermilk, svidjet će mu se  :smfor (6):
A onaj tko nije gledao (npr. ja)? Njima će se gaditi?  :smfor (27):

ne, već njima ne moram objašnjavati koja je spika.. a i ne bih je prevodila da mislim da će se nekome gaditi  :smfor (21):
1 0
a htio sam nedje da te izcimam da izmislis kakvu novu pomaknutu seriju. i evo. naaaaajs!
0 0
coa
a htio sam nedje da te izcimam da izmislis kakvu novu pomaknutu seriju. i evo. naaaaajs!

kopam, tražim nešto što nema nigdje.. ali sve je teže ;D
0 0
jes... i ja se kao potrudim povremeno, ali brzo odustanem. cuvam u stek pojedine, poput archera, silikonaca i tako te slicne, ali moracu ih vadit brzo. sreca pa si opet izvadila situaciju na vrijeme :)
tenk yo!
2 0
kompletirana 1. sezona ;D
2 0
svaka cas'! jos nijesam ni potrgovao epizode, respekt yo!
1 0
Kako je moguće da ima identični plot kao i Loudermilk? :? ??
0 0
faks86
Kako je moguće da ima identični plot kao i Loudermilk? :? ??

zato mi je i iskočilo kao prijedlog serije ;D iako, ima boljih zapleta od Loudermilka.. par puta me baš šokirala  :smfor (6):
1 0
Aj da pogledam još koju pa da presudim, ovako mi je kao rimejk.  :smfor (24):
0 0
faks86

samo s malo manje psovanja i s ljepšim scenama okoline ;D
0 0
faks86
nije, nije. prilicno je drugacije od lmilka. jesu mozda uzeli AA, ali meni je ovo daleko kompleksnije.
bas sinoc zavrsih seriju, jer nijesam mogao stat sa gledajem. malo klimav pocetak, kao da su se trazili, nijesu znali oce li dramu ili komediju, e kad su se odlucili za ovo prvo serija je postala predobra.
likovi su fantasticni. odavno nijesam vidjeo da je neka serija prikazala svoje likove tako... pa surovo, ne znam. svi su prepuni mana, konstantno se uvaljuju u sve vece probleme, kad pomislis da ces konacno nesto pozitivno vidjet kod nekog oni odma zaseru jos vise nego prije.
vil arnet je RAZBIO. ocekivao sam njegovu standardno uvrnutu ulogu a dobio uzasno komplikovanog lika za kojeg ne znas volis li ga ili ne. cas tamo cas ovamo.
denis na pocetku kao nesto simpa zbunjen lik, trckara oko chipa, pomalo i dosadan da bi malo po malo evoluirao u nista manje sjebanijeg i slozenijeg lika od pomenutog.
kuler je taj komik rilif kako se kaze. klasicni pothead ali me odusevio, svaka recenica mu je bila vrhunska, ali svaka.
london osim je najsladja cura na svijet, na nivou cipa i denisa. uopste nijesam ocekivao da ce bit prebitna za seriju. ostali epizodisti upecatljivi, pogotovo mintz - od naizgled drustveno neprilagodjene osobe do beskrupuloznog biznismena.
ni na kraj pameti mi nije bio onaj tvist sa london. pretpostavio sam za chipa i bivsu mu, mada je tad bilo hintova. ali ovo prvo...  :sbowing_100-106
hajd, tenk ju jos jednom, dizes standarde...
kulerova sifra za telefon:
Spoiler
one-eleven-one
2 0
Loudermilk je kopija, jer je kasnije izašao, samo što je Ivana obrnuto prevela.  ;D
Nastaviću, stao sam na drugoj.
Krenuo šestu sezonu Homelanda, u nedelju pogledao dve i sinoć tri.
Večeras bi morao WW ili Billions ali pre će biti HL, taman se zakuvalo.  :thspaz
0 0
faks86
Loudermilk je kopija, jer je kasnije izašao, samo što je Ivana obrnuto prevela.  ;D
Nastaviću, stao sam na drugoj.
Krenuo šestu sezonu Homelanda, u nedelju pogledao dve i sinoć tri.
Večeras bi morao WW ili Billions ali pre će biti HL, taman se zakuvalo.  :thspaz
aaaaa, nijesam znavooo  :smfor (26):
houmlend ti taman nedje od 4-5te krece da ne vadi  ;D, cim su zavrsili sa onim teoreticarem zavjere druga je to serija postala.
0 0
jeste coa, tako je.. vrijedi gledati ;D fakse, nema izvlačenja, moraš pogledati barem prvu sezonu  :smfor (19):
1 0
a oce :) nije da je neki predobar izbor, mora se prekopat za nesto drugacije ;)
1 0
Planiram da pogledam, volim serije sa tim vajbom.
Samo je Homeland došao tiho, nezvano, samo. (što bi rekao Balaš)  ;D
1 0
Fakse, je l' gledaš 6. ili 7. sezonu Homelanda? Ja nisam još ni šestu stigla, sve kao hoću pa posle zaboravim na nju.
Šestu. Naš je FOX je puštao redovno do pete pa su stali. Imali su odlične prevode.
Mrzelo me da čekam više pa sam poskidao neke sa titlova.
0 0
bilja
Fakse, je l' gledaš 6. ili 7. sezonu Homelanda? Ja nisam još ni šestu stigla, sve kao hoću pa posle zaboravim na nju.
ma preskoci sestu slobodno...
0 0
coa
bilja
ma preskoci sestu slobodno...
Odavno je preskačem, uvek nađem nešto preče.  ;D

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 38 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (2)

2 člana 301 gostiju 82 botova Ukupno: 385

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

420

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više