1. Serije
  2. The Rain

The Rain

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 375
"There's something in the rain."

Šest godina nakon što je virus nošen kišom poharao Skandinaviju, Simone i Rasmus izlaze iz sigurnosti bunkera i otkrivaju da je civilizacija, koju su uzimali zdravo za gotovo, nestala. Ostala je šačica preživjelih, suosjećanje više ne postoji, a nada je davno zaboravljen pojam. Brat i sestra se pridružuju grupi preživjelih i kreću u potragu za onim što bi moglo spasiti svijet ili do kraja uništiti sve njihove nade.

Godina: 2018.
Mreža: Netflix
Žanr: drama, SF, triler
Glumci: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Følsgaard, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Angela Bundalovic
Uredio bilja • 12.04.2026. 15:36
3 0
Čekam da kompletiraš, ovo mora da se bindžuje.  ;D
1 0
Volim skandinavske serije te se ovo sigurno gleda bez obzira što ima elemenata SF.
Hvala na prijevodima.
0 0
faks86
Čekam da kompletiraš, ovo mora da se bindžuje.  ;D

Kad se već bindžuje da je bindžujemo. Sva sreća pa ima samo osam epizoda inače.... da ih ima više, ne bi mogao da zamislim šta bi sve moglo da se desi.  :zivili:
0 0
joj što volim kad završe s
Spoiler
nadam-se-da-ćemo-dobiti-drugu-sezonu krajem

sve u svemu, neloše, 3.5/5
0 0
Malo iznad proseka?  :? ??
0 0
par twistova, ništa spektakularno i revolucionarno, ali svakako za pogledati tko voli tematiku  (y)
0 0
Kraj zadovoljavajuć ili klifhanger?
0 0
poluzavšeno, znaš nešto više nego što si znao tijekom prvih par epizoda; ostavili otvoreno za drugu sezonu...
0 0
pogledao sam dvije epizode zasada; ne znam, meni se čini jako presporo.....odlična je tema serije, ali loš scenario
0 0
Ne znam, nekako sam očekivao više nakon najave
Pogledao sam sezonu i nisam oduševljen, ali sam zadovoljan
Valjda što sam ljubitelj ovakvih serija
0 0
Eve, odgledasmo još jednu seriju u nizu. Interesantna serija, dobra je tematika i razlog za razmišljanje, jer budalama svašta može pasti na pamet, pošto nas već truju svime i svačime. Možda je nešto i moglo da bude drugačije, ali je autor valjda hteo tako da bude. Ocena 7/10.
0 0
Odgledao i zanimljivo je bilo gledati a da nije na engleski inače serija je dobila prolaznu ocjenu (kod mene) mogla bi se odgledati i druga sezona
0 0
evo, došla i prošla druga sezona, nadam(o) se trećoj... prijevodi dostupni...  ;D
1 0
Hvala za prijevode. Kakva je druga sezona?
0 0
u rangu prve, meni čak i bolja ;)
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (0)

Nema članova 104 gostiju 123 botova Ukupno: 227

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više