1. Serije
  2. Dicte

Dicte

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 380

Dicte je novinarka, posvećena svom poslu. Ne odustaje dok ne dobije traženo. U tom traganju često pomaže i "pomaže" inspektoru Wagneru u rješavanju složenih slučajeva koje prati. I sama je slučaj za sebe. Kao mlada djevojka (16) rodila je sina i morala ga dati na posvojenje zbog roditelja, pripadnika religijske sekte. No život ide dalje. Iben Hjejle je omiljena glumica na svim stranama. Prirodna je i spada u onu grupu ljudi koje vam je drago vidjeti. Radnja je pomalo spora, ali to nije mana. Dobiva se osjećaj da će se uskoro nešto dogoditi, kako to u životu i inače biva. I naravno, događa se.

Godina: 2013.
Mreža: TV 2
Žanr: Kriminalistički, Drama
Glumci: Iben Hjejle, Lars Brygmann, Lærke Winther, Ditte Ylva Olsen, Lene Maria Christensen, Emilie Kruse, Dar Salim, Lars Ranthe, Thue Ersted Rasmussen, Peter Schrøder
Uredio bilja • 03.04.2026. 17:04
2 0
Postavljeni su titlovi za sve sezone i epizode. Pa tko misli gledati, krenite polako na prikupljanje. Pritom obratite pažnju što skidate.
Spoiler
Nazivi od 1 do zadnje sezone su svakakvi, ono što je važno je da skinete epizode koje je postavio Imposter10
1 0
Borise, jedno pitanje u vezi serije, obzirom da je nisam gledao, a cuo sam da je dosta spora, a bas takve i ne volim, ali nekako bih dao sansu jer je opste poznato da secem vene za skandinavcima, pa prosto da me ne razocara.
Zapravo, manje=vise sto je sporog tempa, ali ima bar neki vajb koji ce kasnije seriju podici na visi nivo, i nekako opravdati zasto su skandinavci to sto jesu. Dakle, ako si je pogledao, molim tvoj strucni odgovor.  :EmoticonPrayer2
0 0
Gataka
Borise, jedno pitanje u vezi serije, obzirom da je nisam gledao, a cuo sam da je dosta spora, a bas takve i ne volim, ali nekako bih dao sansu jer je opste poznato da secem vene za skandinavcima, pa prosto da me ne razocara.
Zapravo, manje=vise sto je sporog tempa, ali ima bar neki vajb koji ce kasnije seriju podici na visi nivo, i nekako opravdati zasto su skandinavci to sto jesu. Dakle, ako si je pogledao, molim tvoj strucni odgovor.  :EmoticonPrayer2
Nisam ti ja stručnjak ali... Napisao sam i tako bi trebalo shvatiti. Serija izgleda spora, ali u stvari nije. Prije bi se moglo reći da te iza ugla nešto čeka, ali se ne vidi na prvi pogled. Kako bilo, vrijedna je gledanja i jedna je od boljih skandinavskih serija. Vrijedi je vidjeti, ako ni zbog čega, ono zbog Iben Hjejle, kad je već tamo na sjeveru tako vole. :)
0 0

Pogledala sam sve sezone i meni je  baš legla.
Svidelo mi se to što je cela serija poprilično  prožeta njenim privatnim životom i ljudima iz njega, što je akcenat  na njoj i što nije klasična krimi serija gde,u ovom slučaju, novinarka pomaže inspektoru da reši zločin.
0 0
Serija uopće nije spora ( skoro kao brzi i žestoki  ;D ) izvrsno uklopljena priča o privatnim životima i riješavanju slučajeva.
Treća sezona po meni najslabija , vjerovatno zato što glavni detektiv strada a tako je bio simpatičan.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 110 gostiju 53 botova Ukupno: 164

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više