1. Serije
  2. Bulletproof

Bulletproof

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 386

Neka vas ne zavara stalno prepiranje i zafrkancija, Bishop i Pike su najbolji prijatelji koji love okorjele kriminalce po londonskom East Endu. Na prvi pogled imaju puno toga zajedničkog, ali njihovi počeci ne mogu biti drugačiji: Pike je obiteljski čovjek, sin odlikovana policajca koji samo želi slijediti očeve stope, dok je Bishop odrastao po domovima i na ulici. Unatoč razlikama, obojicu krasi predanost poslu i činjenica da će jedan drugome uvijek čuvati leđa.

Godina: 2018.
Mreža: Sky
Žanr: kriminalistička, akcija
Glumci: Noel Clarke, Ashley Walters, Christina Chong, Lashana Lynch, Mandeep Dhillon, David Elliot, Jason Maza, Caroline Goodall, Clarke Peters, Lindsey Coulson
Uredio bilja • 01.04.2026. 16:33
0 0
konačno jedna dobra buddy-buddy komedija...  (y)
0 0
Ako je slično serijalu filmova Smrtonosno oružje biti će O.K.
Puno akcije a glavni glumci u stalnoj prepirci.
Nadam se dobroj seriji i gledanje bez puno mozganja.
Tnx , Ivan.
0 0
Po opisu bih rekao da je ovo nešto kao Bad Boys samo serija i to britanska... svakako će se pogledati kad se uhvati vremena.
0 0
bozgo1
Jučer pogledao prvu epizodu, potpuno sliči na Smrtonosno oružje, ali to je za mene super jer sam si pogledao sve filmove i seriju smrtonosno oružje.  Serija ide u gledanje hahahahahahhaha.......

nije baš sve smiješno      hahahhahahahah
0 0
Evo pogledao pet epizoda prve sezone i moram da pohvalim seriju, da je super. Od prve sam pomislio da je kopija Smrtonosnog oružja, što na glumce u seriji / jedan oženjen dve dece, drugi ovako onako  :smfor (27):/ ali iz epizode u epizodu vidi se, da nije više humoristička kao Smrtonosno oružje, nego više ozbiljna krim serija. Bar ja tako vidim.
A i nije kao Smrtonosno oružje da svaka epizoda ima svoju priču, nego se epizode povezuju. Glavni likovi ponekad kompliciraju, ponekad naprave sve na brzinu, ali imaju podršku u šefu,,, samo što ga sad nema više i baš me zanima što če sad biti i kako.

U glvnom serija za pogledati  (y)
0 0
Završena prva sezona,
Spoiler
na kraju šteta za Nell, baš dobra glumica, i Bišop baš nema sreče
  :thcheerleader3. Hvala za inf.  o seriji, jedva čekam drugu sezonu i nadajmo se i dalje. Po mome u seriji nekako realno se stvari odvijaju i nije toliko nemogučeg događaja kako inače u ovakvim serijama vidimo. Možda i zato što serija ne dolazi in najsposobnije zemlje na svijetu  :lol2: :lol2: :lol2:
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 108 gostiju 88 botova Ukupno: 197

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više