1. Serije
  2. Who Is America?

Who Is America?

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 52 rezultata)
Show 390

Satirična serija od sedam epizoda komičara Sache Barona Cohena, WHO IS AMERICA? istražuje različite pojedince, od zloglasnih preko nepoznatih diljem političkog i kulturnog spektra, koji čine ovu jedinstvenu naciju.

Godina: 2018.
Mreža: Showtime
Žanr: Komedija
Glumci: Sacha Baron Cohen, Jill Stein, Trent Lott, Dick Cheney, Matt Gaetz, Barney Frank, Howard Dean, Bernie Sanders, Neil Armstrong, John F. Kennedy
Uredio bilja • 16.04.2026. 12:54
1 0
Evo titla za prvu. Nije normalan po običaju.  ;D
4 0
Skroz sam zaboravio za ovo... Super mora da se gleda...
0 0
e kolko sam iznevjerovao na ono s oruzjem  :smfor (9): ali svaki segment mu je bio fenomenalan, ona mu ladno dade pubic hair ahhahahahahaha, sve za umjetnost...
0 0
Obradio je 4 najudarnija problema. Valjda ce odrzati kvalitet u nastavku.

Sent from Tapatalk

0 0
misimmm...
Photo
1 0
Pogledao prvu ep... totalno u fazonu Sacha Baron Cohena sa njegovim bolesnim forama koje me odusevljavaju.... :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
jes, ista je forma, samo sam cekao d'ali dzija da iskoci odnekud.
1 0
coa
jes, ista je forma, samo sam cekao d'ali dzija da iskoci odnekud.
Ali ubaciti "Blink 182", Ritu Oru i Viz Kalifu kao medicinske izraze-neprocenjivo!!!
1 0
'' ...Children under five also have elevated levels of the pheromone Blink-182, produced by the part of the liver known as the Rita Ora,” Pratt is heard to say.
This allows nerve reflexes to travel along the Cardi B neural pathway to the Wiz Khalifa 40% faster, saving time and saving lives... ''

ma doktor.
1 0
nega ga odje, labavo je povezano sa temom  ;D , uh sve me boli...
0 0
Hahahahah razbio ih je opet sve hahahah....
1 0
ahahahahahahahaha! jebote kakav haos napravi za samo po ure, hahaahahahahahaha!
1 0
Druga malo slabija. Imao sam tu nesreću da ispratim sezonu Bachelora sa ovom plavušom dok sam bio Americi.
Riba je užasno plitka pa i nije fora, trebaju mu ovakvi gosti poput Čejnija. Dick;D
0 0
Photo

Hahahhahaha... Nije normalan stvarno...  xD
0 0
pa ta sezona The Bachelora se počela ovaj tjedan prikazivati na našem RTL-u  :smfor (9):
1 0
Unistio ju je hahah..  :smfor (24):
0 0
Opet, meni je više žao. Dok god nego svojom glupošću nije opasan po okolinu - pusti ga.
Ovo mi dođe kao oni klipovi gde se rugaju braći Romima.  :please:

;D
https://www.ebay.com/itm/302816755824
2 0
0 0
Pogledao prve 2 epizode, odlicne su... Lik je stvarno lud, sta im radi...svidjaju mi se njegove fore, obavezno pogledati...
0 0
Hhahahahah koja treca epizoda, juce uvece sam se toliko drao i smejao kada su repovali na kraju ep... Mislim da me je culo pola grada. :D
0 0
ne stizem, favali vam za tajtlove. ali dzi iz in da haus madafloka.
0 0
jos nijesam ni u market usao, rispekat yo!
1 0
Izneverovao sam 2, 3 i 4. Je li moguce da ima onako maloumnih ljudi, misim, ima, ali opet sam vatao sam sebe naglas 'sto je ovo...' bilo je nekih sto mu se nijesu dali, da kazem da su ga provalili, ali lik je toliko uporan, i bez kolebanja nastavlja da plodi sve oko sebe. Ti se hvalis velikim falusom a mene je to teret...  :sbowing_100-106 jebote...
1 0
Ali ispod ćebeta u 4.  :smfor (24):
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 52 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 117 gostiju 318 botova Ukupno: 436

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više