Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Luther

Luther

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 35 (ukupno 35 rezultata)
margaritaina
Odlicna serija

Je. Ali mogu ti reći da su ti rečenice sve duže, pa nam je svima jasnije zašto ti se nešto sviđa. Ili ne. :)
If two people always agree, one of them is unnecessary
1 0
Nema boljeg.za mene, psiholoskog trilera(pogotovu u prvim sezonama).To se bez daha gleda:u svakoj epizodi se resava jedan slucaj koji asocira na privatni zivot glavnog junaka.A Idris Elba u svojoj pravoj velicini:potpuna posvecenost liku,sirok dijapazon prikazanih emocija,o izgledu da ne govorimo.Ta teska,morbidna veza sa Alis
Spoiler
koja ne znam kako ce se nastaviti posle poslednje sezone?
je jos jedna originalnost serije.
Ni trenutak praznog hoda u epizodama,ni filera-rezija i scenografija koju imaju majstori sa BBC ija.
0 0
Luther...eh, to je bio šmeker svoje vrste, tj. Idris Elba, u isto vrijeme drži radnju i scene u svojoj šaci, a u isto
vrijeme kao tasmanijska neman prijeti da sve ne ode kvragu, toliku dozu energije mogu dati samo najveći...
šteta da je serija gotova (vjerujem) ali nakon 5. (zadnje) sezone možda i bolje da je, jer stvarno ne znam
što je ono scenaristima trebalo?? Kao da su se trudili u te 4 epizode uništiti sve dobro što su napravili prije..
ali, legenda ostaje, samo takva...
0 0
Odlična, posebno prva sezona.
Zanimiljivi, neretko bizarni zapleti u svakoj od sezona, Idris Elba koji zaista stvorio jedan upočetaljiv lik i luda Alis koja je delimično "ukrala šou" Elbi.

Bila je priča da je u planu i film koji bi zaokružio čitavu priču, ali ne znam koliko se sa tim stiglo.
0 0
Luther se vraća! Snimat će se film za Netflix, pridružit će mu se Cynthia Erivo i Andy Serkis.
0 0

Film  Luther: Fallen Sun  https://www.imdb.com/title/tt3155298/ izlazi 24. 2., dve nedelje će biti u odabranim bioskopima (kako google kaže  ;D), a onda dolazi na Netflix 10.3.......jedva čekam  ;D
3 0
I ja isto. Jos uvek mi je serija reper za dobar krimi,odlicno napisan i posteno odglumljen.
Spoiler
Bilo bi dobro da se Alis pojavi makar kao uspomena  :smfor (6):Neodvojiv i neodoljiv par
.Hvala, Kat  :clapp
3 0
Odlična informacija Kat. Baš ti hvala.  :clapp

Veselim se Lutheru. To je bila ozbiljna, kvalitetna i odlična serija. Sezone su bile kratke tako da će i ovaj film biti kao nova sezona. Siguran sam da je BBC i film savršeno odradio.  :smfor (27):
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
1 0
Luther mi je jedna od najboljih krimi serija koje sam gledao. Glavni lik je briljantan ali i vrlo impulsivan detektiv, koji rešava brutalne zločine dok se istovremeno bori sa sopstvenim demonima. Serija ima mračnu atmosferu, odličnu glumu i uvek me je držala na ivici. Posebno mi se sviđa odnos između Lutera i zagonetne Alis, koji dodaje dodatnu tenziju.

Inače Idris Elba, koji glumi Lutera, dobio je Zlatni globus za ovu ulogu. Serija je dobila i nastavak u vidu filma Luther: The Fallen Sun, koji je izašao 2023. godine.
0 0
Jedna od najmračnijih i najnapetijih kriminalističkih serija. Volim kako Idris Elba nosi lik Johna Luthera — hladan, opsednut pravdom, ali stalno na granici da sam postane deo haosa koji istražuje. Svaka epizoda ima težinu i atmosferu koja te drži prikovanog za ekran. Likovi su složeni i moralno sivi, a zločini su strašni, ali realni. Nije laka serija, ali kad je pogodiš, ostaje u glavi dugo nakon gledanja.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 35 (ukupno 35 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 37 gostiju 4 bota Ukupno: 42

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

42

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.