1. Serije
  2. Manon 20 ans

Manon 20 ans

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 490

Manon je izrasla u 20-godišnju mladu ženu, ima diplomu mehaničara i stalnog dečka ... koji to neće dugo ostati. Žonglira između posla i ljubavi prema životu, sniva snove, kreće se naprijed, griješi, popravlja greške, pada, ali se uvijek uspijeva dočekati na noge zahvaljujući snažnoj volji, koja se povremeno pretvara u nasilje u suočavanju s nepravdom i zlostavljanjem

Godina: 2017.
Mreža: Image et Compagnie, Arte
Žanr: drama
Glumci: Alba Gaïa Bellugi, Yannick Choirat, Marina Foïs, Alix Poisson, Claire Bouanich, Naidra Ayadi, Yoann Blanc, Déborah François, Théo Berger
Uredio bilja • 06.04.2026. 14:36
3 0
Hvala onom tko je napravio ovaj lijepi banner. Nigdje nisam mogao pronaći odgovarajući. :)
1 0
I ja se pridružujem - pa da vidimo šta su sada naumili - dali netko zna jeli je to nastavak Three Times Manon?
0 0
jazjaz
I ja se pridružujem - pa da vidimo šta su sada naumili - dali netko zna jeli je to nastavak Three Times Manon?
Pa imaš sinopsis gore gde Boki kaže da je Manon izrasla u mladu ženu. Znači da je nastavak.
:smfor (9): :smfor (9): :smfor (9):
Jao ja - izvini
0 0
Objavljene su 2. i 3. epizoda ove fine francuske mini serije. Manon je pregurala sve poteškoće i krenula dalje. Kud će stići, ne zna se, ali se spominje i treća sezona. Kada? Ne zna se niti to. No kako je između 3xManon i Manon 20 Ans proteklo tri godine, moguće je očekivati sličan scenarij. Uglavnom, ugodna, fina zabava. Kratka i slatka. Baš kao i Manon.
3 0
Serija nije loša , ali mi fali ono buntovništvo  :rant: , svadljivost  :smfor (21): , agresivnost  :smfor (10):  male Manon iz  prvog dijela.
Svega to ima ali u puno manjem obimu.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 885
Poruka 52,599
Serija 685
Filmova 398
Prijevoda 13,815
Član 9,441

Online korisnici (0)

Nema članova 15 gostiju 226 botova Ukupno: 241

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

289

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više